Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirage1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő minimál-flashbackkel indul a rész, egészen ’82-ig ugrunk vissza. Egy erőscsontú kissrác játéktornyot épít az oviban, miközben Ted-apu a gyerekkori álmok témakör szőttesébe fonja a felvezető narrációját: Van, akinek minden vágya, hogy űrhajós legyen, mások…..
mirage1 2013.12.30 21:23:23
Most, hogy sikerült lekászálódnom a munkahelyi szopórollerról (szolgálati közlemény: Sorry, very sorry a hosszabb kihagyások miatt), vegyük fel ismét Ted Mosby kalandos feleségkeresés-történetének fonalát, és lássuk, hogy halad. Aktuálisan persze sehogy, mert éppen Robinnal…..
mirage1 2013.11.14 22:52:24
No, az előző részben végignézhettünk, ahogy a pofogadás önálló életre kelt, és lépte nyomában szárba szökkent, majd bőséges termést hozott egy hejre kis pofonfa. Ezúttal békésebb vizekre evezünk, bár így is lesz majd hideg-meleg bőven az epizódban, tisztára mintha „A…..
mirage1 2013.09.23 06:32:00
Egy ideig nyaraltam, emiatt múlt héten a matolcsysta gazdaságpolitika nyomvonalán dübörögve nem haladtunk egy tapodtat sem a hogyvolttal, most viszont egy indukciós ugrással visszakerülünk az eredeti pályára és tartjuk a hét év lemaradást. Ebben az epizódban Kids szerepét a Madame…..
Összegezzük, az volt eddig, hogy Jockey és Johnny koalícióra léptek, hogy közösen toljanak ki Bobbyval. A sikeres projekttől megrészegült Lobell, a pénzéhes ügyvéd egyből vérszemet kapott, így az eddigi kétmilliós hallgatási díját öt millióra emeli hirtelen, mert ő már…..
Az előző heti kóstoló után folytatjuk, ezúttal hagyományosan, a hogyvoltozás misszionárius pózában: az első résszel, az elejéről. Vagyunk vagy hét évnyi késésben a hogyvolttal, cserébe nem ígérhetek mást, csak verítékes erőfeszítések között kiizzadt ingadozó…..