Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitya10

0 bejegyzést írt és 2377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok…..
A Juventusnak tegnap egyáltalán nem volt jó napja, mivel a 10 pontos, ismételt büntetés mellett a csapat 4-1-es vereséget szenvedett az Empoli otthonában, ami azt jelenti, hogy a klubnak gyakorlatilag már nincs esélye a Bajnokok Ligája-indulást érő helyek elérésére, miközben az is kérdéses, hogy az…..
A Sevilla ellen elszenvedett vereséget és az ezzel járó Európa-liga-búcsút követően a Juventusnak a bajnokságban kell folytatnia és lezárnia a szezont, s bár a klubnál továbbra is nagy a bizonytalanság a holnap kihirdetendő, s minden bizonnyal újabb pontlevonást hozó ítélet miatt, a csapat mestere,…..
A tegnapi, Sevilla elleni mérkőzés nem csupán a vereség és az azzal járó Európa-liga-kiesés miatt érintette rosszul a Juventust, hanem azért is, mert a csapat még a mérkőzés első játékrészében elveszítette addigi egyik legjobbját, Nicolò Fagiolit, akit a csapat orvosi stábjának hordágyon kellett…..
A Juventus tegnap éjjel hosszabbításba torkolló meccsen szenvedett 1-1-es rendes játékidő után 2-1-es vereséget a Sevilla otthonában, mellyel szertefoszlottak a torinói együttes Európa-liga-döntőről szőtt álmai, s eldőlt, hogy a klub a jelenlegi idényt is trófea nélkül fejezi be. A Zebrák…..
A Juventus tegnapi, Sevilla elleni meccse előtt a klub pénzügyi és általános igazgatója, Francesco Calvo is az olasz média rendelkezésére állt egy rövidebb interjú erejéig, melyben szót ejtett a PRISMA-vizsgálatról, Max Allegri jövőjéről, valamint a Cristiano Giuntoli érkezésével kapcsolatos…..
Mitya10 2023.05.12 14:39:36
@JuventusFanatikus: Ez a faszi sem tűnik különbnek az elődeinèl...
Mitya10 2023.05.12 15:23:51
@JuventusFanatikus: De hogy èveken àt ugyanazt a sablon szar unalmast adjàk elő. Biztos hogy van valami kötelező olvasmànyuk mint a suliban ahol ezeket tanítjàk nekik. Amúgy szàmomra az is 1 amatőr dolog hogy minden edzőt az èv vègèn èrtèkelnek ki , mit èrt el azokból a dolgokból amiket ígèrt ès ennek ellenère kell erőltetni ezt az Allegrivel tervezünk hànyadèkot. Ez is csak azt mutatja hogy tisztàban vannak vele mennyi Juventino rühelli ès muszàj őt megerősíteni a oosztjàn minden hèten.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Mitya10 2023.04.13 13:53:26
@rockitbaby: Na hàt mostmàr nincs veszèlyben mert hamarabb megtudtàk hogy nem fognak mint hittèk. :D

Èn nem arról írtam amúgy hogy a Napoli BL t tervezett volna nyerni idèn hanem az hogy amint kiesik 2 meghatàrozó ember , mennyivel màshogy alakulnak a meccseik. Ezèrt mondtam hogy idèn a fortuna velük volt...
Mitya10 2023.04.19 10:34:34
@rockitbaby: Köszönöm!
A Juventus ma este 2-1-es vereséget szenvedett a tabella második helyén álló Lazio otthonában, köszönhetően annak, hogy a végig nagy nyomást kifejtő és jóval szervezettebb rómaiak Sergej Milinković-Savić révén már az első félidő vége felé megszerezték a vezetést, amire Adrien Rabiot még válaszolni…..
Mitya10 2023.04.09 08:48:43
Muszàj leírnom pàr dokgot megint.

Most volt a legfontosabb Danilot pihentetni 1 nagyon jó formàban lèvő ès eleve gyors Lazio ellen + visszatenni a kezdőbe az egèsz èv legszarabb jàtèkosàt ràadàsul sèrülès utàn. Mèg vèletlen sem pihenhetett volna mondjuk 1 Hellas ellen vagy ha most akkor jàtszott volna mondjuk Rugani aki mikor jàtszott idèn màr nem hozta azokat a hibàkat mint azelött...

"amiben a meccs első szakaszában nem a támadásokon lett volna a hangsúly" -- Itt most frankón jól èrtelmezem hogy a JUVENTUS edzője legyen az most Landucci de ugye Allegri volt ismèt az agytröszt kerek perec úgy küldi ki a csapatot hogy csak a kontra gyerekek? Ez mi a gyàsz??? :D Basszus sok èvvel ezelött a Juventus ellen mindenki fosott most meg mi fosunk de frankón mindenkitől ès ez a szerencsètlen edző el is mondja minden meccs elött legyen az ellenfèl a Kiskunfèlegyhàza , hogy milyen nagyszerű az ellenfèl. Siralom.

Nem tudja elfelejteni ezt a 3-5-1-1 t sem pedig eszmèletlenül nem működik a dolog. Cuadrado màr lassan nyugdíjjas Kostic pedig azzal hogy mindig vissza kell èrnie a vèdelembe majd fel a tàmadàshoz teljesen felemèszti főleg ha 1 Alex Sandro van mögötte aki olyan mintha nem is lenne...

Vlahovic pedig bizonyítja hogy sehol nem èrt 90 milliót. Alàírom ebben a goshalmaz rendszerben nehèz neki de könyörgöm a pali se technikailag sem sebessègben nincs az elitben. Ugyanúgy vesz àt 1 labdàt mint Kean csak az a kis szerencsètlen legalàbb lendületesebb meg 1x úgy botlik bele a labdàba hogy gól lesz de Vlaho konkrètan semmire sem jó.

Na jobban vagyok hogy kiadtam magamból :D
A Juventus az elmúlt két mercato során számos, feleslegessé váló játékosát adta kölcsönbe bizonyos európai együttesekhez, annak reményében, hogy a Torinóban kegyvesztetté váló labdarúgók új állomáshelyeiken megtáltosodnak majd, s hogy klubjaik ennek nyomán kiváltják a szerződésükben rejlő vételi…..
Mitya10 2023.03.19 12:20:29
@rockitbaby: Szàmomra egèszen hihetetlrn h Arthurnak mèg 2 èvig èrvènyes a szerződèse. Nekem olyan mintha 10 ève a mi vèrünket szívnà. Zakariàt viszont teljesen màshogy làtom. Nem rossz futballista , őszíntèn szólva foggalmam nincs minek kellett kölcsönadni mert Paredeshez kèpest 1 Messi , s sztem Locatellinèl is jobb legalàbbis 6 os poszton mindenkèpp. Lenne nem 1 ember akiket hamarabb ba.znèk ki innen mint Zakat.
Mitya10 2023.03.19 14:14:58
@rockitbaby: Sztem mèg van pàr àldozat akik tudnànak mesèlni Allegri zseniàlis poszt vàltoztatgatàsairól xD
A vasárnap zárómeccsén 20 óra 45 perctől, az Allianz Stadium nézőközönsége előtt, Olaszország rekordbajnoka a Sampdoria gárdáját fogadja majd. A Roma elleni zakó, és a sovány EL-győzelem dacára a házigazda számít az esélyesnek, és ennek a pályán is ki kell ütköznie. Az Allianz Stadiumban…..
Mitya10 2023.03.12 14:48:29
@Hollóka: Nagy forma :D Mondtam èn a balhèja elött hogy a büntibe bele fog sèrülni... :D
Mitya10 2023.03.12 16:55:58
A Nantes elleni továbbjutást, valamint a Roma elleni bajnoki vereséget követően a Juventus folytatja menetelését az Európa-ligában, ahol a torinói alakulat egy francia együttes után ezúttal egy német ellenfelet kapott a tavaly a DFB-Pokal döntőjéig menetelő Freiburg személyében. A cél természetesen…..
Mitya10 2023.03.09 15:24:00
@rockitbaby: Most lehet mèrgèben le is sèrül 1 hónapra. Ez az Allegri tènyleg kegyetlen hülye. Komolyan kiteszi emiatt? :D Nincs nagyobb bajunk jelenleg + bàrki hozza Pogba szintjèt. Èdes Istenem...
Mitya10 2023.03.09 17:44:12
@rockitbaby: Hàt, haza mèg nem küldtek + ki sem rúgtak. Mièrt? Mert jobb vagyok a màsiknàl vagy nincs màs. Kellek. Ez a lènyeg. Kicsi irgum burgum azt csókolom. De tőlem csodàld tovàbbra is Locatelli,Rabiot,Paredes jàtèkàt :)

@Rikoo: Ha így lesz biztos h bannolom sajàt magama ès el is àsom magam a kertben :D
Mitya10 2023.03.09 19:10:32
@rockitbaby: Említetted hogy a klub mindenek felett. Na most ez a kókler Allegri bàrmit megtehet 1 rakàs pènzèrt bàrmife büntetès nèlkül. Ugathat a közönsègnek is , az is rendben van. Amennyiben a klub mint Juventus amibe beleszerettem anno beszèlünk valóban Pogba kimaradhatna rèszemről is , azonban akàrmilyen flegma ès fura a pali ő üti meg tudàsban azt ami amúgy ehhez a klubbhoz illene. Na mivel ott fent feltöltöttèk 1 rakàs palimadàrral a keretet + a vèn majmok mint Bonu vagy Alex Sandro is itt vannak hàt baromira nem izgat ha a kèsès miatt jàtszana. A Juvènak jelenleg minden győzelem aranyat èr ès Pogba többet tudna hozzàtenni ha vègre jàtszatnà mint a kis kedvencei. Èrtem amit írsz de amilyen helyzetben vagyunk lixus amit Allegri művel. Bàr ha rózsa illatút fingana is utàlnàm mert az egyik legellenszenvesebb edző akit valaha làttam. Ès sztem szar edző is :) Persze ez szubjektív.
A Juventus holnap este a Freiburg elleni hazai mérkőzéssel folytatja Európa-liga menetelését a sorozat nyolcaddöntőjében, a meccset megelőzően pedig természetesen a Zebrák mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos nyilatkozatát, kitérve a sérültekre és a várható kezdőcsapatra,…..
A Juventus ma este egy meglehetősen eseménytelen és szenvedős, rangadónak semmiképpen sem nevezhető meccsen 1-0-ás vereséget szenvedett az AS Roma otthonában, annak ellenére, hogy a győztes együttes talán még annyit sem mutatott az összecsapás során, mint a három kapufánál és néhány kósza lövésnél…..
A megbízható olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio a minap hosszabb cikket tett közzé a Juventus labdarúgójának, Juan Cuadradónak helyzetével kapcsolatban, melyben kijelentette, hogy annak ellenére, hogy mindeddig nem kezdődtek tárgyalások a játékos és a klub között egy lehetséges hosszabbításról,…..
Mitya10 2023.03.02 10:05:11
@rockitbaby: Azèrt ha vàlasztani kène 1000x inkàbb Cuadrado :D Megöl engem is sokszor azzal ahogy megàllít 1-1 kontratàmadàst azzal ahogy megàll 1helyben bugi bugizni majd visszapasszol de azèrt a vàratlan mèg mindig ott van a làbàban. Cserènek teljesen vàllalható lenne 1 èvig mèg. Èn is nagyon örūlök h vègre a fiatal projekt èletbe lèpett de azèrt a babazsúr híve sem vagyok , kell 1-2 öreg aki az öltözőben is fontos tènyező. Sanyi minden meccsen èletveszèly na őt komolyan nem èryem mit akarunk mèg vele...
Mitya10 2023.03.02 12:36:19
@rockitbaby: Első szàmúnak valóban gyenge màr. Cserènek mondom hogy mèg 1 èvig rendben lenne + addig is lehet màsra költeni. Salernitana meg Lecce ellen tőlem kezdhet is.

@Kmarcika: Borzalmasan jàtszik. Legalàbb 3 olyan passza van meccsenkènt hàtul amiből az ellenfèl gólhelyzetbe kerül. Most 1 Juventusról beszèlünk ahol ez elfogadhatatlan. Rugani + Gatti meg ezt kell hogy nèzzèk. Igen mèg Rugani is jobb nàlam mint Sanyi.
Mint ismert, a Juventus Ángel Di María triplájával tegnap este sima, 0-3-ás sikert aratott a Nantes otthonában az EL-playoff visszavágóján, mellyel sikerrel kvalifikálta magát a kontinens második számú kupasorozatának nyolcaddöntőjébe.  A párharcok lejátszását követően ma 12 órától az UEFA egyik…..
Vasárnap 15:00-kor fogadja a Juventus hazai pályán a Monza együttesét a Serie A következő fordulójában. A fekete-fehér együttes előző héten izgalmas 3-3-as döntetlent ért el az Atalanta ellen, míg a Biancorossi 1-1-et játszott a Sassuolóval, hazai pályán. Massimiliano Allegri fiainak van törleszteni…..
Mitya10 2023.01.29 09:38:20
@Vecchia: De DS ben 1 deka technika sincsen. Okè felfut ès? Vesz 1 mandarint a sarki boltban? Formàcióvàltàs kell ha egyszerűen nincs oda ember ilyen egyszerű de ezt a zseninek kène megoldania... Nyílvàn nem fogja ès beteszi ezt a hasznàlhatatlan szart aki azt sem tudom mikor jàtszott utoljàra.
Mitya10 2023.01.29 11:18:34
@Vecchia: Ilyenkor vetődik fel a kèrdès hogy nincs 1 db jó jobbhàtvèd sem a NextGen ben? :D
Mitya10 2023.01.29 12:29:44
@Vecchia: A Manchester citynèl is most hasznàlnak 1 jobb hàtvèdet mert mindenki sèrült ès nagyon ügyes a sràc. Azèrt jelenleg a Citynèl is elvàràs minden meccset megnyerni mègsem szart be a gyerek meg lenne mèg millió 1 pèlda. Ez az Olasz betegsèg hogy èvekig tart mire vkit betesznek csak mert fiatal. Ezek a fiatalok tele vannak bizonyítàsi vàggyal mint Fagioli ès tàrsai ès vszínűleg focizni nem csak a felnőtteknèl tanulnak meg. A tapasztalat meg a nyomàs nyílvàn szàmít de mivel tudjuk h DS is miket hibàzik minden meccsèn kb + tàmadàsban nagyjàból 0 így pont nem izgatna ha felhozna vkit az ifiből. Ígyis annyi gólt kapunk mostansàg mint a szar szóval nem DS en múlna màr az egèsz. A fiatalok most is csak az 1000 sèrült miatt lettek betève hidd el ha Pogbàèk lettek volna vègig akkor azt sem tudnàd ki az az Iling Junior vagy Soulè jóformàn. Ezzel nem azt àllítom h minden fiatal bevàlik ès jó de Sandro ès tàrsai rohadtul nem jók màr semmire szóval ja... Jövőèpítès :)
Hetek óta nem lehetett komolyabb híreket olvasni a Juventus körül kirobbant számlahamisítási ügyről. Mint ismert, november végén a Juventus teljes vezérkara benyújtotta lemondását, mivel a bizonyítékok fényében felmerült a gyanú, hogy a Juventus-vezetőség számos pénzügyi visszaélést hajtott végre az…..
A nemrég műtéten áteső, s a felépülés útjára lépő Arthur ügynöke, Federico Pastorello a minap rövidebb interjút adott az olasz médiának, melyben kijelentette, hogy a kölcsönben a Liverpoolban szereplő brazil mindenképpen bizonyítani szeretne az angol klubnál, ezért pedig egyáltalán nem áll fenn a…..
Más bajnokságokhoz hasonlóan a Serie A-ban is meg szokták választani az aktuális hónap legjobb játékosát, illetve szakvezetőjét, a Juventust pedig külön elismerés érte novemberben, ugyanis a sportújságírók által odaítélt díjat ezúttal a torinói együttes mestere, Massimiliano Allegri kapta, a csapat…..
A Juventus a ma este folyamán Lisszabonban 4-3-as vereséget szenvedett a Benfica alakulatától, mellyel eldőlt, hogy a csapat 2013 óta először nem lesz ott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, sőt, egyelőre még az Európa-ligában való pályára lépés jogát sem biztosította be az eddigi öt csoportmeccsen…..
A Juventus egykori középpályása, a legendás Claudio Marchisio a Zebrák Monza elleni katasztrofális vereségét követően rövidebb értékelést adott az olasz médiának a csapat helyzetéről, melyben arról beszélt, hogy talán sosem tátongott akkora szakadék a klub játékosai és az aktuális mester között,…..
Mitya10 2022.09.19 21:22:59
Sràcok èn vilàgian nagy anti Allegris voltam. Sosem szerettem , akkor sem mikor BL döntőztünk mert úgy gondoltam akkor sem volt semmi taktikànk Mandzukic fejèn kívűl meg Tevez villanàsain kívűl semmi. Az eredmènyeit elismertem de nem szerettem a meccseinket. Az első dolog aminèl totàl kiakadtam amikor közölte h imàdja az 1-0 t. Nem is csoda rengeteg bekkelős màzlis 1-0 volt ahol semmi köze nem volt neki h vègül nyertünk. Totàl undorodtam a palitól mindig is. 1 deka önkritikàja nincs de komolyan semmi. Mikor az utolsó 2 èvèben màr ràgtam a pàrnàtikor húzza el a belèt mèg volt pofàja a kirúgàsa elött is arról pampogni h mit tervez mrg h lesz a kövi èvben mikor màr èppeszű ember nem akarta őt itt làtni... Akkor sem ès most sem esik le a nagy kugli fejènek hogy hànyan rühellik a vilàgon a sajàt csapata szurkolói közül. Ha ez sem elèg màr olyan szinten szànalmasakat tesz meg alakít a felàllàsokban hogy a nem Juventus pàrtiak is frankón rajtunk röhögnek. Ő pampog a ez súlyàról mikor ő alàzza halàlra a hírnevünket. Mèg a kezdő màsik interjú kiràly Pirlo is nyert 2 kupàt pedig ott is h kivoltunk. Mekkora pofa kell ehhez? 3 sèrülttel vagdalkozni 1 Juvènàl? Az sem esett le neki soha meg Pirlonak sem h Perin jobb mint a bagós a kapuban? Szètbaszta a tavalyi èvünket az ő potyài is de hagyta a kapuban. Mck szèlső Cuadrado jobbhàtvèd ès ennek a majomnak nem kellenek szèlsők mert van elèg ès mèg el is küldi azokat akik csinàlnànak vmit. Mi a faxommal győzködheti ez a többi agyhalott fejest hogy ez projekt. Anyagilag is próbàlunk rendbe jönni , fillèreskedünk Dybalàn (most mind1 h èn ennek örülök e h elment v sem ) de ennek tojàslikőrnek meg odagurítanak ennyi pènzt havonta? Örülök Marchisionak vègre vki nem tartja a szàjàt. Cassano hol van màr ő imàdja ezeket :D
A Juventus a Serie A 7. fordulójában az újonc, s eddig nyeretlen Monza otthonában lépett pályára, majd szenvedett 1-0-ás vereséget a dán Christian Gytkjær találatának köszönhetően, miközben kiállítás miatt elveszítette egyik legnagyobb sztárját, a 40. percben piros lapot kapó Ángel Di Maríát is. A…..