Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laliath_

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GinGin bankszámlája egy technikai hiba miatt lenullázódott: hiába szüntette meg a csoportos beszedési megbízást, az mégis teljesült. A Budapest Bank tanácsa az esetet követően: amíg az osztályok egymást közt levelezgetnek, fusson ő maga a pénze után.  Az alábbi levelet…..
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Tékozló Homár A backdoor halála 2008.08.07 16:27:00
Rókarobi egy kétségbeesve ordító backdoor-üzenetcsaládot talált az irodájuk konyhájában, ami láthatóan így sem elég hatékony. Legfőbb hibája, hogy nem eléggé bunkó, nem helyez szankciókat kilátásba, de még vicces helyesírási hibáktól sem hemzseg...
Matzusálemi korba léptünk mindössze 20 hónap alatt, ennyi idő kellett ahhoz, hogy megszülessen 1000 bejegyzés a blogban. Amikor SzabóZ kolléga javaslatára leválasztottuk a hogyvoltokat c:c anyánk emlőiről, kicsit bizonytalanok voltunk, lesz-e elég olvasója egy ilyen szakblognak?…..
Mert úgy tűnik szükség van erre, mivel egy egyszerű, könnyen megérthető szabályt valamiért mégsem sikerül a gyakorlatban megvalósítani. Bekov nem egyszer szembesült ezzel a ténnyel. Felmerül a kérdés, hogy ilyen nehéz észben tartani a KRESZ ezen paragrafusát, vagy az…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
A csak teljes értékében felhasználható étkezési utalványok beváltása az egy-és kétforintosok nélküli világban meglepő fordulatokat produkál. Általában nem bajlódnak a boltok a visszaadással és simán megtartják a pár forintot, de a Tesconál ez nem ilyen egyszerű.…..
A Tv2 vett egy mély levegőt, és november 26-tól drasztikusan átalakította a műsorrendet: hétköznap este 20:15-től sorozatok érkeznek a Barátok közt hegemónia megtörésére.Az amerikai sorozatvilágban otthonosan mozgó függők minden bizonnyal csak legyintenek egyet a dologra, mi…..