Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitya10

0 bejegyzést írt és 2271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fiorentina olasz felmenőkkel rendelkező amerikai milliárdos tulajdonosa és egyben elnöke, Rocco Commisso ismételten mikrofonok elé állt, hogy kifejtse véleményét a játékosügynökökkel való problémáiról, a Juventus számlahamisítási ügyéről, és természetesen együttese szerb csillagáról, Dušan…..
Mitya10 2021.12.03 12:10:05
@JuventusFanatikus: Azèrt a Seria B ben jól jönne 1 Vlahovic xD
Ahogy az várható volt, a mai nap folyamán a nagyközönség újabb információkkal és beszámolókkal gazdagodhatott a több olasz alakulat mellett elsősorban a Juventust érintő számlahamisítási üggyel kapcsolatban, ugyanis az elmúlt órákban több érintett is megszólalt, valamint számos hír is napvilágot…..
Mitya10 2021.12.01 19:10:35
@JuventusFanatikus: Ha pèldàul a tèlen jogerőssè vàlna teszem azt hogy a B be szàműznek akkor a nyàrig nem is jàtszana màr a csapat ès csak az eladàsokkal foglalkozna + a pènzügyekkel + a vezetősèg takarítàsàval? Lehet Dybaka azèrt nem írt mèg alà mert sejtett vmit :D
Az általánosságban véve a legmegbízhatóbb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a tegnapi nap folyamán ismételten új hírekkel jelentkezett a Juventus olasz válogatott kiválóságával, Federico Chiesával kapcsolatban, akinek tekintetében elsősorban a Chelsea potenciális érdeklődéséről…..
A több jelentős szervezet mellett a Juventust is érdekeltségei között tudó Exor vállalatholding feje, John Elkann az elmúlt nap folyamán igen érdekes interjút adott az olasz médiának, melynek keretein belül kifejtette álláspontját a Bianconerit érintő, számlahamisítás miatti vádakkal kapcsolatban,…..
Mitya10 2021.12.01 12:15:27
@JuventusFanatikus: Azèrt halkan megjegyeznèm hogy Kovàcs Zoli èpp szabad , a vidinèl nem èrtèkeltèk a szaktudàsàt :D
A Salernóban aratott 2-0-ás győzelem után a mester kicsit nyugodtabban értékelte a történteket az elmúlt találkozókhoz képest. „Azt gondolom, hogy a srácok ma jól teljesítettek. Nem volt egyszerű dolgunk a saját közönsége által buzdított Salernitana ellen, és vállaltunk pár kockázatot a második…..
Mitya10 2021.12.01 08:54:31
@peti78: Na ez az a felàllàs + jàtèkosok kèrèse h meg kell kèrdeznem. Nem aludtàl az èjszaka? :D

Nekem ez a meccs sem tetszett , nem làttam különösebb vàltozàst mint egyesek , nekem ugyanaz a hàtul tili toli volt mint eddig , csak 1 rèmgyenge ellenfèl ellen , ezèrt nyertünk. Kritikusabb vok mint egyesek , de úgy èrzem tettek èrte a sràcok edzők górèk az elmúlt èvekben , hogy egy Salerniatan elleni 2-0 às sikertől pont ne èrezzem magam jobban. Mit takart Allegritől hogy több fiatal jàtszott :D Pellegrini ès Kean? Teljesen logikus volt kettőjük szerepeltetèse hisz Sanyi meg Moricka kritikàn aluliak jóideje , ezzel nem húzott nagyot , max magàhoz kèpest. Nàlam Kaio + Soulè jàtszatàsa jelentette volna azt hogy a fiatalabbak is kapnak lehetősèget , s nem 5 màsodpercet vagy annyit sem. Fèlre ne èrtsetek nem vàrnàm ezektől a sràcoktól h minden meccset eldöntsenek , de arany szabàly h meccsel lehet rutint szerezni , kurvàra nem edzèsekkel. Nyílvàn ha az eredmènyek + a mutatott jàtèk olyan lenne , hogy egyszerűen nincs esèly a jàtszatàsukra az màs tèszta , de nàlunk szó sincs ilyesmiről sztem ez tiszta. Most a viszonylag könnyebb meccseken màs nem is lesz a cèl csak altató hulladèk jàtèkkal kicsit felkapaszkodni az èlbolyra, ami a fiatalokra nèzve megintcsak nem jelent semmi üdítőt...
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok…..
Mitya10 2021.11.30 21:22:43
Mitya10 2021.11.30 22:11:14
@JuventusFanatikus: Kean amilyen àrba fog fàjni nekünk màr most komoly biznisznek igèrkezik :D Akar ő amúgy csak gőzöm nincs az a PSG s forma ott h jött elő neki ... Èn Kaiot jàtszatnàm mert labdaügyes ès lehet nem rúgnàk agyon 1 fèlidőn àt :D Igazàból az elmúlt időszak utàn èn olyan hidegen nèzem az egèszet nem ez a meccs ment meg minket akàrmitől is... Soulèt ès Kaiot remèlem bedobja persze tudom max a hosszabbítàsban ès utàna mondhatja h bízik a fiatalokban :D
Mitya10 2021.11.30 22:14:21
@JuventusFanatikus: Na jólvan ezzel a 2 cserèvel gyorsabban megcàfolt mint hittem. Beszaràs ez az ember tènyleg utàlom xD
Az egykori olasz tehetségből ismert botrányhőssé és megmondóemberré avanzsáló Antonio Cassano a tegnapi nap folyamán ismételten élesen kritizálta a múltban általa többször is hevesen bírált Massimiliano Allegrit, kijelentve, hogy a Juventus mesterének minden bizonnyal egy jó pszichiáterre, vagy…..
Mitya10 2021.11.28 12:52:55
@JuventusFanatikus: Nekem nagyon tetszett :D Mintha közülünk lett volna vki :D
A Serie A 14. fordulójában a Juventus Duván Zapata 28. percben lőtt találatának köszönhetően 0-1-es vereséget szenvedett az Atalantával szemben az Allianz Stadium gyepén, mely kudarccal valószínűleg folytatja tabellán való lejjebb csúszását, miközben lassan már a Bajnokok Ligája eléréséről szőtt…..
Tegnap éjjel napvilágot látó olasz sajtóhírek szerint kezd komolyra fordulni a Bianconeri plusvalenzával kapcsolatos visszaéléseket illető ügye, melynek felgöngyölítése érdekében immár olasz állami hatóságok is nyomozati munkát folytatnak a Juventus egykori és mostani vezetőségi tagjai, jelesül…..
Mitya10 2021.11.27 15:27:19
@JuventusFanatikus: Nyílvàn Agnelli egòjàt akartam írni csak fèlresikerült bàr erre magadtól is ràjöhettèl volna.

Nincs kedvem ilyen regènyekbe belemenni teljesen màshogy làtjuk a dolgokat. Egyàltalàn nem kedvelem Agnellit , Nedvedet rendesen megutàltam mióta igazàból azt sem tudom mit csinàl csak idegebetegeskedik a lelàtón meg fröcsög össze vissza a mèdiànak.

Mèg annyi ha szted èn elismerem h ez bűn miközben leírtam h szagolgatmi lehetne az összes top klubbnàl is , ezzel szemben te kb úgy irogatsz itt mintha tènyleg minden ilyen fejete piac adta dolgokat csak a Juventus vagyis Allegri ès tàrsai hasznàlnànak :D Ne nevettes màr...Utàljàk Allegrit ès a Juventust ezt is leírtam h rànk vannak cuppanva hiàba szűkíted Olaszorszàgra a tèmàt , itt is mindig mi vagyunk azok akik a legnagyobb bucit kapjàk làsd 2006... Ami a korona alatt volt Juve-Napoli meccshalasztàsnàl szted normàlis volt? Egyenrangú fèlnek tekintès? 3 pont a Juvènak + pontlevonàs a Napolinak majd vissza az egèsz ès újra meccsjàtszàs amikor a Napolinak meg a gyökèr elnökènek màr jó? Mi 6000 sèrülttel meg koronàssal sem halasztottunk 1x sem. Ès ez csak 1 pèlda a sok közül h miből van elegem. Persze ha szted a futball simlise Allegri ès tàrsai csak hàt lelked rajta de nekünk akkor erről a tèmàról nincs mit beszèlnünk , teljesen màshogy làtjuk a dolgokat. Ettől függetlenül peace ! :)
Mitya10 2021.11.27 16:39:03
@JuventusFanatikus: Picsàba màr tènyleg Allegrizek mindig xD

Nem az èrdekel hogy mennyit irogattàl a Napoli meccs miatt anno, hanem hogy amit leírtam èrtsd h ez csak 1 a sok közül amikor minket vett palira az OLASZ szövetsèg.

Na làtod 1 nyelvet beszèlünk hisz èn is ezt akarnàm h ne csak minket , hanem mindenkit vizsgàljanak àt. Nem vèletlenül pedàlozok itt a PSG vel , csak a vak de mèg az is làtja h mi folyik ott...Meg màshol is :)

A múltban sem voltak tisztàk az elnökök ebben 1 percig se kètelkedj , csak az idő vàltozik ma màr kèpesek egy 14 èves jàtèkos miatt is eltiltani 1 klubbot a piacról.

Abban teljesen egyetèrtek h a klub tisztasàga fontos , de ehhez mi itt kevesek vagyunk h vàltozzon :/

Ez a ki mit làt vagy hisz , realitàs kontra kèpzelgès. Ez olyan mint a korona jelenleg. Vagy elhiszel mindent amit a tv lead + a mèdia belèderőltet , vagy hiszel abban hogy a hàttèrben minden megvan rendezve + elmèleteid lesznek ki lehet mögötte. Èn az utóbbi kategóriàba tartozok te az elöbbibe. Nincs ezzel semmi gond , emberek vagyunk màs vèlemènnyel. A lènyeg h màsfèl óra múlva ugyanazèrt szorítunk ;) ( Dybala ne sèrüljön meg ) xDD

Ès most 1 kis önkritika gyakorlàs : Agnelli Agnelli Agnelli :D
Mitya10 2021.11.27 18:31:20
@Rikoo: Jobbulàst! :)

@JuventusFanatikus: Akkor kiegyezünk 1 döntetlenben :)
A Chelsea ellen elszenvedett, megsemmisítő vereséget követően újabb nagy feladat vár az Öreg Hölgyre, ugyanis a Juventus holnap kora este a jelen pillanatban a bajnoki tabella negyedik helyén álló Atalanta gárdáját fogadja majd a Serie A-ban, ami, tekintve a bergamói együttes formáját, a legkevésbé…..
Megsemmisítő vereséget szenvedett el a Juventus a regnáló Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-től, akik a Bianconerihez hasonlóan nem a gálakezdőjükkel álltak ki. 4-0-ás verés lett a vége, melyre 2004 óta nem került sor, amikor is a Roma Totti vezetésével alázta meg az olasz rekordbajnokot, az európai…..
Azt követően, hogy a tavalyi idény elején a nápolyi Azienda Sanitaria Locale, azaz Helyi Egészségügyi Szervezet meglehetősen nagy horderejű hírekben kapott kiemelt szerepet a Juventus és Napoli eredetileg októberben megrendezendő, végül azonban csak április hetedikén pótolt összecsapásán, a szerv…..
Mitya10 2021.11.22 15:00:56
@JuventusFanatikus: Ez sèrtő a seggedre nèzve :D
A Juventus előtt újabb nagy feladat áll a holnapi napra vonatkozóan, ugyanis az Öreg Hölgy együttese a Sassuolo, majd a Hellas Verona elleni bajnoki kudarcokat követően a Bajnokok Ligájában javíthat majd teljesítményén, ahol egy esetleges, Zenit elleni hazai sikerrel a csoportkörből való…..
Mitya10 2021.11.02 06:53:52
@MarcoT: Van baj xD
A tegnapi nap folyamán ismételten érdekesebb hírek láttak napvilágot az olasz sportsajtóban, ugyanis a többé-kevésbé megbízhatónak számító Juventus-közeli újságíró, Luca Bianchin híreinek értelmében az olasz rekordbajnok vezetősége, illetve szakmai stábja, élén Massimiliano Allegri vezetőedzővel,…..
A tegnapi nap folyamán meglehetősen érdekes, az érintett csapatok szerelmeseinek pedig minden bizonnyal igen nyugtalanító hírek láttak napvilágot az olasz sportsajtó berkein belül, ugyanis az itáliai székhelyű Futballklubokat Felügyelő Bizottság (COVISOC) nemrég arról tájékoztatta az Olasz Labdarúgó…..
Mint ismert, a Juventus futballistája, Matthijs de Ligt a válogatott szünetet követően, Torinóba visszatérve a Bianconeri edzésén kisebb sérülést szenvedett, melynek nyomán az orvosi stáb javaslatára a csapat mestere, Massimiliano Allegri nem is nevezte őt az AS Roma elleni, 1-0-ás arányban megnyert…..
A Juventus előtt a szezon eddigi talán legnagyobb kihívása áll, ugyanis holnap este nem kisebb ellenfél érkezik Torinóba, mind a Bajnokok Ligája címvédőjének számító Chelsea együttese, mely gárdával két meghatározó futballistája, Paulo Dybala, valamint Álvaro Morata nélkül kell szembenéznie a Zebrák…..
A Juventus védője, Leonardo Bonucci kissé megkésett, ugyanakkor igen fontos nyilatkozatot adott az olasz médiának az Öreg Hölgy Spezia ellen aratott, 3-2-es győzelmét követően, melynek keretein belül elmondta, hogy mindig is családjaként tekintett a Bianconerire, egyúttal pedig elismerte, hogy…..
A Serie A ötödik fordulójában a bajnoki versenyfutásban mindeddig nyeretlen Juventus a tabella alsó felében található Spezia otthonába látogat, mely találkozót megelőzően az ilyenkor szokott módon a Bianconeri mestere, Massimiliano Allegri is megtette hagyományos nyilatkozatát, melynek keretein…..
Mitya10 2021.09.21 18:52:09
@MdewC: Örökkè nem is lehetett volna màr ezt eltusolni. Sztem fent a nagyokosoknàl is àll a bàl , jóideje meg se mukkannak :) Majd az első győzelem utàn bújik ki mindenki az odujàból ;) Règen írtam ilyet de ez a nyilatkozat most tetszett pedig mintmàr nemrèg mondtam , mostansàg pont lexarom ki mit hablatyol :)
Olaszország egyik legpatinásabb rangadójával zárult a Serie A negyedik fordulójának vasárnapi játéknapja, ugyanis a Juventus fogadta Torinóban az AC Milan csapatát. A Massimiliano Allegri által edzett fekete-fehérek számára rendkívül fontos volt a győzelem megszerzése, hiszen a csapat igen…..
Mitya10 2021.09.20 09:44:38
A bajnokság kudarcos, három mérkőzésen mindössze egy pontot hozó rajtja után holnap este az európai kaland is megkezdődik a Bianconeri számára, ugyanis Massimiliano Allegri alakulata belevág menetelésébe a Bajnokok Ligájában, melynek keretein belül 21 órai kezdettel a svéd nemzeti versenysorozat…..
A harmadik forduló elhozza a Juventus számára az idény első igazi rangadóját, hiszen Nápolyban kell ma este pályára lépni, de a várt 6 ponttal ellentétben csupán egy lapul Allegri mester csapatának a zsebében, úgyhogy ez még egy plusz terhet tesz az együttes vállára. A tavalyi szezonban a torinói…..
Mitya10 2021.09.11 13:58:56
@rockitbaby: Èn komolyan elröhögtem magam mikor meglàttam a tàmadó 4est xDD
Mitya10 2021.09.11 17:30:43
@rockitbaby: Közben Ronaldo Manchesterben... :D
A válogatott szünet befejeztét követően a Bianconeri a Serie A harmadik fordulójában máris egy igazi rangadó lejátszására készülődhet a Diego Armando Maradona Stadionban, ugyanis az Öreg Hölgy gárdája a Napoli alakulatával méri majd össze erejét szombat este. A Juventus helyzete a sérültek, valamint…..