Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bidman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
bidman 2012.12.30 10:04:10
@dirige: Nos, szabálysértési eljárásban nem igen szokott lenni kihalgatás. Vagy elismered a helyszínen, vagy feljelentés lesz belőle. A határozatot megfellebbezve pedig a bíróság hatáskörébe kerül az ügy. A bíróságon pedig szerencsére a jog érvényesül.
Az általad említett szituációban az a tapasztalatom, hogy pont a "velem szembeülő" (vagy álló) fél szokott hülyének nézni. ennek oka leggyakrabban nem a szándékosság, hanem a jogszabályok nem ismerete, vagy téves értelmezése.
Elég szomorú, és mondhatni általános, hogy a rendőrség, úgy próbálja betartatni az állampolgárokkal az ország jogszabályait, hogy azokat kellően nem ismeri. Ebből kifolyólag helyszínen elismerni szabálysértési vétséget, csak nagyon ritka esetben érdemes (pl.: gyorshajtás), de telefonálás, és vitatható szabályok esetén, vagy amikor tudjuk, hogy egyértelműen igazunk van, kérni kell, hogy jelentsen fel a rend őre. Az esetek jó részében figyelmeztetéssel meg lehet úszni, adminisztrálni nincs kedvük. Ha meg mégis feljelent, akkor mehet a móka a bíróságon.
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
A dropshipping nem más, mint.....
bidman 2012.08.07 07:19:54
@Kütyüuniverzoom: Szia! Nálunk találhatsz <a href://"http://www.licitaljunk.hu/custom_page,page,42,topic_id,content_pages">bővebb leírást a dropshipping </a> témáról!