Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesly &jerry

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
Ellenzéki politikusok együtt koszorúzták meg Nagy Imre szobrát 2017. október 23-án. Várhatóan legkésőbb tavaszra ők fogják alkotni a nagy ellenzéki összefogás együttműködés magját...
lesly &jerry 2017.10.25 18:49:05
@Első Kézből: azt hiszem nem vagy normális.
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
  Rodrigo Duterte, Fülöp-szigetek teljhatalmú ura és diktátora drogellenes háborút indított, melynek során erős gyanú merült fel, hogy a rendőrök önbíráskodnak, visszaélnek a helyzetükkel. A hírek szerint elég sok fiatalkorút meg is öltek   A helyi Emberi Jogok Bizottságának vezetője, Chito…..
lesly &jerry 2017.09.19 15:27:27
@Evel Knievel: teljesen igazad van.
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
lesly &jerry 2017.06.16 16:59:16
@metax: anyádról beszélsz?
Beléptünk a választási kampány hardcore fázisába: a rezsim turbófokozatra kapcsolta az ellenzék kriminalizálását, a kormányzati terrort és megfélemlítést. Rövid időn belül letöltendő börtönre ítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst egy olyan koholt bűnügyben, ahol semmiféle tényleges károkozás nem…..
lesly &jerry 2017.06.16 16:46:40
@schlumbergerna: teljesen igazad van,többnek lenne ott a helye!
lesly &jerry 2017.06.16 16:55:33
@metax: szerinted ki a becsületes? gyurmány? botka?vona?
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
lesly &jerry 2016.09.27 18:23:57
@Erik a viking: menjél minél előbb nem kell a a 4-5 millió "hülyével"élned. Mi biztos jól élünk majd nélküled és a hozzád hasonlóktól. De azért ha a jobboldal támogatását nézed csak el kell ismerned hogy igen kevesen vagytok. Azért kiváncsi lennék személyesen mivel bántott meg Orbán Viktor akit a nép igen nagy többséggel megválasztott.
lesly &jerry 2016.09.28 11:55:05
@Ácsné Éva: Te is mehetsz a barátoddal nincs szüksége az országnak ilyen emberekre. Még a képedet sem mered kitenni, igazi " egyenes" ember lehetsz.
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
lesly &jerry 2016.02.28 11:45:59
@Szilárd vélemény: Tényleg országimázs Freddie egy igazi magyar név és az angol szám szintén magyar. Európa tudni fogja honnan jött a srác és valószínű hasra esnek a magyaroktól. Szégyen hogy nem egy magyar szám a nyertes.
Az éves várakozások, prognózisok nagyjából arra jók, hogy utólag lehessen magyarázni a hülyeséget, többségük nyilván nem jön be. Nem csak a gazdaságban, a politikában is a váratlan események okoznak általában felfordulást, nyilván így lesz ez 2016-ban is. Ezzel együtt…..
Mai tanmesénket a "független" igazságszolgáltatásról Juhász Péter szállította a Rogán per tárgyalásáról:  ...december 16-án a bíróság kérdésére - a nyomozati iratok részeként - elküldte a rendőrség a nyomozást megszüntető határozat tervezetét. Ez azért érdekes,…..
lesly &jerry 2016.01.05 18:22:06
@BitPork: Te meg kire vágyol?? Csak nem a baloldali rablókra? Jó hülyének lenni??
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
lesly &jerry 2015.09.15 16:07:56
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: reméljük így is lesz! Károgni meg mindenkinek szabad hisz nincs demokrácia.
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..
lesly &jerry 2015.09.06 11:12:40
@Gyorgy Nagy: csak nem az apádról beszélsz ilyen hangon? A pártgyűlés hangulatát ne hozd ide mert csak égeted magad. Egy SENKIHÁZI vagy!!
A HírTV egészen fel volt háborodva azon, hogy az internetadó ellen tüntetők, úgy vélekedtek a csatornáról, hogy bizony hazudik... pontosabban nem nyitja ki az igazság minden részletét. Az alábbi videó a HírTV összeállítása arról, a nagyszerű akcióról aminek keretében a Nav…..
lesly &jerry 2014.11.11 16:03:38
@anonymand: Teljesen igaza van!! A mocskolódáshoz van esze ennek is de az iskolát ott hagyta az ötödik után.
Az eredeti kép és hír. 2014. október 26-án, vasárnap este több tízezer magyar ember - köztük nagyon sok demokratikus fiatal - a budapesti Hősök terén egy különös, egyedülálló mobiltelefonos "requiem" keretében gyászolta meg egy bukott párt erkölcsi haláltusáját. A Fidesz…..
lesly &jerry 2014.10.28 15:54:34
@nemigenértem: Teljessen igazad van! Három bukta az fáj és mindent meg kell tenni hogy rájuk figyeljen a hülye támogató.
Tegnap a Lehel piacon is láttam vargányát, de az én adagom ezúttal Debrecenből érkezett (Mautner Zsófi közvetítésével Pataky Pétertől), szerintem ezzel a gombával csak valami nagyon egyszerűt szabad csinálni, hogy érvényesüljön az íze.  Nem recept ez, inkább csak egy…..
lesly &jerry 2014.08.15 16:53:26
Magyarországon a helyzet egyre rosszabb. A létminimum alatt a minimálbér, a közmunkásoknak járó ötvenezer forint pedig még a minimálbérhez viszonyítva is szörnyen alacsony, nemhogy a létminimumhoz képest. Ennyiből egyszerűen nem lehet megélni ma Magyarországon. Mára másfélszer…..
lesly &jerry 2014.06.12 15:57:38
@Kivlov: Teljesen igaza van, jobb volt csak gyermeket gyártani, vakarózni, esetleg lopkodni és aztán elmenni a segélyért.Dörnyei úr bárcsak igaza lenne.
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
lesly &jerry 2014.06.07 16:06:07
@abc jozsi: Kerényit akkor húzzák le amikor te és a hozzád hasonló kulturálatlan emberek már régen a pocsolyába lesznek!
A huhogók 2006 óta folyamatosan jósolják a varsói gyors érkezését Budapestre, de az állítólagos expressz eddig inkább döcögött felénk. A posztkommunista párt 2006 után ugyan látványosan meggyengült, de a körülményekhez képest nem is rosszul lavírozott abban a romhalmazban,…..
lesly &jerry 2014.05.26 11:29:58
@Evezős: Tök igazad van!!
lesly &jerry 2014.05.03 16:55:13
@Kulics: Próbáld meg értelmezni amit leírtál, a "NÉP" ami szent. És bármennyire is gyűlölünk valakit nem írunk ilyen jelzőket ez intelligencia kérdése!!!
Többször írtunk már ezen a blogon arról, hogy nem lehet véletlen az Összefogás körüli bénázás (itt , itt és itt), és konkrétan Bajnai kettős, MSZP-Fidesz présbe szorítása az önálló ambíciói feladásának érdekében, nem véletlen Mesterházy gyanúsan gyenge ellenzéki…..
lesly &jerry 2014.04.22 11:14:36
@felcsutisuttyo: Akár csak anyádról beszélsz!
Szégyelhetnéd magad!!!
Megmondta a nép a tutit, a következő négy évre gátakkal nehezíti a hatalom ámokfutását. Aki nem a közvélemény-kutatókat sározta, hanem reálisan kalkulált, túlságosan nem eshetett pofára. A fő kérdés, a kétharmad néhány szavazaton múlik, de sok mindenben tisztábban…..
lesly &jerry 2014.04.09 15:27:39
@Hawks: Neked EZ A VÉLEMÉNYED nekem és még 5-6 millió magyarnak meg más.Egyébként én nem sértegettelek mert elmondtam a véleményem.
lesly &jerry 2014.04.10 11:40:12
@Hawks: Akkor légy boldog , Te matematikai zseni vagy. A baloldal ennek ellenére lecsúszott, Orbán egyébként Magyarország miniszterelnöke nagy betűvel! Illemtan óráról lemaradtál helyette a gyűlölködést tanultad. Lelked rajta élj vele boldogan és mondogasd magadban "csak" 2.1 millió.További jó egészséget és gonoszkodást.
lesly &jerry 2014.04.21 16:10:00
@megfigyelt: " Faszikám" a saját családjába használható ha már oly tanult ember,de a 8 diploma sem helyettesíti az intelligenciát
Nem tetszik a német megszállási emlékmű gondolata úgy, ahogy formába lesz öntve, és nem tetszik a szovjet felszabadítási emlékműé sem. Ahogy a német "megszállás" nem mentheti fel a magyarokat a saját tetteikért viselt felelősség és az önvizsgálat alól, úgy a szovjet…..
lesly &jerry 2014.04.21 10:47:42
@HaFr: A dicsőséges szovjet emlékművet meg vidd a gyönyörű panelodba.
Az Alkotmánybíróság április 11-ei döntésével elutasított egy, a Kúria határozatával szembeni alkotmányjogi panaszt. A megtámadott kúriai döntés ugyanis megállapította, hogy a Zuglói Lapok című kiadvány egyoldalú hírközlésével megsértette a választási esélyegyenlőség…..
lesly &jerry 2014.04.17 16:46:18
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Teljesen igazad van, ezek amibe lehet bele kötnek. Azt ki nem sz le!