Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemigenértem

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor ismét magasra tette a lécet azzal, hogy Tusványoson tartott beszédében keményen nekiment Brüsszelnek, eltemetve az Európai Uniót és annak intézményrendszerét. A miniszterelnöknek nem ez volt az első emlékezetes beszéde Tusványoson. Két évvel ezelőtt már nagy…..
nemigenértem 2016.07.25 21:23:20
@monddazigazatmar:
Csak itt vagyunk többen.
Meg az elmúlt 2 választáson.
Meg a következő népszavazáson.
Ja, és 2018-ban is, nyugi.
nemigenértem 2016.07.25 21:29:04
@monddazigazatmar: Kellene, de nincs. Mindenki aki Orbánt utálja, az annál a kérdésnél, hogy ki legyen helyettük, totál szétesik. Bárki, mindegy, a kutyám stb. Ilyenek jönnek.
Szóval nincs kormányképes alternatíva.
A koalíciós huzavonától pedig mentsen meg az ég!
Minden pártnak jót tesz egy erős versenytárs.
nemigenértem 2016.07.25 22:06:38
@dunántúli gyerek: Milyen érdekes, hogy a 60-as években még volt elkülönítés a feketék és a fehérek közt az USA-ban.
Milyen jó, hogy ők oktatnak mindenkit demokráciából!
  A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közérdekű adatigénylésének eleget téve az országos tisztifőorvos újra megerősítette: nincsen járványveszély, a menekültek között csak elvétve találnak fertőzéseket.  A TASZ szerint minden ezzel ellentétes kommunikáció hamis félelmeket kelt az emberekben...
nemigenértem 2015.10.10 08:34:56
@midnight coder: Az ejtőernyőt túlzásnak érzem....
kép: origo.hu Amit el fogok mondani, az nem bonyolult. Nem valami nagyon titkos receptet fogok előadni. Csupán megállapítok, kimondok valamit, ami a ma esti tüntetés után szerintem nyilvánvaló. Vida Ildikó lemondását el lehet érni, ha akarjátok.   Az internetadó visszavonása…..
Varánusz Orbán: soha, soha, SOHA! 2014.11.08 11:29:38
Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban. "Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz…..
Donatella Versace sosem volt egy igazán szép arcú, bájos hölgy, de legalább emberi volt, nem úgy mint mostanában, ahogy évről-évre felismerhetetlenebbé és egyre rémisztőbbé operáltatja magát. A Dailymail összeszedett pár képet, amin nyomon követhetjük Donatella…..
Szinte mindenki érti már, hogy sokkal többről van itt szó a netadónál, de azt is egyre többen értik, hogy a jelenlegi magyar kormány „áldásos tevékenységénél” is jóval többről szól a most már hazánkban is látványosan tapasztalható széleskörű elégedetlenség. 2014.…..
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
nemigenértem 2014.10.28 21:17:58
@anonymand: Tisztelt világ! Anonymand szervilis gyávaságáért elnézésedet kérem!
Az eredeti kép és hír. 2014. október 26-án, vasárnap este több tízezer magyar ember - köztük nagyon sok demokratikus fiatal - a budapesti Hősök terén egy különös, egyedülálló mobiltelefonos "requiem" keretében gyászolta meg egy bukott párt erkölcsi haláltusáját. A Fidesz…..
nemigenértem 2014.10.28 12:03:33
@Brendel Mátyás: Ha tőled is kapok évi 1,6millió többlet jövedelmet, mint amit a Fidesz kormányzása óta kapok a majdnem változatlan béremre, akkor készséggel utalok neked is, sőt szóró lapozok és aláírást is gyűjtök úgy mint nekik.

Bocs, hogy le se szarom a 700 forintot, ha a sokszorosát kapom vissza.

Egyébként nagyon helyes a fogyasztási adók növelése, a munkát terhelő adók csökkentésével párhuzamosan. Így adózik a maffiózó is a minimálbéres vállalkozó is és mindenki.
250 bruttó fizu kb 100 nettóval többet ér ma, mint 2006ban 3 gyermeknél.
Vajon miért nem hiányolom a régi rendszert??
ProgBlog „Fasiszták”-e? 2014.09.18 18:23:11
Klar der Himmel, hell die Stern’, Und das Lager winkt von fern, |: Wenn wir so marschieren, :| Wenn wir so marschieren. (Tiszta az ég, világosak a csillagok,/És távolról a tábor integet,/Ha mi menetelünk,/Ha mi menetelünk,) Hermann Kretzschmann-Herms Niel: Wenn wir so marschieren (Ha mi…..
nemigenértem 2014.09.19 12:14:35
Megtisztelő, hogy ekkora terjedelemben foglalkoztál a reakciómmal.

DE!
A fasiszta kérdés nagyon elméleti kérdés. Szerintem a Fidesznek semmi köze a fasizmushoz, még szervezeti ábra szerint sem.
A te logikád mentén írd le az USA vagy Izrael államgépezet működését! ....
Kíváncsi lennék rá mire jutsz?

De sok lenne a fasiszta, ha igazad lenne!

2. Az alacsony energiaár, nem egy megismételhetetlen egyszeri tétel, ami eltűnik és jövőre az egekben lesz az infláció!!
Ha 3 év múlva is alacsony lesz, majd térjünk vissza rá, addig csak riogatsz alaptalanul.
Az alacsony energia, olcsóbb termelést, magasabb belső keresletet jelent, ennek igen hosszú távon is komoly infláció mérséklő hatása van.

3. 2016 után jelentős veszteség pótlás.... ezt nem unjátok?
Most tényleg jó, de ez csak a látszat, majd rossz lesz!
Dettó, mint fentebb.
Meglátjuk, de gyanítom lesz egy jó magyarázat, hogy miért nem jött be.

4. Munkanélküliség!
Na ezért pont szégyelljétek magatokat!
A közmunka, igenis értékteremtő !
A parlagfű irtás, pár év múlva az egészségügyben költségmegtakarítást hoz.
A csatornák rendben tartása, az extrém esőzésekkor előznek meg milliárdos károkat.
A nemdolgozó tömeg évek alatt motiválhatatlan inaktív réteget termel, akinek a gyereke nem is érti, mi a napi munka.
A segély helyett közmunka a társadalom lélektanának orvosa!
Ha kicsit is őszinték vagytok, akkor látjátok, hogy nem a közmunka az egyetlen növekvő elem a foglalkoztatásban! A versenyszféra is növekszik!
Ha körülnézek magam is látom, hogy alig találok lakatost, vízszerelőt.Hónapokra be vannak táblázva. A héten szedjük a szilvát is, nagyítóval keresek napszámost! Alig tudok összeszedni 5-6 embert.
Az Audi bővít. A Legó duplázza a kapacitását, Pécsen a BAT európa második legnagyobb gyárát adja át. stbstb.
Az autógyártás is jól muzsikál szerencsére. Ha szar lenne a gazdaság, nem itt bővítenének....

5. Növekedés.
Na megint itt tartunk. Igaz, hogy rekord a növekedés, de az nem igazi és meglásd, rövidesen lelassul...komolyan, erre nincs valami tréning, hogy elmúljon?

Na a többi:
a. bekövetkezett a demokratikus intézményrendszer módszeres és koherens szétverése.

Szerintem nem. Szabad választások vannak. Bármikor le lehet váltani a kormányt. A többség szerint ez a jó irány, nem a kamu demokratikus, koalíciós, huzavonás, egyeztetős sehova nem jutó ballib módszer, amit 8 évig láttak.

b. bekövetkezett a jómódúakat támogató adópolitika.

255.000 bruttó jövedelem. Nem jómódú, átlagkereset.
2009 - 157.350
.
.
2014 - 251.175

Aha. Itt egy alapvető szemléletbeli különbség van köztünk. Szerintem a dolgozó és gyereket vállaló embereket kell az adórendszernek segítenie!

c. bekövetkezett a gátlástalan pártholdudvar-finanszírozás

Vazze, ne legyünk már ovisok! Moszkvai kirendeltség , Sukorró, MÁV, BKV whisky-s dobozok. stbstb.
A hatalom velejárója sajnos a korrupció. Mindig lesznek emberek akik eltévednek. Mindkét oldal azt szajkózza, hogy "de a másik sokkal többet lop"
Basszus de unalmas.Aki az alapján választ, hogy olyan párt kormányozzon ahol senki nem fog lopni, az költözzön Utópiába. Engem az érdekel, hogy az el nem lopott pénzt hogy hasznosítják. Na ez tetszik sokkal jobban, mint a ballibek alatt.

d. bekövetkezett a kapitalista gazdaság alapjainak (jog- és tulajdonbiztonság, kiszámíthatóság, pénzügyi szféra stabilitása stb.) és alapszabályainak felrúgása

Ez igaz. Végre valaki fel meri rúgni ezt a liberális terror rendszert. Az eddigi "stabilitást" jelentő rendszerek csak azt nem akadályozták meg amire valók lennének.
A multik gátlástalan területelosztási és kartell megállapodásait, és az ebből következő extrém kiszipolyozást. Olyan stabil volt a pénzügyi szféra a kapitalizmusban, hogy senkit nem zavart, amikor direkt szemét papírokat minősítettek az erre hivatott cégek AAA minősítéssel, majd amikor a fél világ bevásárolt ezekből a szarokból, még nem szégyelltek shortolni is azokra akikhez elhelyezték ezeket az időzített bombákat. Idehaza pedig hiába volt minden figyelmeztetés, ez a kapitalista stabil rendszer nem állította le a szomszédokhoz hasonlóan a chf hiteleket, hanem gázt adott neki. Így Svájc után nálunk van a legtöbb chf hitel. 1 millió család ment majdnem tönkre.

De kár ezért a príma rendszerért!
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
nemigenértem 2014.09.12 19:03:42
@hanta boy: Azért neki sem ártana hazajönni tisztázni pár vitatott kérdést a bíróságon!!

Érdekes, hogy a sok kivándorló még mindig itt lebzsel, bezzeg ha "ügyük" támad, mindegyik megtalálja az útlevelét.....
Dopeman, Gerendás stb.
Nem mi mondjuk, hanem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Etikai Bizottsága, ami szépen fogta magát és az MTVA-s magyarázkodásra fittyet hányva elmeszelte a köztévét a Kossuth-díjas magyarázattal és a veszélyes öngyilkos trendes kifogással együtt. Az eMasa…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
nemigenértem 2014.08.14 06:44:41
@egy kozszolga: Tényleg nem érted?
Ő a Sáraflóra...
Közel 300 Harley rajongó - összesen tíz tartományból és régióból, Pekingből, Tianjinból és Hebeiből - gyűlt össze augusztus 7-én Panshan festői vidékén, Tianjin Jixian megyéjében rendezett Harley-Davidson motoros találkozóra. Fotó: China News Service /…..
nemigenértem 2014.08.12 13:53:49
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
- Mindenki nyugodjon le a picsába! - ordította Bayer Zsolt és nyomatékul beleeresztett az automata pisztolyával egy sorozatot a plafonba. A plafonból törmelék potyogott a megszeppent túszokra. - Senki és semmi nem fenyegeti a szólásszabadságot, a gyülekezési jogot, a tulajdonjogot, a…..
nemigenértem 2014.08.10 12:29:52
@István Tamasi: Furcsa, hogy ha a baloldal van kormányon, akkor semmi nem baj. Lehet rendőrterror, cigányokat gyilkolhatnak titkosszolgálati asszisztálással, hazudhat a kormány az Eu-nak, a népnek, csődbe viheti az országot, eladhat minden közvagyont, úgy, hogy az adósság ettől is csak nőjön stbstb.

A jobboldali kormány automatikusan fasiszta. Bár semmi faji diszkrimináció nincs, csak közteherviselés és munka segély helyett.

Ez azt jelenti, hogy ti csak akkor fogadjátok el a nép akaratát, ha a nép titeket akar......

Ez mi?
nemigenértem 2014.08.10 12:34:09
@Peter Fender: Aha.. A szocikat pedig demokratikus úton választották szűk többséggel, az öntudatos állampolgárok.

Tényleg ilyen hülyének nézel??
„Nézed, hogy mi folyik itt, Ami befolyik, az rögtön kifolyik, A világos sörtől savanyú a szád, Nem ígéri senki, jobb élet vár rád.”   Nagy Feró-Beatrice: Nyolc óra munka… - 1990     Mindenek előtt definiáljuk, mit is ért valójában Orbán „munkaalapú…..
Nézegettem az MNO-n a fotót a magányos tüntetővel, aki egy táblát tart maga előtt, ezzel a felirattal: „HA ORBÁNI CIG... GYEREKEK HULNAK AZ ÉGBŐL –KEZÜKBEN NARANCCSAL – AKKOR IS MEGNYERJÜK A VÁLASZTÁST”. Az MNO a hatalmas fotó mellé rittyentett méretes írásában…..
nemigenértem 2014.03.17 08:01:19
@béla a görög:
De jó, hogy baloldali vagy!
Köszönöm!

Ne hagyd abba, írj sokat!
Április 6! (addig még pár embert el kell bizonytalaníts, hogy ilyen primitív, állatok oldalán jó helyen van e?)
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon…..
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
nemigenértem 2014.03.15 16:35:18
@program készítő: Akkor nem sütött volna....