Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Még mindig zajlik a BKV-per. (Ez az az ügy, ami által a nokiás doboz a korrupció szimbólumává vált.) A bíróságon az üggyel kapcsolatban több vádpontot is tárgyalnak. Mi azonban megszereztük a teljes vádiratot, és szó szerint idézzük a közérdeklődést leginkább felkeltő…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2015.02.14 12:06:40
@Tudományos libsizmus:
Sem egyik sem másik nem ártatlan, csak összeértek a szálak a távolbam, ahogy Rogánnál és Steinernél is. Szépen csendesen megköttetnek az alkuk a háttérben és minden mocskos tolvajról kiderül, hogy koncepciós per áldozata. Az egész egy cirkuszi előadás amit a jónép szépen bekajál.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2015.02.14 12:07:11
@Tudományos libsizmus:
Sem egyik sem másik nem ártatlan, csak összeértek a szálak a távolbam, ahogy Rogánnál és Steinernél is. Szépen csendesen megköttetnek az alkuk a háttérben és minden mocskos tolvajról kiderül, hogy koncepciós per áldozata. Az egész egy cirkuszi előadás amit a jónép szépen bekajál.
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Évekig szolgálta a brit áruházlánc legfelső vezetését, ám a Tesco anyagi problémái miatt most 23 millió fontért eladja a luxusrepülőjét. A Gulfstream G550-ből jelenleg négy darab van a piacon. A Tesco 95 éves története legnagyobb válságát éli át ezekben a hetekben,…..
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
Mármint amikor négy keréken teszik ezt, azaz megmutatjuk, milyen autóval járnak a techvilág legnagyobb sztárjai az Oracle első emberétől Bill Gatesen át egészen a Google társalapítójáig. Larry Ellison – Oracle vezérigazgató (autó: Lexus LFA, értéke: 375 000 dollár) A…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.09.09 21:06:33
@Hoppácska: szóval surmókám a helyzet az, hogy csak a te harmatgyenge képességeiddel van baj. Én az írásra reagáltam. Egy szó mint száz, az itt bemutatott autók, unalmasak, ha arra gondolok, hogy néhány milliárd dollár állt a fiúk rendelkezésére. Sajnos ezt te úgysem érted, mert nyilván egy horpadt 3-as Golfal szédíted az erre érdemes értelmiségi gazdasszonyokat. Javaslom a jövőben keress hozzád hasonló szellemi és értelmi vákumban vergődő egyedeket az uninteligens eszmecserédhez.
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.06.26 17:30:35
@lstóczy úr:
Megdöbbentő számok...látom magam előtt az egész borzalmat és szegények csak ijedtek voltak, nem is tudták mit kapnak a sorstól az elkövetkező napokban hetekben, hónapokban. Hogyan veszítik el egymást, a szeretteiket, anyák a gyermekeiket...mindenki mindenkit.
Szörnyű , hogy ez a világban a mai napig zajlik kisebb nagyobb formában és persze különböző etnikumokat érintve...
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.06.26 17:38:03
@Püspök utcai gombaszedő:
Lenne a parlamentben meg a kormányban nagy -nagy kínlódás ha lenne ügynök törvény! Ezért persze sosem lesz.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.06.26 17:46:41
@Püspök utcai gombaszedő:
Van egy sorozat a Discoveryn, az a címe MENEKÜLJ!
Na ott megmutatják ami manapság zajlik és a kényelmes fotelben elkezd az ember fészkelődni a láttán mert bizony a lelkiismeret kellemetlen egy dolog.
Vajon ezeknek a tetű, aljas, ostoba feljelentgetőknek is van vagy volt valaha lelkiismeret furdalásuk amikor a szomszédot, a kollégát a halálba a pusztulásba küldték?
A magyar internet tapsikolva ünnepli, hogy az RTL Klub tegnap páros lábbal beleszállt a miniszterelnök strómanjába, Mészáros Lőrincbe és az esti híradóban előadták róla mindazt, amit már évekkel korábban kellett volna. A fellelkesült ellenállók most azt emlegetik, hogy ha…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.04.09 16:20:52
@Tahó Sandokan:
Az a nagy helyzet, hogy ha Bokrost nem nyírja ki a saját balos bandája és persze a többiek kisstílű de nagy volumenű lopás orientált bandája és hagyták volna végig vinni a gazdaságpolitika terveit, ma közel Osztrák szinten élhetnénk. Sajnos erre nem volt sok esély és nem is így történt. Itthon az ész érvek eltűnnek a politikai süllyesztőben. Ne mondjuk, hogy így van ez mindenütt, mert a legjobb ellenpélda,Finnország ahol pocsékul éltek néhány évtizeddel ezelőtt, ezért összefogott az ország egy nagykoalícióban és láss csodát hova jutottak. Na erre mennyi az az esély nálunk. Ugyebár 0%. Itt oszlophiszti van.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.04.09 16:34:25
@Tahó Sandokan: Nézd meg a Finneket! Bokros csomag féléből nőttek ki- A Medgyessy ámokfutás elhagyása az nem lett volna elég, sem a Fidesz élénk munkája. Itt végig kellett volna vinni minimum 15 évig a Bokros csomagot. Ebben az esetben nyugat európai szintű életszínvonal lenne itt. Ez kiszámítható, de persze ma már csak egy álom. Nincs rá még egy esély.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.04.09 16:49:27
@Behajtó70:
Én kit kérjek számon? A nagyapámat elvitték a Don kanyarba, munkaszolgálatosként, aztán hazaszökött. Egy szénkupac mögött élt ötödmagával hónapokig a Hild téren ahol ma a játszótér van, mert a házat ahol éltek nagyanyámmal egy szövetséges amerikai bomba porig rombolta, de hála a nyilasoknak akik beköltöztek a földszintre, a nagyapámék leszöktek félelmükben a Duna partra megbeszélni hogyan tovább hiszen 5 szökött zsidónak nem könnyű egy nyilasoktól hemzsegő házban bujkálni...szóval egyrészt haragszom a nyilasokra, másrészt haragszom az amerikaiakra..eddig. Aztán mivel nagyapám azon kevesek közé tartozott aki túlélte magyar pilótaként a háborút, hiszen zsidóként nem repülhetett gyorsan magas rangú repülőtisztet lett, létrehozott néhány repteret, mely munkát Rákosi elvtárs úgy hálált meg, hogy egy gyors koncepciós per keretében nagyapámat halálra ítéltette. No most kire haragudjak? Az édesanyám örökölt Ausztriában egy gyönyörű házat amire az osztrák kommunista párt a 70-es években szemet vetett és átszólt az MSZMP-nek, hogy csináljon már valamit, mert kell nekik egy jó kis székház. Anyukám természetesen ÖNKÉNT odaajándékozta nekik. Most akkor már az Osztrákokra is haragszom. Folytassam még vagy már ideje nem haragudnom senkire, hanem lezárnom a múltat? Igen már csak kicsit haragszom, viszont mindenkire!
Omnibusz A Jövő busza a múltból 2014.03.22 12:40:50
A General Motors (GM) Futurliner egy olyan koncepció busz, ami sokkal inkább teherautó, viszont a gyártó minden kiadványában buszként említi ezt a különleges járművet, amiből összesen tizenkettőt építettek 1940 és 1952 között. Szinte hihetetlen, hogy a több mint hatvan éves…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.03.25 10:46:17
@Tökösmákos:
Akkor neked egy art-deco villa felesleges hodály, viszont egy panel lakás praktikus kellemes élettér.
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.15 16:52:05
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.03 20:24:25
@sixx: elmesélhetnéd, hogy mit írt médiatudós blogger úr a saját blogján, mert valószínűleg ugyanannyi értelem volt benne mint az itteni hozzászólásaiban, így aztán ijedtében törölte is.
Persze lehet, hogy ő lesz a tiszteletbeli orosz konzul Pakson.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.03 20:26:38
@Tapogatott Kukorica:

Obersovszky megszámolta. 9 millióan nézték . Ne vitatkozzatok légyszíves mondom, hogy megszámolta na!
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.03 20:42:28
@­DezInf: Nehogy azt hidd, hogy a te ismeretségi köröd a magyar átlag. Itt VVország van. Senkinek nincs semmi más szórakozásra pénze és sajnos általában esze sem mint a agymosó beteg állatokat kiteregető agyhalottgyártó műsorokon kívül.
Egy bicskei áruházból 2014. január 25-én délelőtt drámai bejelentés érkezett: egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során a biztonsági őrök tetten érték: a rendőrök előállították a Bicskei…..
"Amikor beléptem a műterembe, Nataša tanárnő szájon csókolt. Majd elkezdett vetkőztetni és mindenfelé simogatni...Minden alkalommal, amit vele töltöttem, egyre többet kért tőlem. Négy évig tartott ez a pokol..." A jelenleg 21 éves, T.P. monogramú, molesztált diáklány…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.02 10:38:02
@Roden333: lehet, hogy nem vagy lány. erre gondoltál már?
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.02.02 10:46:19
@Tempus-Anh: C
Csak "ballib" leszbik léteznek ugye? Rendkívüli gondolkodó vagy. Gratulálok!
És persze a szexuális deviancia is szigorúan liberális átok...mondjuk erre a legjobb példa az a híresen liberális sőt baloldali szervezet amely a katolikus egyház ahonnan a minap penderített ki pápa 400 (!!!!) pedofil atyuskát...ugyebár. Ezek a fránya ballibek..ejenye-bejnye...
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31 15:54:43
@Tocvarek: teljesen igazad van. Sújtalan ügy. Arra azért kíváncsi vagyok, mit érez az akit ez a semmi sért?
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31 15:58:00
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31 15:03:32
@Prognozuoti Blasio:

Roespierre mellett lett volna a helyed. Oly világos az elméd és oly sötét vagy tenmagad, egy igazi mániákus világlátó elmebeteg aki azt hiszi a cél szentesíti az eszközt amivel nyomorultul lefetyelhetsz diktátorod seggében.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31 15:11:53
@jobbdemokrata: Sajnos bizony manipulált. És teljesen feleslegesen. Mesterházy nem az a formátumú politikus akiért megéri egy viszonylag jó hírű adónak ennyire uninteligens módon lejáratnia magát. A szerkesztőt ebben a pillanatban ki kéne rúgni. Törvényt sértett fölöslegesen pitiáner módon. Kár ezt szépíteni. Ha demokrata vagy ezt ne feszegesd. Nagyon ciki.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31 15:14:03
@gergo1000/2: HÚÚÚha! Nincs is annyi lámpavas a városban. Kihalna a politikai hatalmi elit legnagyobb része.
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.28 12:27:02
@TGabi: Persze, igazad van. Nincs is olyan hogy drogozás. Fujj fujj! A struccoknál nem léteznek problémák. Nem bántani akarlak de a hozzád hasonlók esetében szokott előfordulni hogy nem veszik észre a gyerekeiken hogy függők. Sajnos a kor elhaladt a hozzáállásod felett. A drog teljesen hétköznapi mint az alkohol. Aki ezzel nem hajlandó szembesülni az csúnyán átveri magát. Mellesleg jómagam sosem drogozom. Szerencsére lemaradtam erről a trendről, de látom magam körül a dolgok alakulását. Járj nyitott szemmel és mérd a gondolataidat a látottakhoz.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.28 12:33:13
@arsenal71: A celeb a 21. század első évtizedében divatossá vált, főleg a médiában használatos szó, amely a celebritás (angolul: celebrity - jelentése: híresség, hírnév, híres ember, ismert személyiség.) rövidüléséből származik. Elsődleges jelentése: felkapott, „ünnepelt” híresség. A kifejezés mellékjelentésként azt a tartalmat is hordozza, hogy az ismertség alapja nem (vagy nem szükségszerűen) az illető tudása, ill. egyéb autonóm képessége, hanem egy, a média által róla mesterségesen kialakított kép, amely beépült a fogyasztók (olvasók, nézők) gondolatvilágába. E mellékjelentés nem tagadja, hogy az egyébként celebnek kikiáltott személyek társadalmilag valóban értékes teljesítményt produkálhatnak, csupán arra utal, hogy e produktum nem szükségszerű.
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.28 12:34:51
@arsenal71: Hajdú a TV2 legbefolyásosabb megmondóembere producere. Bizony-bizony az egyik legnagyobb felelős.
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.26 20:43:24
Felháborodtak a felhasználók a twitteren, miután a The Spectator brit konzervatív lap sokak szerint sértő módon ábrázolta a muzulmánokat legújabb, január 25-én megjelenő címlapján - számolt be az esetről az al-Dzsazíra. Még szinte meg sem jelent, máris botrányt kavart a…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.24 18:10:38
@chirkebaszó: Tudod ő kultúrország utazója, nem volt felkészülve a hazai tahóságra.
Megint volt egy kis taxisfelvonulás, és újfent, mindenki minket utál. Pedig most már csak egy dologról szólt a fáma, vannak akik, ezzel a rendszerrel nem tudnak komfortosan dolgozni. A rendszerek hibái most már egyértelműek, de ettől még lehetne vele küzdeni, nem ez a gond.  A…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.17 13:02:17
@vackor1: Meg aztán a Messivel kicsit jobban mutattak volna a képernyőn...egymagasan...
Zlatan egy akkora bunkó amekkora...de világsztár...
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.17 13:10:01
@SimiTomi: nem nemes ez csak egy ólomkatona
Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.17 13:32:54
@the_line:

Putyin??? Na azért ne már! inkább Sztepán Saumján ..maximum!