Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmj

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizarr külsejű azonosítatlan állat maradványait találták meg Minnesota államban.   A különös szerzetet Douglas megye egyik útján találták. A fehér testű állaton csak néhol található szőr, öt lábujjal és hosszú körmökkel rendelkezik. Nyomban megindult a találgatás: egyesek szerint valamilyen…..
kmj 2013.09.26 17:41:51
/Az őszinteség kedvéért el kell mondanom, vannak cikkek, melyek idegen nyelvből lettek átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit…..
Időről időre előkerülnek a tengerekből, óceánokból beazonosíthatatlan lények. Ezúttal Spanyolország partja gazdagodott egy biológiai csodával.   A spanyol biológusok azonnal körbevették, nézegették, méregették, majd azt mondták: “márpedig ilyen állat nincs!”. Aztán eltemették, hazamentek és…..
Nem paranormális portugálokról, még csak nem is kísérteties keletiekről lesz szó, és nem játszanak a Black Eyed Peas nevű együttes tagjai sem. Az emberi szemnek háromfajta színe lehet: kék, zöld, barna. A keleti népeknél a szemszínt ugyan feketének szoktuk nevezni, de ez sem…..
A statisztikák szerint eddig 88 olyan lényt találtak Dél-Afrikában, amelyek láttán az állatorvosok és a tudósok is csak vállat vonva hallgattak. Nem tudták beazonosítani származásukat és fajukat. Legutóbb a képeken szereplő állat(?) teteme került elő. Ti mit gondoltok, mi lehet ez?  Forrás:…..
Tavaly augusztusban valami olyat láttam, amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között megpillantottam valamit. Először azt hittem, kidobott rongy vagy szemét. Nem is foglalkoztam vele, csak messziről szokatlan volt a formája. Aztán,…..
/Az őszinteség kedvéért el kell mondanom, vannak cikkek, melyek idegen nyelvből lettek átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit…..
Az emberé válás kezdetének forgatókönyve: Az emberősök az erdőkben élnek, ezek megritkultak, az őseink kikényszerültek a szavannára, két lábra álltak. És több millió évig a szavannán élő, emberszabású majmok voltak az őseink, amelyek csak néha álltak két lábra,…..
Ausztráliáról mindenkinek a kopár sivatagok, áthatolhatatlan bozótosok és végeláthatatlan szavannák jutnak az eszébe. Pedig ez nem mindig volt így. Egykor hatalmas erdőségek és élettől zöldellő szavannák borították ezt a vidéket. Hatalmas kenguruk és vombatfélék, óriási…..
kmj 2013.03.22 17:45:39
@mi a manó?: Fára még házat is lehet építeni.
A baszkok Európa legtitokzatosabb népe, Franciaország és Spanyolország határán élnek, a nyelvük pedig nem mutat kapcsolatot a többi európai nyelvel. Egy elmélet szerint az első baszkok még a cro'magnoni embertípus egyik törzse volt, és egész Európában a baszkhoz hasonló nyelvet…..
Veszprémből küldte ezeket a bejelentéseket egy Konrád Messer nevű olvasónk..   A fanyüvőnek elnevezett lénnyel (mi máshogy hívjuk) többször, többen találkoztunk. Erről részletesen mesélhetnék, viszont bizonyos információkat nem akarok kiadni, mint például pontos…..