Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yz

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taylor Swift azt hitte, Grammy.t kap. Nem így történt. ..
yz 2014.01.27 13:18:21
Tegnap este érkeztünk Beremendre, Magyarország legdélebbi pontjához, mostani túránk kiindulópontjára. A dolog nem ment egyszerűen, az Öreg Hölgy 30 kilométerre Budapesttől egy picit szeszélyeskedett; mint Pap Gábor szervízigazgatónkkal folytatott telefonos konzultációnk után…..
yz 2011.08.02 17:55:31
Hogy kerül a parkettára kutyakaka? És mit keres egyáltalán a parketta az utcán? Hát persze, hogy egy reklámkampány részeként került oda, ugyanis a milánói Y&R ezzel a gusztusos kis installációval szerette volna felhívni a kutyatulajdonosok figyelmét arra, hogy nem kellene az…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
yz 2010.06.21 20:17:31
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
nemdomi Máriabesnyő, 2009 2010.02.04 17:43:32
yz 2010.02.09 16:09:09
Nem vagyok nagy Burger King rajongó, de ez már a sokadik olyan reklámkampánya a királyi hamburgereseknek, aminek láttán csak csettinteni tudok. Legutóbb a facebookon indított akciójuk kavart nagy port, amelynek keretében minden az ismerőseink közül kihúzott emberért egy hamburger…..
Nem tudom a pontos okát, -talán majd közületek valaki megmondja a tutit- de az biztos, hogy sok-sok év után a Guinness úgy döntött, hogy elérkezett az ideje, hogy elbúcsúztassák a reklámtörténelem egyik legsikeresebb kampánysorát, a "Good Things Come to those who wait"…..
yz 2009.11.11 12:44:31
Ha úgy vesszük, mindenképpen a Vatera kampányát dicséri, hogy elkészült ez a kis filmecske, amelyben valószínűleg a depo.hu próbál visszavágni a másik aukciós szájtnak. Annyira gyors volt a reakció, és olyan egyszerű az ötlet, hogy én még azt is elnézem nekik, hogy egy…..
Rossz az, aki rosszra gondol. Könnyű lenne ennyivel lerendezni ezeket a reklámokat, de azért látva őket kis kiegészítésre szorul ez a bölcsesség. Merthogy ezekből kiindulva az az igazán rossz, aki félreérthető reklámokat vagy hülye termékeket talál ki, amelyek láttán…..
Nem, ez véletlenül sem egy reklámellenes, hangulatkeltő bejegyzés. Aki ismeri a blogot és ismer engem, az tudja, hogy épp azért csinálom ezt az egészet, hogy megmutassam, lehet a reklámokkal békét is kötni, és ha nem is kell mindenkinek hozzám hasonlóan megszeretnie azokat, nem is…..
Naiv ügyfélnek fél évébe került, amíg a Raiffeisen kiderítette, hogy lakótársa vásárolt le 71 ezer forintot a kártyájáról, amit emiatt szerintük nem is fognak jóváírni: Februárban interneten keresztül levásároltak a bankkártyámról durván 71000 forintot. Azonnal 24 órán…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Az elmúlt hónapokban a díjazottak mellett attól voltak hangosak a reklámversenyek, hogy egyre-másra derült ki a különböző nevezett alkotásokról, hogy azokat az ügyfél tudta vagy hozzájárulása nélkül nevezték be, vagy rosszabb esetben készítették el. Az egyre kínosabbá…..
yz 2009.09.07 09:23:32
yz 2009.09.07 17:21:30
@egygrafikus: Ez a magazin már régóta létezik, úgy hívják: Lurzer's Archive

:)
Ezen a héten a blogot a Konkrét könyvek kiadó tisztelte meg hirdetésével, akik azért gondolták ezt jó ötletnek, mert egy olyan könyvet szerettek volna szélesebb körrel megismertetni, ami ízig-vérig nekünk, reklámosoknak szól. Az irodalom nem bővelkedik különösebben reklám…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Csodálatos és megnyugtató reggelre ébredtünk. Csodálatos az idő és a panoráma, megnyugtató a motorzaj: Pap Gábor szervízigazgatónk gurul be túra-enduróján a parkolóba. Jött diagnosztizálni oldalkocsink kerekének vészes lötyögését. A diagnózis gyors és vészterhes:…..
Kezdésnek itt az új videónk. Reggel indulás Hédevárra három okból kifolyólag: stábbuszunk jobboldali ablaklehúzójának megjavítása, a kastélyszálló, valamint a Jánossomorjai tévé is hallott felőlünk és szeretne velünk egy riportot készíteni. Mindhárom feladatot sikeresen…..
Bősárkányon házigazdánk Elvira néni messzi földön (pl. Ausztrália, közelebbről Perth) híres gyékényfonó-sodró, így reggeli után mi is belekóstolhattunk e szakma rejtelmeibe. Kiderült, hogy Bősárkány tulajdonképpen erre a mesterségre épült. Nem véletlen, a környék…..
Az eredeti: A Copy-Paste: A Copy-Copy-Paste: ..
Jedlicska Marcival már készítettem egy interjút nem is olyan régen. Ő az az art director, aki a Young&Rubicam kényelmes székét egy miami iskolapadra cserélte. Ráadásul nagy csaták árán elérte, hogy tanulmányairól egy blogon számolhasson be, hogy akit itthon érdekel, az…..
yz 2009.05.19 23:39:52
A sokkolás eszközével élni sokszor öncélú dolog, és semmi más értelme nincs, minthogy a termékre irányítsa a figyelmet, függetlenül attól, hogy indokolja-e maga a termék az erőszakos képek alkalmazását. A társadalmi célú reklámok esetében azonban más a helyzet, hiszen sok…..
nemdomi Mélyvonósok 2009.01.06 18:15:26
yz 2009.04.14 10:25:00
 A MIT Media Lab „Fluid Interfaces” kutatócsoportja által kifejlesztett – nem biztos, hogy a legtalálóbban elkeresztelt - készülék gyors karrierje szinte biztosra vehető: Az egy mozdulattal kérhető, praktikus – szemünk elé vetített - információs segítség…..