Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panzersajt

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocka stúdió Polgármester úr? 2012.11.07 17:31:43
Hosszú szünet után visszatér a Kockastúdió friss hírekkel és kérdésekkel a LEGO rajongókhoz! Na de térjünk is a lényegre! Na a címből biztos nem találtátok ki hogy miről is lesz szó de most el magyarázom. A lényeg az hogy az építők népes csapatát 2 felé oszthatjuk. Vannak…..
A mai készletek nagy részében megtalálható rengeteg speciális alkatrész. Például a régebbi készleteknél egy nagyobb ablakot átlátszó üvegtéglákkal építettek meg. Mostanában viszont inkább nagy egybefüggő darabokkal érik el ezt. A speciális alkatrészekkel nem is lenne gond,…..
Bizony a Kockastúdió szerkesztősége is ott volt a 2012-es KOCKAFESZT-en na igaz hogy csak a harmadik napon de ugyanazt láthattuk mint az aki az első napon érkezett. Azért is választottuk ezt  a napot mert a vendégkiállítók alkotásainak eredményhirdetése ezen a napon volt és…..
Kocka stúdió Indul a KOCKAFESZT! 2012.10.04 23:16:56
Indul a KOCKAFESZT - nevű hatalmas lego - rendezvény! Biztosan hallottátok, hogy hamarosan itt van és már a küszöbön toporog. Sikerült is bejutni egyik építményemmel, úgyhogy képeket és exkluzív videót is tudok közölni veletek. A pontos helyszíne az Erzsébetligeti Színház. Itt…..
Talán a címből ti is kitalálhattátok hogy miről is lesz szó. Bizony! és ne mondjátok hogy veletek még soha nem esett meg! Aki azok közé tartozik akik még nem találták volna ki a címből vagy akivel talán még soha nem esett volna meg ( Márpedig egy tapasztalt Legóssal biztos…..
Kocka stúdió Heti TOP5 2012.09.20 19:22:02
A nemrégiben meghirdetett Heti TOP5 rovat ma megkezdődik és reméljük sokáig is fog tartani, bár ha azt nézzük hogy a LEGO rajongók milyen intenzitással készítik jobbnál-jobb építményeket akkor arra következtethetünk hogy míg világ a világ addig lesz elég kép a rovatba. Az itt…..
Talán ti is hallottátok de talán nem,de 2 nappal ezelőtt (bocs hogy ilyen későn írok) megnyílt Magyarország 1# Lego Monobrad Store -ja Budapesten az Árkád bevásárló központban.Bánhatja aki nem volt ott! Mert ez egy történelmi pillanat,egy életre szóló élmény volt! Hogy miért?…..
Kocka stúdió Helyzetjelentés 2012.09.13 20:46:27
Ez csak egy rövid bejelentés lenne a blog újdonságairól!Az első újdonság hogy a jövő héttől már megjelenne az oldalon a: Hét TOP5 építménye című rovat amiben bemutatnánk 5 építményt határon és innen. Pontoznánk őket és írnánk egy rövidke vagy olykor hosszabb leírást.…..
Kocka stúdió Mit hova rakjak? 2012.09.13 20:33:55
Biztos nektek is nagy fejfájást okoz a lego kockák megtalálása szortírozása.Tegyük fel hogy éppen építek egy leg házat,ám sok különleges alkatrész szükséges a megvalósításához.Természetesen a legritkább alkatrészeket nem mindig a legnehezebb megtalálni de most tegyük fel…..
Kocka stúdió Legózz egy nagyot! 2012.09.10 15:27:34
Esetleg ti is hallottatok a KOCKAFESZT nevű hatalmas lego kiállításról/találkozóról. nem szeretném most ezt a cikket sokáig nyújtani hanem hamarosan át adom a szót egy már tapasztaltabb szerkesztőség oldalának amit úgy hívnak KLIKK. A linkre kattintva meg nézhetitek mi is…..
Kocka stúdió Tessék örvendezni! 2012.09.09 16:38:14
Kedves rajongók! Biztosan sokan vártátok már hogy ne mindig a Tescoba meg hasonló helyekre kelljen járni lego-ért. Hamarosan meg nyit az ország no.1 lego boltja Budapesten az Árkádban. Hivatalosan 14-dikén lesz a nyitó ceremónia délután három órakor. Nagyon sok újdonság lesz itt…..
Régóta keringenek  a neten meg lego-s rajongói csoportok közt a hírek miszerint LEGO-t hamisítanak.Bizony van is okuk irigykedni a cégre mert a minap közzétett adatok szerint az új Friends készletek a többszörösét hozták a várt bevételnek.Leginkább kínai,koreai cégek…..
Mint azt néhányan biztos tudjátok a blog eddig kísérleti stádiumban üzemelt ahol azt teszteltük hogy körülbelül hány látogatóra számíthatunk. Le telt a kísérletnek szánt idő így most már a blog teljes gőzzel üzemel. Vagy is nem teljesen teljes gőzzel mert sajnos ha…..
A címből azt kell érteni hogy régi összegyűrődött megkopott elveszett összerakók meg keresésébe kezdtem a saját összerakó gyűjteményemben!A legrégebbi eddig 1988-as ami azért nem túl fiatal! úgy döntöttem hogy a felső határ 1993 lesz ,lefelé pedig minél régebbi annál…..
Aki régebb óta olvasgatja a Lego magazinokat az tudhatja hogy a legújabb termékek az év vége felé érkeznek csak meg.2012 tekintetében sok új fajta készlet jön új fajta témakörökben,ezeket szeretném most bemutatni! Elsőként a az új StarWars készletekről beszélnék.Mint tudjuk…..
Hamarosan megérkezik a sokak által várva várt Gyűrűk ura videójáték amit a híres videójáték találkozón a Gamescom-on be mutattak!  Az új LOTR(Lord of the rings) lego készletek is biztos jó nekem még nem sikerült eggyre se szert tennem ám ha a pc játék is olyan izgalmas mint a…..
Kocka stúdió 2012.08.20 10:25:34
Kocka stúdió A kisautó 2012.08.18 14:49:10
Hát akkor lássuk az első MOC-ot! Ezt a járművet én építettem a "80-as évek szellemében". Található rajta egy csavarkulcs tartó, az elején egy csomagtartó amiben lehet tárolni ki autógumit,táskát meg hasonló méretű cuccokat.   Nos akkor valami hasonló leírást várunk a…..
Kocka stúdió FIGYELEM! 2012.08.16 18:02:59
Változás történt az építő versennyel kapcsolatban ugyanis! már nem csak az általad látott járművek élőlények figurák másolhatóak le (de azok is) hanem bármi amit te magad építesz számít! Az e-mail cím változatlan a lényeg az hogy egy saját építésű dolog legyen...
Kocka stúdió MOCorogjatok! 2012.08.13 18:06:35
Nem tudom hogy mindenki tudja e mi az a MOC. Aki nem tudja (nem szégyen én se tudtam sokáig!) annak el mondom hogy a MOC az olyan hogy fogsz egy autót egy repülőt vagy egy valós dolgot esetleg star wars vagy akármit.Azt le másolod szigorúan élethűen és kész is a MOC de ez annyira nem…..
Mielött a blogot el kezdtem volna a szobában álló HATALMAS Lego kupacban meg pillantottam a star wars témában lévő 7669 Anakin,s Jedi starfighter-ének egyes darabjait.Mivel még nem vettem meg ezt a készletet gondolkodóba estem hogy mit keres ez itt??Aztán eszembe jutott hogy…..
Kocka stúdió 80 éves a LEGO! 2012.08.11 13:37:05
Hurrá hurrá kedvenc játékgyárunk a minap lett 80 éves.   Története a harmincas években kezdődött, mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint 10 ezer féle alkatrész segítségével. A Lego alkatrészek kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy…..