Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üjjéle

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Hírlapban publikáló Bayer Zsolt mond néha méretes marhaságokat, például ezt itt ni, lehet rajta szörnyülködni, meg röhögni is, kinek milyen a vérmérséklete ugye, de az azért nagyon vicces, amikor a nagy megmondóember egyik nagy költőnket keveri a másikkal. Bayernek ma a…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Mandiner blog Forradalom helyett 2010.05.22 08:01:00
 „La Contre-Révolution ne sera pas une révolution contraire, mais le contraire de la Révolution.” (Az ellenforradalom nem ellentétes előjelű forradalom, hanem a forradalom ellentéte) Joseph de Maistre, ellenforradalmár   Kérjük kedves olvasóinkat, figyelmesen…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
üjjéle 2010.04.22 14:13:46
@EnCIS: szerintem rosszul látod.

én, ha tanári pályát választottam volna, akkor az ELSŐDLEGES szempont ez lett volna, az kurvaélet. nőként talán könnyebb is, szóval inkább riszpekt a tanárnőnek, hogy nem egy kékköpenyes madár.
A csajozás nehéz meló, főleg ha egy csávó nem rendelkezik a legjobb adottságokkal. Ilyenkor több módszer lehetséges: meg lehet próbálni nagyon okosnak, szellemesnek és humorosnak lenni, vagy éppen nagyon sok pénzt keresni. A legtutibb viszont egyértelműen a zenekar alapítása -…..
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
BtheBest Utazási tanácsok 2010.01.07 17:37:40
Az ember csomót utazik egy évben, de a szeptember 11-es balhé óta egyre nehezebb konfortosan. Mert az ember nem viheti magával a krémjeit, zseléjét, tusfürdőjét, satöbbi. Jó erre azt mondják, hogy az ember vegye meg kint újra, és oké ez annyira nem is volna gáz, de pl. a zselé…..
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
üjjéle 2009.12.05 11:01:05
@yarisugi: nem is mondtam, hogy az.

csak azt próbáltam sugallni, hogy én ezt az egészet nem hiszem el, mert legalább ugyanannyi érv szól amellett, hogy részben vagy egészben kitalált dologról van szó, mint amellett, hogy mennyire rossz ebbe belehalni. attól függetlenül, hogy ezek az érvek pro vagy kontra fel lettek-e sorolva. szerencsére mindenki maga választhatja ki a számára szimpatikus verziót. :)
üjjéle 2009.12.05 12:18:26
@Kangörény_: apám, téged aztán jól beszarattak. :D gondolom te vagy az a veréb, aki minden héten belövi magának. biztos, ami biztos, ugye.
üjjéle 2009.12.05 12:29:39
@papamaci1:
én a villamosokat is betiltanám. hány villamos okozott már halálos balesetet?! vegyük észre, hogy a villamosok veszélyesek. van olyan gyerek, aki fél is tőlük.

ha az én rokonomat gázolta volna el, akkor pedig kétszer jobban betiltanám.
Az Amerikai pszichó óta tudjuk, hogy milyen életbevágóan fontos dolog egy elegáns névjegy az ember életében, így bizonyára Ti is törekedtek arra, hogy a lehető legmenőbb business carddal nyomuljatok. Természetesen ebben a kérdésben is segítünk nektek eligazodni: engedjétek meg,…..
Szép a szemed Tutipasy 2008.10.03 09:06:00
Nincs bérking nyúz, Zoli nem írt. Talán megijedt. Na de vígasztalásul álljon itt az online csajok begyűjtését elsőként nagyüzeműsítő Tutipasy. Némi idézet kedvcsinálónak:Mit szólnál hozzá, ha lenne végre egy olyan jóbarátod akivel jól éreznétek együtt magatokat, mindíg…..
Archie 2 hónapig élvezhette zökkenőmentesen a Citibank szolgáltatásait, majd jött a meglepetés: minden előzetes tájékoztatás nélkül lezárták a számláját és bevonták a kártyáját. Mindezt azért, mert a bank hibásan nyitotta meg a számlát és így próbált szépíteni.…..
üjjéle 2009.06.24 12:58:41
@elwood: a 0 ft-os számla valóban ingyenes, az sms szolgáltatást árazzák egy év után, ami havi 400 ft és egyenleget nem közöl. ezeket néha elfelejtik megemlíteni, ha az üf nem kérdez rá konkértan. arra készülj fel, hogy hívogatni fognak minden fassággal, ha magas a jövedelmed (tehát akár megtakarításod is lehet), akkor fektess be, ha nem, akkor meg vegyél fel hitelt, de legalább egy hitelkártyát igényelj. én pl. rohadtul utáltam ügyfeleket felhívogatni, nem ezt tartom a legjobb értékesítési csatornának. a telefonos ügyfélszolgálat megítélése elég változó, az emberek többsége jobb szeret személyesen intézni pénzügyeket, mellesleg nekem is több volt a rossz tapasztalatom a citiphonnal, mint a jó. a háttérben amúgy is ellentmondásos dolgok történnek, ami egyértelműen a minőségi ügyfélkiszolgálás romlásást eredményezi, de az tény, hogy egy-két ember igencsak jól fog járni. erről inkább többet nem, viszont a bank szemléletét, hozzáállásást az alábbi eset tökéletesen példázza: a válság kirobbanása után azzal próbálták csökkenteni a költségeket (elbocsátások, egyebek mellett), hogy a napi takarítást lecsökkentik heti kettőre. a durva az egészben az, hogy át is ment volna a dolog simán, ha a dolgozók nagy része nem háborodik fel ezen. télen nem biztos, hogy az a legjobb egy bankfiókban, ha térdig ér a só, meg a lucsok, a vécét pedig két napig pisálják körbe. az én gondolkodásommal nem egészen egyeztethető össze a citié, ezért is hagytam őket ott. kicsit még gyerekcipőben jár a bank, talán néhány év(tized) múlva érdemes lesz odamenni. :)
üjjéle 2009.06.24 13:06:43
@ladislaus: a számla valóban nem rossz, ezt nem is mondtam.

hogy merre, azt nem szeretném kibökni, ahhoz túl kevés fiók és bankár van, hogy kapásból beazonosíts. :) te még citis vagy, vagy ez már csak múltidő?

nekem elsősorban a felfogással és hozzáállással voltak problémáim, abban a fiókban, ahol én dolgoztam, gyakorlatilag következmények nélkül meg lehetett tenni bármit. ha gáz volt, akkor simán ráfogták az ügyfélre, hogy ő a hülye, és ezt bebizonyítani sem olyan nehéz, lássuk be. a pszáfhoz meg viszonylag kevesen fordulnak. illetve az a sokat hangoztatott elv sem igazán jött be, hogy "inkább veszítsünk el 10 üf-et, mint egy bankárt".
üjjéle 2009.06.24 13:13:46
@elwood: riasztót nem is én mondtam, a sajátságos értékesítésre kérdeztél, igyekeztem arra válaszolni. :) bár úgy tudom, hogy a telefonálgatás elég sok banknál divatba jött. előre pedig sosem lehet tudni, hogy lesz-e egyáltalán bármilyen problémád a bankkal, s ha igen, akkor partner lesz-e a megoldásban.
Joda úgy érzi, mindent megtett a balesetveszély elkerülése érdekében, de úgy tűnik soha nem lehetünk elég óvatosak és még akkor is kerülhetünk ilyen helyzetbe, ha kék az ég, a madarak fütyörésznek a fán és sehol egy árva lélek. Az esemény friss(1,5 órával ezelőtt…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.08.01 09:32:00
Legkedvencebb, közönségdíjas rovatunk mai kiadásában már megint egy Ferrari a főszereplő; dögösebb, mint a múltkori, de legalább bunkóbb.Olvassuk csak, mit  írt a küldemény feladója, ki a rendszertől való rettegéstől vezetve neve elhallgatását kérte,…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..