Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomistark

34 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos pont a múltkori posztban panaszkodtam, hogy a qwerty-s Neveda BB10-es telefonról nem igazán jönnek a képek. Úgy látom ez most megtört. Az itt látható képen ugyan kevésbé jól látszik, de egy qwerty gombsort láthatunk: Ami nagyjából megegyezik egy korábbi…..
Nem tudom ki az aki használja most ezt a böngészőből elérhető programot, de gyanítható, hogy sokkal többen használják playbookról mint azt elsőre gondolnánk, mivel az app gazdái úgy döntöttek, hogy támogatni fogják a BB10et android és az iphone valamint a böngészős verzió…..
Kedves olvasok! A következő kiszivárgott képek jól mutatják a lassan végleges állapotba kerülő full touch készüléket, ami gyakorlatilag egy mini playbook. Remélem lassan egy olyan kép is érezik amin a full touch és a qwerty BB10 egy képen van...
Mit is jelent ez valójában? Fejlesztői szempontból ez a cél egyenes előtti utolsó pár száz méter, vagyis a majdnem teljesen végleges fejlesztői készlet. Mit is fog ez tartalmazni? A számomra legfontosabbal kezdem: -720X720-as felbontás és fizikai qwerty billentyű támogatás…..
Nos Vic Alboini. A hírhedt exhibicionista pénzügyi tanácsadó, akinek a neve összefonódott a RIM rossz hírének egy részével bizony elég komoly problémák elé nézz. Történetesen, mint a Jaguár finance tanácsadója nem alapszinten veszélyeztette a befektetők pénzét két évre…..
BB10 január 30. bemutatása után februárban már az első körös régiókban elérhetőek is lesznek a boltok polcain az új készülékek. Sajnos az nem derült ki, hogy vannak-e külön exkluzív szolgáltatói megállapodások, illetve februárban csak a full touch vagy a QWERTYs modell…..
A crackberry.com-on James Richardson (a nagyon csúnya brit kiejtésű) összedobott egy cikket arról, hogy hogyan áll a BlackBerry Nigériában, ami Afrika egyik legnépesebb országa. Természetesen mindenki, aki teheti BlackBerryt használ. Egy prepaid havi teljes BB hozzá férés kb. 10…..
PlayBookBlog BB10 - 2013 január 30 2012.11.12 13:38:40
Hivatalosan is bejelentve, január 30-án érkezik két BB10 rendszerrel futó készülék. Bővebb információt az N4BB oldalán találhattok.Kíváncsian várjuk az új készülékeket, és hogy sikerül-e betartani a bejelentett időpontot. ..
Hölgyeim és uraim ! Megérkezett a várva várt Playbook 4G európai hálózatokon is működő változata. Sajnos csak Anglia két online boltjába (Insight és Misco), és ott is csak rendelésre elég húzós £345,99+ÁFA áron, ami mostani árfolyamon átszámolva - és…..
Ez a 73 MB-os frissítés állítólag néhány naptár és kontakt problémát fog orvosolni. Töltsétek!..
PlayBookBlog TK5 Justice 2012.10.19 07:08:58
A Digital homeboy designer csapat elég forró koncepciókat talált ki. Jobb, ha képek beszélnek a szavak helyett: Közös képen a 9900-val: Az előző nagyszerű koncepcióval a TK Victory-val: és a RIM-től kiszivárgott videóban látható készülékekkel: és végül a…..
Az N4BB-nek tradicionálisan jó belső informátorai vannak és egyikük hallott egy olyan prezentációt, ahonnan ilyen dátumok kerültek ki: január: L-Series február: N-Series május: R-Series and S-Series július: A-Series Az R-series lesz állítólag a következő generációs…..
Nos, egy kedves Nicole Perlroth nevű újságíró: írt egy elég durván lehúzó hangvételű cikket a Blackberry-kről, és hogy milyen szégyenteljes az, ha valakinek Blackberry-je van. http://www.nytimes.com/2012/10/16/technology/blackberry-becomes-a-source-of-shame-for-users.html A…..
Kevesen tudják, de szeretett Playbook-unk többek között az autós fedélzeti QNX computerek egyik pilotja is... Tegnap QNX-ék akik történetesen a RIM részét képezik bejelentették, hogy a QNX támogatni fogja a durva tegra chipseteket, ami nem egy rossz elgondolás, pláne ha arra…..
Hölgyeim és Uraim! Hadd ajánljam mindenki figyelmébe ezt a képet ahol a legnagyobb neveket láthatjuk: Bizony bizony itt elég nagy neveket lehet találni, bár egy s-betűs voip alkalmazást nem látok a sorok között, de remélem az nem csak az MS privilégiuma marad. Tessék…..
Előre leszögezném, hogy ez a cikk az én véleményemet tükrözi.   A nemzetközi sajtóban bizony elég rossz híre van RIM-nek, nem akarok különösebben összeesküvés elméleteket gyártani, de azzal nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy boszorkányüldözés folyik Playbookunk…..
Az elmúlt időkben többen is kérdezték, hogy lassan időszerű lenne egy PlayBook.Blog-os sörözés. Épp tegnap mikor átadtam az asztali dokkolót ismét szóba került, hogy ideje lenne egy jó „sörözős „beszélgetésnek. Igaz a BlackBerry Messengeren cserélgetjük az információt,…..
tomistark 2012.09.28 15:51:06
Na most azt mindig is tudtuk, hogy Waterlooban elég szellős a gyár kapu ahonnan, ki-kihord ezt-azt a szél az éppen fejlesztés alatt álló készülékekről. Ezen gondolat meneten végig haladva jutunk el ehhez a néhány képhez amit itt lent láthattok Magyarországon elsőként…..
tomistark 2012.09.28 09:53:40
@-igu-: én is így vagyok vele legyen benne az active sync ne kelljen már minden féle fél megoldásokkal élni. Nagyon eltudom képzelni azt a telefont full qwerty + full touch hozzá ezzel a fasza új rendszerrel
Igen nehéz kérdés, mert mindenkinek más és más hiányozhat. Nem vagyunk egyformák. A legtöbben munkára, játékra és szórakozásra használják  a PlayBook-ot!  Ez a tablet a piac 2-3%-át fedi le.(toronymagasan vezet az Android és az iOS)  Személy szerint amit én el tudnék…..
tomistark 2012.09.21 12:17:10
PlayBookBlog Vodafone bis 2012.09.21 11:28:57
UPDATE: kicsit hektikusan, de megindult az adatfolyam... Sajnos a nagy vörösnél kicsit leakadt a rendszer. Problémák vannak a bis és a bes szolgáltatással... Reméljük minél hamarabb visszatér minden a rendes kerék vágásba...
Tegnap elérhetővé vált a  OS 10.0.6.671 a Dev Alpha fejlesztői készülékekre. Kár, hogy ZOZO most adta vissza azt ami nála járt vendégségben... Change log ez úttal sincs, de gondolom updateről updatere csak királyabb lesz amíg egy nap meg nem jelenik szeretett playbookunk jobb…..
PlayBookBlog Blackberry 10 UI 2012.09.12 09:37:55
A lent látható videón megtudjátok nézni egy pici részletét mi fogja leszedni az arcunkat 2013 első negyedévében: Bár még nem vagyunk túl a mai Iphone bemutatón, de nyugodtan kimerem jelenteni, hogy méltó vetélytársa lesz mind a WIN 8-nak mind a Projekt Butter-ös androidnak…..
Nagyon jó hírem vannak azoknak akik android alkalmazásokat portolnak Blackberry 10-re. A fent látható menetrend szerint jó néhány hasznos dolog landol a fejlesztők markaiban szeptember hónap során. - Címjegyzék támogatás - a natív BB10-es címjegyzék elérése az android…..
PlayBookBlog Blackberry laptop 2012.09.06 06:56:08
Ezt Igu kartársnak ajánlanám.   A lenti képeken látható szabadalmi leírás tanulsága szerint a RIM-nek volt egy ötlete egy össze csukható laptop szerűségről, amely billentyűzetét a hátlap és kitámasztó lábközé lehet rejteni. A véleményem szerint az…..
PlayBookBlog Playbook 3G+ 2012.09.04 12:20:20
Na, most kérem szépen az alábbi képeken egy LTE kapcsolat nélküli, de ugyanakkor 3G+ hálózati elemeket támogató Playbookot kaptak lencse végre a berlini IFA szakkiállításon. A képek tanúbizonysága szerint ez az eszköz a német Vodafone 3G+ hálózatához is tudott…..