Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitya10

0 bejegyzést írt és 2287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Mitya10 2022.01.17 10:58:49
@rockitbaby: Ezt Marotta is elmondta mindig h a keret fenomenàlis nincs szüksèg senkire persze azèrt melózott a hàttèrben a kancsal hol jól hol nem jól. Az paràdès h a Ferraris ezt őszíntèn elmondta csakhigy itt retek sok vaj van a kerettel ès ha a legjobb 4 be kerülès a cèl az ezzel a kerettel + àllandó sèrülèsekkem iszonyat rizikós. Nem De Bruyne t vàrnèk en tèlen csak amit leírtam ezeknek a gèniuszoknak is elèg kellemes lehet a fizetèsük ès ötletem sincs miben merül ki a munkàjuk az èv 366 napjàn. Vicc nèlkül nem vàgom minek ennyi okostojàs oda. Van ez a Csernobil aki mióta itt van szerzett 1 Locatellit kemèny 3 hónap tàrgyalàs utàn , 1 Keant bitang fos feltètelekkel , 1 Ihatarent 8 misièrt ami egyenlőre szemetes a kukàba + 1 Kaiot akivel sokat nem veszthettünk de Allegri miatt nem is fogunk nyerni rajta. A Ferrarist elvileg arra hoztàk h vki felügyelje hogy az elöbbi Dexter okosan hasznàlja a forràst àtigazolàsokra amit jól csinàl mert nem veszünk senkit xD Nedvedet egyikőnk de sztem a jóisten se tudja mit csinàl. A neve miatt van ott ahol meg sehol sem ül ilyen hajjal ès szemmel a lelàton a topcsapatoknàl így a kamera 1x mindig megmutatja. Vicces is volt Dybala kitekintèsènèl a reakciója , kereste is a vodkàs üvegèt zavaràban. 1 szó mint 100 a Juventustól ez kib.szott kevès főleg h azèrt lehet làtni màs csapatoknàl vannak jó àron jó jàtèkosok làsd Corona a Sevillàba 3 millióèrt nàlunk nem lett volna jó? Persze lehet itt vki 1 babo fèle örökoptimista aki anno nekemesett a Kulusevski üzletnèl is h a vezèrkar jobban tudja mint èn màshogy làtja de eddig sok dologban (nem minden persze) làttam /làttuk mi hova merre tart. Bocsànat a novellàèrt. :)
Massimiliano Allegri mentora és barátja, a sajtónak az eddigiekben is sokszor szivárogtató, vagy éppen a média különböző forrásait igen fontos információkkal tájékoztató Giovanni Galeone a minap ismételten érdekes, s meglehetősen terjedelmes nyilatkozatot adott a legnagyobb olasz napilapnak, melynek…..
Mint ismert, a Juventus olasz válogatott szélsője, s a csapat egyik legnagyobb értéke, Federico Chiesa a Bianconeri vasárnapi, AS Roma elleni összecsapásán elülső térdszalag-szakadást szenvedett, melynek alapján hiteles források szerint minden bizonnyal szezonja is véget ért, a klub bejelentésének…..
Immáron második karácsonyunkat ünnepelhetjük együtt, itt a PannonZebra oldalán, és szerencsére sokan vannak közöttünk, akik első alkalommal olvashatják a cikkeket és a hozzászólásokat a karácsonyfa alatt, ugyanis tavaly ilyentájt óta közel megháromszorozódott az Olvasók száma, ami hatalmas örömmel…..
Mitya10 2021.12.24 20:13:26
Az olasz sportsajtó egyik legjelesebb képviselője, az általában véve igen megbízható információkkal szolgáló Alfredo Pedullà a napokban rendkívül érdekes híreket osztott meg a Juventus középpályásait érintő elképzeléseivel kapcsolatban, kijelentve, hogy az Öreg Hölgy élesen érdeklődik az Ajax…..
Mitya10 2021.12.16 10:36:20
@JuventusFanatikus: Egèsz biztos hogy ők voltak , ugyanis az egyik evett , a màsik pedig ivott xD
Angol források szerint a Bianconeri éles érdeklődést fejt ki a jelen pillanatban a Premier League hatodik helyén álló Arsenal egyik alappillére, s egyik legjobb támadója, Pierre-Emerick Aubameyang iránt, aki jelen állás szerint hamarosan mindenképpen távozni fog a londoni alakulat kötelékéből,…..
A mai nap folyamán több, Juventusszal kapcsolatos átigazolási hír is napvilágot látott az olasz sportmédia berkein belül, melynek keretében különböző források beszámoltak egyes labdarúgók lehetséges szerződéshosszabbításáról, illetve a jelenlegi, valamint leigazolni tervezett középpályások…..
Mitya10 2021.12.15 07:54:35
@simoni: Persze logikus amit írsz , csak mièrt most lett ez ennyire fontos amikor az èvek alatt kb 3 nevet nem tudnèk felsorolni akikből plusszosan jöttünk volna ki :D Nem tudunk eladni ès ez nem is fog vàltozni 1 darabig. A zsírdisznó is csak akkor szerelmes belènk ha mi akarunk vkit , tudja mennyi bőrt lelehet rólunk tèpni , na de fordítva...
Ma délben megtartották a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását, és kisebb nehézségeket követően, de a Juventus ellenfelére is fényt derített a korábbi orosz kiválóság, Andrei Arshavin. Az olasz rekordbajnok  a legpatinásabb sorozatban nem mással kell összeütköznie a legjobb tizenhat között,…..
Mitya10 2021.12.13 13:50:13
@Hollóka: Azt hogy? xDD Ma màr 1 sorsolàst sem kèpesek normàlisan elcsalni? Újracsalàs 3-kor xD
Mitya10 2021.12.13 14:19:29
@del pipi: Èn azt olvastam hogy Nedved óvta meg a sorsolàst mert a múltkor Arshavin nem adott neki a szentpètervàri vodkàjàból neki pedig màr csak Pilsner söre volt amitől nem volt kèpes egyenesen làtni a vàllig èrő kèk bandzsa szemèvel , így az ő keze àltal sorsolt dolgokat hamisnak vèlte. A döntőbizottsàg elfogadta az èrvelèst .
A napokban ismételten újabb fejlemények álltak be a Juventus brazil középpályásával, Arthurral kapcsolatban, ugyanis a huszonöt esztendős labdarúgó ügynöke, Federico Pastorello a minap meglehetősen érdekes interjút adott az olasz médiának, melyben egyértelműen kijelentette, hogy szégyenteljesnek…..
Mitya10 2021.12.12 10:30:04
@JuventusFanatikus: Èn konolyan nem èrtem ezt az adjuk kölcsön míg le nem jàr a szerződèse dolgot. Amatőrsèg màs orszàgban nem is olvasol ennyi kölcsönbaromsàgról. Nevetsèges Arthur ide vagy oda nehogymàr 15-20 at ne èrjen a pali a mai vilàgban. Vicc...
A Juventus tekintetében az utóbbi időben az egyik leghitelesebb forrássá előlépő olasz szakíró, Giovanni Albanese egy ma publikált cikkében egy meglehetősen érdekes forgatókönyv megvalósulásának lehetőségét vetette fel a Bianconerivel kapcsolatos híreket követő rétegek számára, mivel az olasz…..
Mitya10 2021.12.07 06:42:03
@Joseph Toser: Baràtom amíg Allegri az edző addig felejts el bàrmilyen kreativitàst ès remènykedj hogy vki újra beveri szögletből :D
Kétgólos győzelemmel folytatta szereplését a Juventus a Serie A 2021/22-es kiírásának tizenhatodik fordulójában. Massimiliano Allegri legénysége hazai pályán győzte le a Genoát, ezzel a tabella ötödik helyére kúszott fel, 7 ponttal lemaradva a negyedik helyet elfoglaló Atalantától. A Zebrák edzője…..
A Fiorentina olasz felmenőkkel rendelkező amerikai milliárdos tulajdonosa és egyben elnöke, Rocco Commisso ismételten mikrofonok elé állt, hogy kifejtse véleményét a játékosügynökökkel való problémáiról, a Juventus számlahamisítási ügyéről, és természetesen együttese szerb csillagáról, Dušan…..
Mitya10 2021.12.03 12:10:05
@JuventusFanatikus: Azèrt a Seria B ben jól jönne 1 Vlahovic xD
Ahogy az várható volt, a mai nap folyamán a nagyközönség újabb információkkal és beszámolókkal gazdagodhatott a több olasz alakulat mellett elsősorban a Juventust érintő számlahamisítási üggyel kapcsolatban, ugyanis az elmúlt órákban több érintett is megszólalt, valamint számos hír is napvilágot…..
Mitya10 2021.12.01 19:10:35
@JuventusFanatikus: Ha pèldàul a tèlen jogerőssè vàlna teszem azt hogy a B be szàműznek akkor a nyàrig nem is jàtszana màr a csapat ès csak az eladàsokkal foglalkozna + a pènzügyekkel + a vezetősèg takarítàsàval? Lehet Dybaka azèrt nem írt mèg alà mert sejtett vmit :D
Az általánosságban véve a legmegbízhatóbb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a tegnapi nap folyamán ismételten új hírekkel jelentkezett a Juventus olasz válogatott kiválóságával, Federico Chiesával kapcsolatban, akinek tekintetében elsősorban a Chelsea potenciális érdeklődéséről…..
A több jelentős szervezet mellett a Juventust is érdekeltségei között tudó Exor vállalatholding feje, John Elkann az elmúlt nap folyamán igen érdekes interjút adott az olasz médiának, melynek keretein belül kifejtette álláspontját a Bianconerit érintő, számlahamisítás miatti vádakkal kapcsolatban,…..
Mitya10 2021.12.01 12:15:27
@JuventusFanatikus: Azèrt halkan megjegyeznèm hogy Kovàcs Zoli èpp szabad , a vidinèl nem èrtèkeltèk a szaktudàsàt :D
A Salernóban aratott 2-0-ás győzelem után a mester kicsit nyugodtabban értékelte a történteket az elmúlt találkozókhoz képest. „Azt gondolom, hogy a srácok ma jól teljesítettek. Nem volt egyszerű dolgunk a saját közönsége által buzdított Salernitana ellen, és vállaltunk pár kockázatot a második…..
Mitya10 2021.12.01 08:54:31
@peti78: Na ez az a felàllàs + jàtèkosok kèrèse h meg kell kèrdeznem. Nem aludtàl az èjszaka? :D

Nekem ez a meccs sem tetszett , nem làttam különösebb vàltozàst mint egyesek , nekem ugyanaz a hàtul tili toli volt mint eddig , csak 1 rèmgyenge ellenfèl ellen , ezèrt nyertünk. Kritikusabb vok mint egyesek , de úgy èrzem tettek èrte a sràcok edzők górèk az elmúlt èvekben , hogy egy Salerniatan elleni 2-0 às sikertől pont ne èrezzem magam jobban. Mit takart Allegritől hogy több fiatal jàtszott :D Pellegrini ès Kean? Teljesen logikus volt kettőjük szerepeltetèse hisz Sanyi meg Moricka kritikàn aluliak jóideje , ezzel nem húzott nagyot , max magàhoz kèpest. Nàlam Kaio + Soulè jàtszatàsa jelentette volna azt hogy a fiatalabbak is kapnak lehetősèget , s nem 5 màsodpercet vagy annyit sem. Fèlre ne èrtsetek nem vàrnàm ezektől a sràcoktól h minden meccset eldöntsenek , de arany szabàly h meccsel lehet rutint szerezni , kurvàra nem edzèsekkel. Nyílvàn ha az eredmènyek + a mutatott jàtèk olyan lenne , hogy egyszerűen nincs esèly a jàtszatàsukra az màs tèszta , de nàlunk szó sincs ilyesmiről sztem ez tiszta. Most a viszonylag könnyebb meccseken màs nem is lesz a cèl csak altató hulladèk jàtèkkal kicsit felkapaszkodni az èlbolyra, ami a fiatalokra nèzve megintcsak nem jelent semmi üdítőt...
Az egykori olasz tehetségből ismert botrányhőssé és megmondóemberré avanzsáló Antonio Cassano a tegnapi nap folyamán ismételten élesen kritizálta a múltban általa többször is hevesen bírált Massimiliano Allegrit, kijelentve, hogy a Juventus mesterének minden bizonnyal egy jó pszichiáterre, vagy…..
Mitya10 2021.11.28 12:52:55
@JuventusFanatikus: Nekem nagyon tetszett :D Mintha közülünk lett volna vki :D
A Serie A 14. fordulójában a Juventus Duván Zapata 28. percben lőtt találatának köszönhetően 0-1-es vereséget szenvedett az Atalantával szemben az Allianz Stadium gyepén, mely kudarccal valószínűleg folytatja tabellán való lejjebb csúszását, miközben lassan már a Bajnokok Ligája eléréséről szőtt…..
Tegnap éjjel napvilágot látó olasz sajtóhírek szerint kezd komolyra fordulni a Bianconeri plusvalenzával kapcsolatos visszaéléseket illető ügye, melynek felgöngyölítése érdekében immár olasz állami hatóságok is nyomozati munkát folytatnak a Juventus egykori és mostani vezetőségi tagjai, jelesül…..
Mitya10 2021.11.27 15:27:19
@JuventusFanatikus: Nyílvàn Agnelli egòjàt akartam írni csak fèlresikerült bàr erre magadtól is ràjöhettèl volna.

Nincs kedvem ilyen regènyekbe belemenni teljesen màshogy làtjuk a dolgokat. Egyàltalàn nem kedvelem Agnellit , Nedvedet rendesen megutàltam mióta igazàból azt sem tudom mit csinàl csak idegebetegeskedik a lelàtón meg fröcsög össze vissza a mèdiànak.

Mèg annyi ha szted èn elismerem h ez bűn miközben leírtam h szagolgatmi lehetne az összes top klubbnàl is , ezzel szemben te kb úgy irogatsz itt mintha tènyleg minden ilyen fejete piac adta dolgokat csak a Juventus vagyis Allegri ès tàrsai hasznàlnànak :D Ne nevettes màr...Utàljàk Allegrit ès a Juventust ezt is leírtam h rànk vannak cuppanva hiàba szűkíted Olaszorszàgra a tèmàt , itt is mindig mi vagyunk azok akik a legnagyobb bucit kapjàk làsd 2006... Ami a korona alatt volt Juve-Napoli meccshalasztàsnàl szted normàlis volt? Egyenrangú fèlnek tekintès? 3 pont a Juvènak + pontlevonàs a Napolinak majd vissza az egèsz ès újra meccsjàtszàs amikor a Napolinak meg a gyökèr elnökènek màr jó? Mi 6000 sèrülttel meg koronàssal sem halasztottunk 1x sem. Ès ez csak 1 pèlda a sok közül h miből van elegem. Persze ha szted a futball simlise Allegri ès tàrsai csak hàt lelked rajta de nekünk akkor erről a tèmàról nincs mit beszèlnünk , teljesen màshogy làtjuk a dolgokat. Ettől függetlenül peace ! :)
Mitya10 2021.11.27 16:39:03
@JuventusFanatikus: Picsàba màr tènyleg Allegrizek mindig xD

Nem az èrdekel hogy mennyit irogattàl a Napoli meccs miatt anno, hanem hogy amit leírtam èrtsd h ez csak 1 a sok közül amikor minket vett palira az OLASZ szövetsèg.

Na làtod 1 nyelvet beszèlünk hisz èn is ezt akarnàm h ne csak minket , hanem mindenkit vizsgàljanak àt. Nem vèletlenül pedàlozok itt a PSG vel , csak a vak de mèg az is làtja h mi folyik ott...Meg màshol is :)

A múltban sem voltak tisztàk az elnökök ebben 1 percig se kètelkedj , csak az idő vàltozik ma màr kèpesek egy 14 èves jàtèkos miatt is eltiltani 1 klubbot a piacról.

Abban teljesen egyetèrtek h a klub tisztasàga fontos , de ehhez mi itt kevesek vagyunk h vàltozzon :/

Ez a ki mit làt vagy hisz , realitàs kontra kèpzelgès. Ez olyan mint a korona jelenleg. Vagy elhiszel mindent amit a tv lead + a mèdia belèderőltet , vagy hiszel abban hogy a hàttèrben minden megvan rendezve + elmèleteid lesznek ki lehet mögötte. Èn az utóbbi kategóriàba tartozok te az elöbbibe. Nincs ezzel semmi gond , emberek vagyunk màs vèlemènnyel. A lènyeg h màsfèl óra múlva ugyanazèrt szorítunk ;) ( Dybala ne sèrüljön meg ) xDD

Ès most 1 kis önkritika gyakorlàs : Agnelli Agnelli Agnelli :D
Mitya10 2021.11.27 18:31:20
@Rikoo: Jobbulàst! :)

@JuventusFanatikus: Akkor kiegyezünk 1 döntetlenben :)