Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokispók

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Gáspár – az elsőszülött férfiember a Viktor fémjelezte családban – miután élete beteljesülését a focizásban látta, de egy Isteni sugallat – vagy egy kitett láb – hatására alkalmatlanná vált e nemes célja beteljesülésében rájött, hogy új „élet-beteljesedés” után kell nézzen. Ez lett a…..
hokispók 2017.11.09 04:16:42
Az elmúlt napokban a fülöp-szigeteki tájfun okozta emberi tragédiáktól volt hangos a világ, és tényleg borzasztó látni, micsoda szenvedést és nyomorúságot okozott a természet. Ma egy picit ellátogatunk hát a Fülöp-szigetekre, aztán találkozunk egy viperával Afrikában,…..
hokispók 2013.11.17 19:12:03
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: És a kisebbik fiad bolgár vagy magyar nacionalista?
A HIV in Europe szervezésében európai HIV- Teszt Hetet tartanak novemberben. Miért fontos, hogy tudjuk a HIV-státuszunk? Kinek a felelőssége a szűrés? És mi, magyarok miért nem járunk szűrésre? Két részes blogsorozatban járunk utána...
A Harmadik Birodalom későbbi vezetője osztrák állampolgársága ellenére 1914 augusztusától a bajor hadseregben szolgált, amely a nyugati fronton zajló német támadást segítette. Hitler a „Nagy háborúnak” nevezett első világháború négy éve alatt állandó veszélyben volt,…..
Hollandia-Magyarország 8:1 (azaz nyolc:egy) Száz stadiont, ezeret! Ha hagyják, hogy csináljatok. Kápráztassátok a világot, ostoba emberek! Eeeeeeeekkora zakót kaptunk!..
hokispók 2013.10.12 19:15:18
Végre egy tökös kelet-európai politikus, aki kiáll a zsidó érdekekért is! • Miloš Zeman Hradec Kralovéban rendezett Zsidó napok ünnepségen vetette fel: Csehország izraeli nagykövetségét át kellene helyezni Tel Avivből Jeruzsálembe • A cseh…..
hokispók 2013.10.05 23:40:33
Stohl Andrást Domony-völgyben kapta el a Blikk, amint a Nemzeti Vágtára gyakorolt egy Nílus nevű, 13 éves herélt ménen. A lovaglás nem nagyon ráz meg minket, de az talán érdekes lehet, hogy Stohl kicsit sértődöttnek tűnik, amiért az RTL Klub most nem foglalkoztatja. Mondjuk, a…..
hokispók 2013.08.28 12:59:09
Amikor ezt hallom egyből a pisztolyomhoz kapok. És hát hallom, egyre sűrűbben hallom, bár az is igaz, hogy egyre kevésbé tudom már követni, hogy akkor most ki is a bolsevik, ki a mensevik, az eszer, a satöbbi. "Demokratikus ellenzékezik" a politikus, na jó, neki ez munkaköri…..
hokispók 2013.08.28 12:53:11
@kovi1970: Te klinikai eset vagy.
Tegnap délelőtt az V. kerületi önkormányzat városüzemeltető cégének alkalmazottjai kiürítették a Ferenciek terén a metró bejárata előtti aluljárót. Elzavarták a hajléktalanokat, kidobták az ingóságaikat, elvitték a matracaikat. A tér átépítése miatt kisebb területű…..
Fantasztikus, első világháborús fotóalbum került elő nemrégiben az angliai Essexben. A képek többségén a Luftstreitkräfte (Német Birodalmi Légi Szolgálat) pilótái önfeledtül mulatnak, távol a frontvonalaktól: pezsgőznek, töményet és sört isznak, cigarettáznak és…..
Úgy tűnik, a közoktatási államtitkár nem tudja, miről beszél.Az EMMI által szervezett, Országos Szakmai Tanévnyitó című konferencián Hoffmann Rózsa és Balog Zoltán beszéltek a szeptemberben kezdődő tanév újdonságairól. Hoffmann Rózsa azt állította, lesz olyan…..
Egyre valószínűbb, hogy el fogunk költeni különösebb aggodalmaskodás vagy töprengés nélkül másfél olimpiányi pénzt egy olyan fejlesztésre, amit finoman szólva sem övez az energetikai szakma egyhangú jóváhagyása. Ha őket nem is, de a közvéleményt könnyen lehet lekenyerezni…..
Smoking Barrels IK30 2013.08.21 00:01:00
Ki vagyok fogyva a jelzőkből, ugyanis ma már az Elysium-ot megsoroztam olyanokkal, hogy "mesterkélt", "szájbarágós" és "giccses". De ettől függetlenül még mindhárom igaz Alföldi Róbert rendezésére, akinek talán egy kicsit túl sok komplexusa gyűlt össze erre az…..
Szerintünk még mindig sokan kételkednek Jennifer Aniston és Justin Theroux románcában, ami a számtalan rosszindulatú pletyka után talán nem is meglepő... Pedig Jenék nagyon is együtt vannak, sőt mérhetetlenül boldogok, amiről ő maga mesélt a szeptemberi Glamour magazinnak:…..
A levélben voksoló határon túliak szavazataival fog csalni a Fidesz! – sugallja a 444 felületes cikke, amely a Nemzeti Választási Iroda elnökének néhány mondatos nyilatkozatában vél súlyos ellentmondásokat és készülő választási összeesküvést felfedezni. A választási…..
hokispók 2013.07.30 15:06:30
@Doomhammer: És gondolod, ha szavazás lenne erről, akkor a határon túliak nem vagy maguk ellen szavaznának? Te teljesen hülye vagy?
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
  Sok nőnek halvány sejtései sincsenek arról, hogy  triviálisan egyszerű fogásokkal ő is megvédhetné magát erősebb testalkatú támadójával szemben! A nők elleni támadások, de különösen  nemi erőszak elkövetése mindig nagy felháborodást kelt a társadalomban. Ez nem…..
Budapest alszik. Méterekkel a föld alatt egy apró, kéttengelyes dízelmozdony (menekítő vonat) és a hozzá kapcsolt 200-as pályaszámú metrókocsi robog az alagútban. Nem áll meg az állomásokon. Ahogy elhalad a szektorkapu mögött, a pályamunkások dolgozni kezdenek. Elbontják a…..
Durván inzultálták Sarka Katát: Megöllek, te kurva! - ezzel a harsogó címmel hozta le vezető hírét a Bors Online a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójáról, Sarka Katáról. A bulvárlap szerint "a Komjádi uszoda szomszédságában esett neki egy hajléktalan…..
Annyira el volt foglalva az ABC riportere a közlekedési és felújítási munkálatok bemutatásával, hogy nem vette észre, amint hatalmas buzgalmában egy nagy péniszt rajzolt a képernyőre. Mivel rajzát nem szemlélte meg, utána is tovább magyarázott, miközben a szépen megtermett…..
hokispók 2013.07.25 14:07:52
@ne vada: Gondolom, az őseinek jó gazdája volt egy ír alkesz, és az ő tiszteletére felvették a nevét.
Ludassy Mária 168 Órában megjelent interjúját olvasva régi ideológiai háborúk derengenek elő, amikor a jobboldaliak és konzervatívok minimum tehetségtelennek, de válogatott esetekben rögtön reakciós, tekintélyelvű antiszemitáknak voltak bélyegezve. Az ismert filozófus asszony…..
hokispók 2013.07.24 13:19:24
Újabb fordulóponthoz érkezett a hosszú idő óta tartó megvesztegetési botrány, ami Bernie Ecclestone nevéhez fűződik, és ami fenekestől felforgathatja a száguldó cirkuszt. A mai napon ugyanis kiderült, hogy a német ügyészség hivatalosan is vádat emelt a FOM vezért…..
hokispók 2013.07.18 11:47:27
@Link elek: Te már megvetted a jegyed? :D
Taki bácsi tavaly piacra dobott lakótelepi háromszobása után (itt bővebben) eladósorba került a Szomszédok egy kiemelkedően legjobb karakterének egykori rezidenciája is: Vágás Feri és Juli Jutka 38 négyzetméteres kéróját árulja a tulaj. A Blikk szerint a lakást 11,5 millióért…..
Amikor először megláttuk ezeket a képeket, őszintén szólva teljesen ledöbbentünk. (Előre jeleznénk, hogy a nyugalom megzavarására erősen alkalmasak). A képeken szereplő nő (ezzel feloldjuk a nyitókép zavaró szoknya-szőrős láb kombójának rejtélyét) részletesen…..