Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solution

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajnokok Ligájából való kiesés az Ajax ellen továbbra friss seb a Juventus vezetősége számára, ám a szakemberek azon gondolkodnak, hogyan tudnak előre tervezni és megfelelő stratégiát kidolgozni a nyári célpontok megszerzésére. A klub mesterének a kiléte nem kérdéses,…..
solution 2019.04.18 10:15:04
@bianconeri83: hát igen ezek olyan "oké" kategóriák...
solution 2019.04.18 15:57:23
@Andras74: miért? nem mondtam, hogy rossz, de egy ilyen középszintet képviselő kategória nálam
@asvééd: azért a tiéd kicsit túlzás, de tény, hogy szerintem sem rá van szükségünk, főleg úgy, hogy a barca ilyen De Ligteket igazol, mi meg Manolasokkal dobálózunk :D:D
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta a minap megerősítette az AC Milan csapatkapitányának, Leonardo Bonuccinak a távozási szándékát, és azt is elismerte, hogy a torinói megpróbál eleget tenni a vágyainak. „Leonardo csatlakozna hozzánk, és mi szeretnénk eleget tenni neki.” - idézi a klubvezető…..
A Juventus kiszállt a Matteo Darmian játékjogáért zajló versenyből, így a Manchester United futballistája szempontjából az opciók száma a Napoli és az Inter csapatára szűkült. A sokoldalú védőjátékos számos poszton bevethető, és a Juventus több ajánlatot is továbbított…..
solution 2018.07.02 09:01:53
Emre Can élete egyik legfontosabb napjaként beszélt a Juventushoz igazolás napjáról, majd elmondta, mennyire meglepő számára a klub óriási kiterjedése. A német válogatott szerződése lejárt a nyáron a Liverpoolnál, így átigazolási díj nélkül érkezett a Juventushoz, a mai napon pedig az orvosi…..
Olasz források arról számoltak ma be, hogy Emre Can csütörtökön Torinóba érkezhet az átigazolás előtti orvosi kivizsgálás megejtése céljából, mielőtt aláírná szerződését a Juventusszal, azonban Aleksandr Golovin kapcsán már kissé negatívabb hírek érkeztek. A La Gazzetta dello Sport szerint a német…..
Anthony Martial távozni kíván a Manchester Unitedtől, ezt megerősítette az ügynöke, miközben a Juventus ajánlatot dolgoz ki a játékos megszerzéséért. A csatárként és szélső támadóként bevethető futballista a Monaco csapatától érkezett a Manchester Unitedhez még 2015-ben 60 millió euróért, idén…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus minden követ megmozgat majd azért, hogy megszerezze a Fiorentina olasz tehetségét, Federico Chiesát. Chiesa a legkeresettebb olasz tehetségek egyike, akinek teljesítményét a pletykák szerint számos klub figyelemmel követi. Az Inter és az AS Roma a hírek…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
solution 2018.05.26 22:24:51
@Apuleius: majd jó hogy nem már a real ellen fújnak be egy tizit...
solution 2018.05.26 22:31:59
@Apuleius: hát igen, Ramosnak mindent lehet, a Real ellen nem fújnak tizit, a kapus meg kb mint aki le van fizetve..
Véget ért a szezon, így egyre inkább izgalomban tartja a Juventus szurkolóit, hogy a klub vezetői vajon mely játékosok megszerzésével próbálják majd tovább erősíteni a csapatot. A napról napra életre kelő és repkedő pletykák áradatában a torinóiak ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta adott némi…..
solution 2018.05.24 15:32:48
@Apuleius: @Thug6Life: köszi, így munka közben nem fogtam fel a teljesen :D

Dybala szerintem egyébként menni fog és nem is az a szomorú ebben, hogy mondjuk nem tudnánk pótolni, hanem az a fránya dolog, hogy megint a "10-esünk" fog távozni.
A Tuttosport beszámolója szerint Beppe Marotta és Fabio Paratici értesült egyes (leginkább marseille-i) klubok érdeklődéséről Medhi Benatia vonatkozásában, és ezért opciókat keresnek a játékos pótlására, amennyiben konkrét és elutasíthatatlan ajánlat érkezne a…..
Olasz források megerősítik a franciaországi híreket, miszerint Gianluigi Buffon szerződésajánlatot kapott a Paris Saint-Germain együttesétől. A negyvenéves kapus csütörtökön megerősítette nyári távozását a bianconero együttestől 17 év után, azonban egyértelműen nem…..
Eddig is benne volt a levegőben, de sajnos mostanra hivatalossá vált, hogy a Juventus és a labdarúgás történetének egyik legfontosabb játékosa és legnagyobb kapusa, Gigi Buffon szombaton a Hellas Verona ellen játssza utolsó mérkőzését az Öreg Hölgy mezében. A klub elnöke és a veterán klasszis…..
solution 2018.05.17 13:17:20
@Szabolcs Borbély: már tegnap is direkt generálta az indulatokat, nem kell vele foglalkozni...
Az olasz sajtó értesülései szerint hamarosan lezárulhat Kwadwo Asamoah jövőjének kérdése, mert a ghánai középpályás az Internél sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláírná a három esztendőre szóló megállapodást a milánói klubbal. A ghánai válogatott játékos az elmúlt hat szezont a…..
solution 2018.05.15 15:57:49
@pedronegroo: :D:D:D:D ez jó volt :D
A Juventus zsinórban hetedszer is elhódította a scudettót, s Giorgio Chiellini úgy véli, kulcsfontosságú pillanat volt, amikor a Napoli túl korai ünneplésbe kezdett a torinói győzelmet követően.  "Egy csodálatos és fontos szezon zárul most le, s még nem kaptuk meg az elismerést, amire rászolgáltunk…..
solution 2018.05.14 16:15:31
@Juventino86: és milyen elegánsan tette mindezt, annak ellenére, ahogy ők nyilatkoztak
Massimiliano Allegri az AS Roma elleni gól nélküli döntetlen után határozottan állást foglalt a jövőjét illetően, ezzel ellentmondva a Chelsea és Arsenal padjával kapcsolatos pletykáknak. A mester a csapattal bajnoki címet ünnepelhetett Rómában csupán pár nappal a sorozatban…..
solution 2018.05.14 10:11:37
@Bodnar Daniel: Szerintem senki nem erre gondolt, de az látni kell, hogy tényleg vannak dolgok amin változtatni kellene..
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
solution 2018.05.09 21:53:52
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
solution 2018.04.28 22:57:53
@GGábr81: hasonlóan érzek én is
A Juventus szurkolói Vinovóban egy molinót helyeztek el a keddi edzés előtt, amellyel a csapatot kívánják buzdítani a további harcra a bajnoki címért. A bianconero együttes vasárnap este hazai pályán kikapott a Napoli csapatától, így a déliek már csak egypontos előnyt kell ledolgozzanak, vagy…..
solution 2018.04.25 22:06:47
@babo0410: Szerintem az eredményekre senkinek nem lehet egy rossz szava sem, de ahogy a Napoli ellen játszottunk hazai pályán, az finoman fogalmazva a szurkolók szembeköpése volt. És én itt most nem Allegri vagy bárki más elküldéséről beszélek, de a szezonban nem ez volt az első eset, hogy akarás nélkül mentünk ki pályára - ezt szerintem mindenképpen orvosolni kell, mert nem engedhetik meg maguknak azt, hogy ilyen hozzáállással álljanak ki, miközben a szurkolók az idejükkel/pénzükkel tisztelik meg a őket.
A délutáni órákban végre elkezdődik a futballszezon két csapat számára, hiszen a Juventus a héten Kínába utazott, hogy revánsot vegyen az Olasz Kupadöntőben elszenvedett vereségért, és elhódítsa a Szuperkupát a Napoli együttesétől. A Bianconeri nehéz héten van túl: a…..