Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bryges

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi (többféle értelemben is) forró poszt után ma hűvösebbre vesszük az irányt és egészen Svédországig szaladunk. Kiderül, tényleg olyan magasak-e a svéd adók; hogyan jöhet össze egy évben 61 nap szabadság (háromszor adtam össze és annyi...); és az is, mi a…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Egy szál bőrönddel indultam útnak, semmim sem volt, most pedig jó állásom van, megteremtettem magamnak az egzisztenciát és boldogan élek. Itt, a Határátkelőn is jelent már meg pár ilyen írás, ugyanakkor spanyol országfelelősünk, Roxi mai posztjában arra figyelmeztet, hogy ezek…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Magyarországra lassan végérvényesen beszökik az ősz, a maga randa (ámde szükséges) esőivel, az egyre hűvösebb (ez nem annyira szükséges) időjárásával. Remélem, nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, jól esik ilyenkor egy út Hawaiira, pláne, ha olyan avatott vezetőnk van, mint…..
Mai szerzőnk egy München melletti kisvárosból írt, ahol szakácsként dolgozik. Az odáig vezető út kissé zaklatott volt, de a jelek szerint Zsoltnak lassan sikerült révbe érni. Lássuk, hogyan! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és…..
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
A kissé zaklatott hétvége után ma alighanem éppen Zsuzsa történetére van szükségünk, amely egy csodás trópusi szigetre visz el bennünket. Aki Hawaiira tippelt, az nem tévedett. Irány tehát a szigetcsoport! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..