Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenyatta Mondatta

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Időközben érkezett egy korrekt, udvarias levél az Erste Bank kommunikációs szakértőjétől, miszerint csak ennek az egy bankfióknak a partizánakciójáról van szó, ilyen reklámanyagot egyetlen más fiókban sem helyeztek el. Semmi okom ezt kétségbe vonni, bár a posztban…..
Zenyatta Mondatta 2009.05.19 12:33:31
@johevi: én is azt gondoltam, hogy rosszul mondja az ügyintéző, de fölhívtam a telebankot ott is ezt mondták, meg még kapcsoltattam valami netbank osztályvezetőt, ő részletezte a 2*4 napot plusz a két hetet... most járunk félidőben, azt ajánlották, hogy telefonálgassak be a bankfiókba a 2. hét után, hátha megjött a nemtudommi, ami kell a netbankhoz.
Közröhej.
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Zenyatta Mondatta 2009.04.22 11:50:10
@lenard: nem kötözködni akarok, de majdnem szó szerint ugyanez a sablonszöveg volt kommunikálva akkor is, amikor megvette a Trékom az iwiwet :) Sokat gyorsult (köszönhetően a sok új szervernek), de az alapvető problémáit nem lehet megoldani sem újabb szerverekkel, sem újabb licenszek vásárlásával.

Zenyatta Mondatta 2009.04.22 13:09:45
@lenard: Rosszul tudod, egy millió feletti volt a júzerszám... Nem akkor vették meg, amikor átalakult iwiwvé, hanem jóval később. Értem én, hogy próbálod menteni a cég becsületét, de akkor sincs mentség 2009-ben egy napi átlag 1.2m látogatottságú webszájt ilyen színvonalú működésére/működtetésére/fejlesztésére. Ráadásul olyan háttérrel, ahol a megfelelő forrásoknak rendelkezésre kéne állniuk... Az egyéb, főként kommunikációs baklövésekről (túlhájpolás, "Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha azt írom, a következő hónapokban ez lesz az a téma, ami meghatározza majd a magyar webet.") nem is beszélve, amelyek -finoman szólva- nem ébresztenek rokonszenvet azokban sem, akik esetleg segítenének.

B-oldal Magyar rock himnuszok 2009.04.21 07:34:00
Nem is olyan régen több-kevesebb sikerrel összegereblyéztem, hogy szerintem mi jellemezi a rock himnuszt mint dal típust. Néhány személyes kedvenceimet is összegyűjtöttem, de mivel mindezt kizárólag külföldi bandákra koncentrálva tettem meg, és ti is sorra nyomtátok a magyar…..
Zenyatta Mondatta 2009.04.21 15:47:52
Zenyatta Mondatta 2009.04.21 17:03:10
@spájdernecc: ezt a szöveget lökték többen a Black Sabbath Paranoidjára is :)

Igazad van, rosszul emlékeztem, nem a Fireball volt....
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
A Webisztánon is írt HH a tavaszi StartUP konferenciáról, ahol befektetők előtt jelenhettek meg a kezdő IT vállalkozások (megérne egy posztot, hogy az előadók találtak-e befektetőt).Most egy hasonló lehetőség előtt állnak a fejlesztők. A PC World és a Figyelő által rendezett…..
A-nak komoly frusztrációt okoz a MÁV biztosító jelenlegi helyzete, ezt valószínűleg már megalapozta az általános iskolában az is, hogy mindig ő volt a névsor elején, ő volt legtöbbször hetes, ő felelt leggyakrabban. Aztán erre még jött az is, hogy Indexet olvasott és…..
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
Zenyatta Mondatta 2008.07.18 12:29:49
Onlinemarketing blog Sóhivatal.hu 2008.07.16 22:01:00
 Vajon miért gondolja azt az ORTT, hogy mindenhez ért? Miért gondolják azt egyes ORTT tagok, hogy az ő dolguk eldönteni, mi a reklám és mi nem az? Néha úgy érzem, az íróasztal, illetve a pozíció valóban homloklebeny-műtétet is jelent egyben. Valahogy az IQ egyenes arányban…..
Illetve osztani oszt. Bár ne tenné. A XXI. század eddigi legbizarrabb szóvicce, hovatovább a szóviccek Maria Geronazzoja következik, amit Tonik dobott be kommentben a mit sem sejtő nép közé pár poszttal lejjebb.Én tudok egy osztrákos viccet. Van egy ismerősöm, oszt' rákos.És hogy…..
Zenyatta Mondatta 2008.07.16 12:47:59
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
A hétfői Ehetim, amiben megemlítettem a Napi Borzalmas Szóviccet, jó néhány olvasót a fiókok feltúrására ösztökélt. Közéjük tartozott K. aki szófacsarásban utazik, ijesztő eredményekkel. Íme a levele:Én is állandóan ilyeneket találok ki.Kettőt mondok most.Mit mondasz,…..
Zenyatta Mondatta 2008.06.24 21:38:09
régebben sokat nyafogtam, nehogy egy barátom evőeszközzé változzon. most nem nyafognék, de most már kés ő.göccBár göccnél érettsségiztünk volna magyarból, nem pedig egy hasonlóan mókás szerzetesnél!..
Zenyatta Mondatta 2008.06.24 11:17:38
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Egyszerűen nem értem. Akárhogy töröm a fejem, a szakmai hozzáértés hiánya, a háttérben zajló urambátyámozás vagy sötét pénzmozgásokon kívül semmi okot nem találok arra, miért ennyire bántóan rosszak a Szerencsejáték Rt. reklámjai. Pedig maga a szerencsejáték az egyik…..
Hóbelevanc Semmi sincs raktáron 2008.06.11 13:30:00
Fejlődünk. Elvileg. Fejlődik a világ. Egyre több dolgot lehet online elintézni, nem kell hosszas sorbanállással szórakozni, és megküzdeni a hivatali bürokráciával. Odáig is eljutottunk, hogy nemcsak beadhatjuk az adóbevallásunkat online, de az kötelezővé is vált többek…..
Gyilkosok vagytok mind. Ezzel a három szóval kommentálnám a szóviccblog postafiókjába (aka. Mikorka Kálmán levelesládája) érkezett olvasói szóvicceket, ha tudnék még beszélni. De sajnos egy huzamban olvastam végig az eddigi kb. 30 levelet, úgyhogy ezeket a sorokat már az…..