Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unbeliever.?

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
Unbeliever.? 2012.09.28 13:55:55
@pandava: nem azt mondtam hogy az en allaspontom ez.meg azt sem hogy az osszes ilyen elmelet minden ilyen reszletevel egyetertenek.csak annyit hogy ez volt a hivatalos magyarazat ra hogy mik ezek es miert nem tunnek el. es ha ok ugy gondoljak hogy meg kell valamivel magyrazni a jelenseget akkor ti jopar lepessel le vagytok maradva mikozben azt bizonygatjatok hogy ezek normal kondenzcsikok.azt mar azok is beismerik hogy nem akik csinaljak. aluminium kanal...olvassatok..
cray-Z Zemberfáját 2012.08.17 10:46:22
Észre sem vettem, hogy máris a Kossuth-téri végállomásához repített az úgy '70-ben (jól) meggyártott (akkor is égő..) 70-es troli, annyira belemerültem az útközben telefonon megtekintett új(!) Dallas-sorozat első részeinek egyikébe, ahogy Jockey(J.R.) fia, John Ross(John) az…..