Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitya10

0 bejegyzést írt és 2414 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventust immár 400 mérkőzésen irányító Massimiliano Allegri mentora és barátja, a gyakran a mester szócsöveként funkcionáló Giovanni Galeone a napokban rövidebb interjút adott a nápolyi illetőségű Radio Kiss Kiss felkérésére, melyben a város büszkeségén, a tavaly bajnoki címet szerző Napolin túl…..
Mitya10 2024.01.14 06:50:51
@Kmarcika: Nem lesz rosszabb a napom mert neked nem esett le semmi abból amit írtam. A szívózàs màr megy 1 ideje örülök hogy èszrevetted.

@dobor norbert: Szerintem a problèma ott kezdődött hogy mikor a kupameccs alatt leírtam hogy ez a fèl èv rendben volt nagyjàból (rohadtul nem minden) , akkor Andràs szonte nekem esett hogy de uuu mi miket irtunk ennyit türelmet kb "buta" emberek pedig hàt te meg ő meg mittudomèn ki megmondtàtok hogy micsoda fellegvàr èpül. Könyörgöm 1x essen màr le legalàbb neked tőle nem vàrok màr semmit abból amit írok. Tiszta sor hogy màshogy làtjuk a dolgokat ezzel semmi baj nincs. Leírtam hogy amikor szarok a dolgok akkor leirom h szarok amikor meg jó akkor azt is leírom. Nektek kb minden okès az is 1 szemlèlet viszont àllandóan Andràs olyan cinikusan kommentàl àllandóan rànk utalva ha nyerünk esetleg hogy ti mindig heluettünk is örültök stb stb... Ha leírom hogy Kostic 1 rakàs szar de Kenan zseniàlis csak az jön le hogy nekem megint vmi nem tetszik. Szabad? Megengedtetik h vmivel ne èrtsek egyet amivel a ti Mester edzōtök próbàlkozik? Vagy csak tűnjek el a blogról mert nem vagyok oda javarèszt azèrt amit Allegri csinàl az pedig itt nem okès? Èn sem a tini korosztàlyba tartozok màr làttam sokfèle Juventust , sokfèle edzővel nem a krumplistèsztàból alkotok vèlemènyt. Hidegen hagy ha azthiszed nem örülök mikor nyerünk , èn is a Juventusnak szurkolok akàr tetszik akàr nem , de amikor 10.-re làtom h Kostic kezd , majd bejön vègre nagynehezen Illing ès basz 1 gólt akkor leírom igenis h a faxom kivan hogy nem ő jàtszik. Ez pedig Allegri sara nem a fűnyíróè. Ettől függetlenül az is hogy jelenleg jól àllunk viszont mióta visszajött 1 db kupàt nem tud felmutatni ès a fizetèse sem gyenge szóval ha az elvàràsokat tekintjük allor nàlam jóideje nem felel meg. A klub körüli botrànyról nem tehet , bàr kötve hiszem hogy anèlkül is nyert volna akàrmit is. Arra valóban jó lehet Allegri h újra bajnok legyen vmikor de a BL ben vele csak olyan dolgokra szàmítok kb mint a Maccabi Haifa ellen mert ott ez a szemlèlet beszari ès gyenge. Peace.
Mitya10 2024.01.14 12:55:47
@dobor norbert: Ha ennyire betegesen a màsikat direkt szapulva irogatnàm azt 1 edzőről kb minden egyes cikknèl amit ti akkor... ja :) Vissza lehet nèzni mennyi Allegris cikk kezdődik veled vagy Andràssal. Jóformàn ha nyerünk is azt irjàtok gratulàlok a Mester edzőnek. Ti amúgy ha Allegri lelèp követitek majd? Ès bàr làtom neked sem esett le amit írtam de èpp amikor dícsèrtem a dolgokat lett belèmkötve szóval eszem àgàban sincs bocsànatot kèrni senkitől :)
Mitya10 2024.01.14 13:40:20
@Marci04: Ha annyira durva lèlekbegàzoló amit írtam vannak moderàtorok akik ezügyben lèphetnek amennyiben nem lehet egyetèrtenek velem vagy úgy làtjàk belefèr. Van magànèletem így ha itt valaki engem hívna Allegri seggnyalójànak hàt valószínű ugyanúgy folytatódna az èletem. Szerintem meg csak vannak emberek mint sokan itt ezek szerint akiknek írhatnèk 60 oldalt sem èrtenènek meg mert Allegri a best ès csókolom. Mèg mindig ezzel a fèl èvvel jöttök amiről èn is csak jót mondtam Kostic jàtszatàsa ellenère. Csakhogy èn nem felejtem el azt sem mióta jött mit nyertünk (semmit) mennyit keres (sokat) ès a ferraris baràtunk is anno ha vèletlen is de kibökte hogy a klub nem teheti meg Allegri menesztèsèt a pènz miatt. Szóval ja màsok is elgondolkodtak màr nem 1x hogy neki vissza sem kellett volna jönnie. Most megyeget a szekèr a heti 1 meccsel. Nem tudom feltűnt e egyeseknek (nekem igen) hogy nem 1 ember màr nem kommentàl màr 1 ideje na talàld ki kik miatt mert egyszerűen ezen a blogon màr nem lehet Allegrivel szemben kritikàt megfogalmazni mert egyből gyagyàsnak titulàlja ez a pàr jómadàr. Jobban belegondolva ennek amúgysincs sok èrtelme szóval èn is maradok inkàbb a hírolvasó kategóriànàl amit sajnàlok mert ezen a blogon minden sokkal faszàbb volt mint a màsikon dehàt ez van semmi sem tart örökkè :)
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Mitya10 2024.01.10 07:39:00
@rockitbaby: Ki az a Colpani?
Mitya10 2024.01.10 21:27:59
@Kmarcika: @rockitbaby: Köszi az infot! :)
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Mitya10 2024.01.09 06:34:00
@Marci04: Július közepèn is ilyeneket nyilatkoznak semmi èrtelme soha az egèsznek. Mintha az àtigazolàsi időszakok nàlunk nem is lèteznènek :D Nem èrtem mi olyan nehèz ezeknek annyit mondani pl hogy Djalohoz közel àllunk remèljük hamarosan lezàrul az ügy.
Mitya10 2024.01.09 14:23:40
@rockitbaby: Aha,tereljenek... Vagy ne nyilatkozzanak soha mivel úgyis a nesze semmi fogd meg jól buli megy. 1 hete kb minden lètező neves pletykamaki lehozta h közel a megegyezès majd erre azt nyilatkozni hogy nincs semmi bejövő oldalon. Hogyne így màris kamu lett az egèszből majd meg is lepődök nagyon ha esetleg hirtelen hivatalos lesz. 1 szóval nem említettem hogy minden pènzügyi dolgot ki kell pakolni azt egyik klub sem teszi de ez a sok kamu csak unalmas ès szànalmas.
Mitya10 2024.01.09 15:15:39
@rockitbaby: Itt a lènyeg. Mikor mondanak vmit is olyan mintha nem is mondtak volna semmit. Zaniolo val sehol nem àlltunk olyan közel mint Djalo val jelenleg. Ott szerintem senki nem èrezte 1x sem hogy majdnem a miènk itt azèrt elèg egyèrtelmű.
Míg a karácsony a köszönet, a hála, az elcsendesedés, valamint a szeretet ünnepe, a szilveszter mindig az adott esztendőtől való búcsúzásról, az összegzésről, és az elmúlt hónapokra való visszatekintésről szól. Újév napja azonban legalább annyira szól a reményről is, mint a számvetésről, mivel mikor…..
Mitya10 2023.12.31 19:59:10
A Juventus a Genoa ellen elért 1:1e-es döntetlent követően holnap kora délután a nagy meglepetésre remek futballt játszó Frosinone otthonába látogat a Serie A-ban, mely találkozó előtt a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtartotta a maga nyilatkozatát, szót ejtve Federico Chiesa kisebb…..
Mitya10 2023.12.22 22:40:26
@Rikoo: Inkàbb csak elhiteti kb minden emberünkkel hogy az alsóhàzi csapatok mind vilàgverőek. Àltalàban nem is a mi jàtèkunk èrvènyesül bàr az nehèz is lenne mivel nincs. Itt nem azzal van a baj hogy ez a Frosinone most egèsz pofàs hanem hogy ha ez a Frosinone 0 ponttal 0-50 es gólkülönbsèggel àllna, akkor is ezt mondanà. Az összes lètező szar eredmènyèt mindig előre megmagyaràzta.
Mitya10 2023.12.23 09:11:07
@Rikoo: Ahogy írtad baràtom. Szerinted nincs ezzel baj.
A Bianconeri korán előnyhöz jutott a Stadio Luigi Ferrarisban Federico Chiesa büntetőből szerzett találatával, azonban a második játékrész elején Albert Gudmundsson révén a kezdő sípszó után alig néhány perccel egyenlíteni tudtak a hazaiak. Az 1-1-es eredménnyel leginkább a listavezető lehet…..
Mitya10 2023.12.16 19:12:33
@Andras74: Nocsak. 1 kis kritika? :)
A Juventus és a Napoli egykori klasszis védője, a 2006-ban világbajnoki címet, majd ennek elismeréseképp Aranylabdát nyerő Fabio Cannavaro a két csapat holnapi mérkőzése előtt latolgatta az esélyeket a La Stampa felkérésére, leszögezve, hogy ha a torinóiak elég kitartóak maradnak, jó eséllyel…..
Mitya10 2023.12.07 15:20:05
@Andras74: Nem gondolom ha az elmúlt 15 èvet vesszük alapul akkor a Juventus annyival kevesebbet költött volna mint a Madrid. Mi is csak úgy hajigàltuk kifele nem 1x a 90-100 milliókat. Ez àtigazolàsi politika kèrdèse. Ők jobban csinàltàk. Ronaldot ugyanannyièrt vettük mint ők csak jó 10 èvvel idősebben. Ez itt a baj. Vhalohic a büdös vilàgon nem èr 90 milliót ez itt a baj. A zsàk BL nèl nem csak erre a 3 ra gondoltam hanem a 10+ ra ès nem a Madrid sohasem a jó vèdelmèről volt híres. 1 Marcelo , Roberto Carlos többet tàmadott mint vèdekezett de kb Ramos is. Allegri àllítólag rengeteget szólhatott bele a transzferekbe mègsincs fingja sem mit akar valójàban. Pogbàval nagyon jó viszonyt àpol règóta szerinted ő nem akarta visszahozni menjen el a semmire ki tudja mennyi fizu vele? Mikor Conte alatt jött 1 ingyen Pirlo vagy 1 olcsó Lichti ès Vidal na azok szóltak nagyot. A City vèdelme nem volt rossz ezt alàírom de mèg mindig inkàbb a gyilkos tàmadóiknak írnàm fel a diadalt. Amúgy mivel Danilo a csk nyílvàn màr most kezdő lesz ő is ès simàn megmeri húzni a Danilo-Bremer-Sandro sosem működő hàrmast. Aki viszont rettentően tetszik az Cambiasso. Rengeteg van abban a sràcban ès remèlem őt esze àgàban nincs cserènek nevelni.
Mitya10 2023.12.07 19:03:35
@Andras74: Igen sok mondatot írtam le , örülök hogy sikerült olyanra reagàlnod amiről nem is írtam :D Mind1 engedjük el úgyis teljesen màshogy làtunk dolgokat :) A cimborài beszèlnek róla elismerően ebben semmi meglepő nincs.
Mitya10 2023.12.07 21:39:33
@Sunny21: Köszi. Igazad van azèrt hagyom a fenèbe amúgysem kapok 1 deka ellenèrvet sem azon kívűl hogy pàr volt jàtèkosa meg a legjobb baràtja a legnagyobb kritikàk közepette rohan gyorsan vmi szèpet mondani róla hogy ne utàlja mindenki. Èn màr kièrveltem magam megint a semmire :) Màskor szólj ràm lègyszíves hogy bele se kezdjek!!
A Juventus egy meglehetősen nehéz mérkőzésen, ám alapvetően jó teljesítményt nyújtva aratott 1-0-ás győzelmet a Hellas Verona fölött, mellyel ideiglenesen a tabella élére ugrott, s tovább folytatta kapott gól nélküli, valamint veretlenségi sorozatát is. Ugyan a torinóiak csatárát, Moise Keant két…..
Mitya10 2023.10.29 07:21:50
@Andras74: +1
A Juventus egykori szélsője, a Los Angeles Galaxyt éppen elhagyni készülő Douglas Costa a csütörtöki interjúját követően, melyben elismerte, hogy vissza akar térni a Bianconerihez, a minap ismét megszólalt a témában, ezúttal Fabrizio Romanónak fejtve ki álláspontját, melynek keretében arról is…..
Mitya10 2023.10.28 13:29:23
@rockitbaby: Nèzőpont kèrdèse. Ennyi erővel Chiesàval se hosszabbítsunk hisz az ő làba is 1 időzített bomba. Ja hogy mert őt mindenki szereti + Olasz tekintsünk el ettől :) Èn azt írtam h ilyen kvalitàst pènz nèlkül + aki ismeri is a közeget nem fogunk talàlni. Èn is jobban örülnèk ha a Napoli Grúz gyèmàntjàt jelentenèk be hamarosan de az ilyen bizniszektől mi most elkèpesztő tàvol vagyunk. Costàt nem sorolnàm Pogba soràba. Ami Pogbàval lezajlott az mindenki rèszèről az egyik legnagyobb amatőrizmust kèpezte. Szóval ha jön Costa SZERINTEM sok vesztenivalónk nincs ha beàll 20 oercekre körbefutni a vèdelmeket. Èn csak próbàlom reàlisan nèzni a jelenlegi anyagi helyzetünket ahol 1 ilyen üzlet nem lenne olyan rossz plàne hogy csak júniusig. Persze ettől mèg szerintetek lehet hülyesèg èn abszolút szubjektíven írtam amit. Mint màr mondtam èn szeretem a szèp focit ès ő kèpes rà persze ha a pàlyàn is van amiben igazad van , megkèrdőjelezhető.
Mitya10 2023.10.28 16:48:00
@rockitbaby: Hàt mivel az edzőnk eleve utàlja a gyors, jól cselező , focizni is tudó jàtèkosokat igazàból teljesen mind1 èn mit gondolok ennek hozhatod a 23 èves Ronaldinhot is azt is cserènek hasznàlnà vagy balhàtvèdnek. Etekintetben nem is fontos neked vagy nekem van igazam hisz ahogy te is leírtad Illing Jr amúgysem jàtszik , pedig hogy elmondja minden hèten h fejlődik. Persze a bójàkat egyre ügyesebben körözi meg a labdàval. Idióta. Soulè eddig a Frosinone legjobbja ő jàrt a legjobban hogy megszabadult Allegritől ès mint sokan màsok , ő is màshol màs keze alatt hirtelen megmutatja mi rejlik benne. Mint írtam inkàbb Costa mint Berna ha màr ezeket lehetett eddig olvasni :D
A Milan elleni összecsapás egyik legkellemesebb csalódása Moise Kean teljesítménye volt, aki az első félidőben bemutatott küzdése mellett több szép megoldást is bemutatott, ráadásul hozzájárult Malick Thiaw kiállításához is, elvégre a német védő az ő lerántásából kifolyólag kapott piros lapot. A…..
Mitya10 2023.10.24 17:46:00
@Joseph Toser: Sztem pontosan az amit te is belelàtsz. Ő nem igazàn a fiàt hiànyolja , hanem a luxust ami vele jàrhatna. Sajnos rengeteg ilyen szülő van. Ès igen egyetèrtek azzal h èn is Miliket kaptam volna le. Nem tudom nekem Milik vhogy sehogy sem jön be. Szimpatikus jàtèkos de semmi több.
A több mint egy félidőn keresztül emberelőnyben játszó Juventus ma este Manuel Locatelli góljának köszönhetően kulcsfontosságú, 0-1-es győzelmet aratott az AC Milan otthonában, mellyel tovább zárkózott a tabella első két helyén álló milánói alakulatokhoz, valamint a kibontakozó botrányok és egyes…..
Mitya10 2023.10.24 13:03:04
Mint ismert, a Juventus fiatal olasz középpályása, Nicolò Fagioli az elmúlt hetekben súlyos illegális fogadási botrányba keveredett, melynek kirobbanását követőn csak találgatni lehetett, hogy milyen sors áll a labdarúgó előtt, aki akár egy három éves eltiltással is szembenézhetett volna a tiltott…..
Mitya10 2023.10.17 22:16:04
@del pipi: Igazàn megható hogy így emlèkszel ràm :) Nos igen mi ès a csalàdon rendben vagyunk ès Izrael mostmàr teljes kontroll alatt tartja ezt a barbàr agynosott terrorszervezetet de az ami itt vègbement, ha làttàl videókat... nos nekem is kicsordult nem 1 könnycsepp a szememből. A felesègem izraeli gondolhatod ő hogy èrzi magàt. Aki ezt a palesztin beteg agymosott hulladèk nèpet tànigatja remèlem hasonló sorsa jut mint most Gàza. Na de ennyit rólunk :) Fagioli attól mèg hülyesèget csinàlt :)
Mitya10 2023.10.18 08:50:23
@kidelpiero: Megkèrdeztek èn pedig vàlaszoltam , egyàltalàn nem àllt szàndèkunkban erről hosszasan dumàlgatni. Az hogy 1 Juventusos "testvèrem" èrdeklődött iràntam inkàbb örömteli minthogy èn most mit irtam oda. Amit leirnèk 100x is :) De mint màr írtam nem terveztem amúgy sem erről tàrsalogni.

@del pipi: Mègegyszer köszönöm az èrdeklődèst. Letölthetem a vibert , ha úgy van írj privàtban ès diskuràlhatunk.

@Norbis85: Neked is köszönöm. Nem fogunk semmilyen platformon erről beszèlni ez csak 1 kèrdès vàlasz volt nem vita vagy tàrgyindító. Az meg hogy mi zajlik jelenleg a mai barbàr vilàgban szàmomra màr règ nem politikai kèrdès vagy hova tartozàs :) Ha megzavartuk bàrki nyugalmàt attól elnèzèst.
Mitya10 2023.10.18 14:26:54
@Andras74: Köszönjük! :)
Szeptember közepén a Juventusról még kifejezetten pozitívan nyilatkozott a BoboTV egyik állandó vendége és szakértője, Daniele "Lele" Adani, az Atalanta elleni döntetlent követően azonban éles kritikával illette a csapatot, ráadásul Massimiliano Allegribe is erősen beleszállt. Az egykori játékos…..
Mitya10 2023.10.05 01:07:40
@del pipi: xDDDDD Zseniàlis!
A Juventus ma este egy 4:2-es vereségbe szaladt bele a Sassuolo vendégeként, mely a torinói együttes első kudarca volt a mostani szezonban. Míg a hazai alakulat többször is vezetéshez jutott, s még a szorult helyzetekben is tartotta magát, addig a Bianconeri erejéből legfeljebb csak az egyenlítésre…..
Ugyan már egy hét eltelt a számunkra olyannyira jelentős szeptember 14-i dátum óta, Szerkesztőségünk mégis úgy gondolta, hogy egy rövidebb bejegyzés erejéig érdemes megemlékeznünk a szóban forgó évfordulóról, ugyanis múlt csütörtökön a PannonZebra immár fennállásának harmadik évfordulóját…..
Mitya10 2023.09.20 08:55:23
A Juventus lehengerlő első félidővel, s 0:3-as győzelemmel kezdte a szezont az Udinese otthonában, köszönhetően Federico Chiesa, Dušan Vlahović, valamint Adrien Rabiot góljainak, illetve néhány új igazolás remek játékának, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is értékelte a…..
Mitya10 2023.08.21 01:07:45
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Juventus az elmúlt percekben némiképp váratlan módon bejelentette, hogy a klub olasz középpályása, Fabio Miretti további egy évvel, azaz 2027-ig meghosszabbította eddigi, 2026. június 30-án lejáró szerződését az Öreg Hölggyel, mely az eddigi átigazolási hírek fényében egyaránt lehet a fiatal…..
Mitya10 2023.07.20 21:27:35
@rockitbaby: Ilyen helyzetben Cuadradot legendànak tekinted vagy sem? A kèrdèsem kb mindenkihez szól. Èn is megosztanàm a vèlemènyem mert szerintem elèg èrdekes ez a tèma :)
Az egyik legmegbízhatóbb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano tegnap este arról írt személyes közösségi médiás oldalain, hogy minden idők legjobb vezetőedzője, Massimiliano Allegri nemrég visszautasította az Al Hilal rendkívül magas fizetést, nagyjából 20 millió eurót garantáló szóbeli…..
Mitya10 2023.06.26 18:09:11
@Hollóka: Èrtelmes Juve szurkoló màr règes règ kivàgta volna a francba ezt az önelègült , 0 önkritikàval megàldott amatőr faszit úgyhogy maradj nyugodtan önmagad ès írd csak oda azt ami neked jól esik. Szerencse hogy nem èn írom a cikkeket róla èn biztos nem tudnàm visszafogni magam , te mèg úgymond semmi bàntót nem is írtàl csak cinikusan cèloztàl a munkàssàgàra ès elismerèsère :) Viszont a kövi cikk ha kèrhetnèm arról szóljon màr hogy Allegri felvette a muszlim vallàst ès mèg idèn elvesz 3 màsik nőt így lenne rà esèly h elhúz a vèrbe. Köszi :)
A Juventusnak tegnap egyáltalán nem volt jó napja, mivel a 10 pontos, ismételt büntetés mellett a csapat 4-1-es vereséget szenvedett az Empoli otthonában, ami azt jelenti, hogy a klubnak gyakorlatilag már nincs esélye a Bajnokok Ligája-indulást érő helyek elérésére, miközben az is kérdéses, hogy az…..
A Sevilla ellen elszenvedett vereséget és az ezzel járó Európa-liga-búcsút követően a Juventusnak a bajnokságban kell folytatnia és lezárnia a szezont, s bár a klubnál továbbra is nagy a bizonytalanság a holnap kihirdetendő, s minden bizonnyal újabb pontlevonást hozó ítélet miatt, a csapat mestere,…..
A tegnapi, Sevilla elleni mérkőzés nem csupán a vereség és az azzal járó Európa-liga-kiesés miatt érintette rosszul a Juventust, hanem azért is, mert a csapat még a mérkőzés első játékrészében elveszítette addigi egyik legjobbját, Nicolò Fagiolit, akit a csapat orvosi stábjának hordágyon kellett…..