Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emex3

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
emex3 2012.08.31 13:17:23
@labi: ilyet példákat az autósokra is lehet mondani. ott van pl. a váci út és az árpád út kereszteződése, ahol a váci útról az attilára kanyarodó sávot keresztezi egy zebra és kerékpárút. a gyalogosoknak és kerékpárosoknak van elsőbbsége. van olyan autós, aki meg is adja neki.
emex3 2012.08.31 11:01:11
@horex: mea culpa, fogalmazhattam volna jobban is.
emex3 2012.08.31 13:10:58
@belekotty: bazdmeg ez nem vicces egyáltalán.

egyszer engem (kerékpárral voltam) megkergetett három kutya, az egyik el is kapta a lábam szárát, szerencsére vastag madrág volt rajtam, azt nem harapta át. régen féltem úgy, mint akkor, segítségért kiáltoztam, tekertem, ahogy bírtam. miután elmúlt a közvetlen veszély rendőrt hívtam. később kaptam egy végzést, 10 vagy talán 20000 Ft-ra bírságolták a gazdit (aki kézzel-lábbal hívta magához a kutyusokat, csak azok akkor éppen nem hallgattak rá, elmondása szerint a kutyáira nem volt jellemző korábban az ilyen viselkedés). a kutyákat nem hergeltem, nem tudom, mi lehetett a támadás oka.
A film egyértelmű tisztelgés lesz az 1958-as Az 50 láb magas nő támadása (Attack of the 50 foot Woman) előtt, amit egyébként 1993-ban már egyszer feldolgoztak. Ugyan egy 100% vígjátékról beszélünk, de gondoltam nem mehetünk el szó nélkül egy ilyen mellett. Ráadásul 3D-s…..
Most komolyan, tisztességes horror készítésben is le fogunk maradni? A történeten nem gondolkodtak sokat: néhány fiatal elmegy a Kárpátok közt lévő Synevir tóhoz, mert nagyon sok rejtélyes eset kapcsolódik hozzá. Ezeket mennek kideríteni. Aztán persze -nahát- ráfaragnak. Mindez…..
Tegnap délután ülök a szobámban (a Nyugatihoz közel lakom), és egyszer csak hallom, hogy az erkélyünk alatt valaki érces hangon ordítozza, hogy "a kurva anyádat megbaszom, a rohadt kurva anyádat, te szemét". Jó egy percig hallgattam, aztán gondoltam, muszáj megnéznem, mi az. Amit…..
emex3 2012.08.08 16:48:51
@town: azért szerintem lehet olyan helyeket találni, ahol senkit sem zavar, ha az ember ott könnyít magán (pl. népsziget). nyilván ha valaki a fejébe veszi, hogy a város közepén issza szét magát, ott nehezebb dolga lesz.

a fürdésre, mosásra meg ott vannak a szállók. vagy a dunapart. vagy a nyilvános kutak (ezekből egyre kevesebb van, de azért akadnak még - pl. innen 500 méterre van egy, és nem állnak sort előtte a hajléktalanok)
emex3 2012.08.09 09:31:49
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

Ez a mentalitás az, amivel elsőként szakítani kell valakinek, ha szeretne kiemelkedni a hajléktalan sorból.
emex3 2012.08.09 10:09:37
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

nem lehetne személyeskedés nélkül?

ha valaki azt akarja, hogy emberként bánjanak vele, akkor neki is emberként kell viselkednie, akkor is, ha nehéz a sorsa. aki elhanyagolja magát, azt mindenki nagy ívben kerülni fogja. sajnos semmi sem garantálja, hogy alkohol nélkül sikerül majd a kiemelkedés, az viszont tuti biztos, hogy piálással nem fog menni.