Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chin0

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Béla szerződése 2009.11.30 15:35:00
Csécsei Béla ex-polgármester visszafoglalkoztatása a kampány közben derült ki - nem mintha ezt az ott dolgozó képviselők nem tudták volna. De a kampány már csak ilyen, a kicsit is kényes ügyek csak kampány közben szúrják a politikusok szemét, és akkor, ha...hogy is mondta Hofi?…..
8ker Takács Gábor 2009.09.23 11:11:00
 Takács Gábor alpolgármester (SZDSZ)  1962-ben születtem, a Tanítóképző és az Államigazgatási Főiskolán szereztem felsőfokú végzettséget. Tőzsgyökeres budapesti vagyok, születésemtől a fővárosban élek.   Általános iskolai tanítói munkámat követően…..
chin0 2009.11.16 16:53:51
Tisztelt Takács Gábor!

Mint jelenlegi polgármestert, a legnagyobb rálátással rendelkező személyt szeretném megkérdezni egy dologról.

A Horánszky utca 1 lakójaként, s így a házunk blogjának (
www.palotanegyed.hu/h1) egyik szerkesztőjeként szeretnék írni egy bejegyzést az oldalunkra a Horánszky utca felújításával kapcsolatban. Szeretném tájékoztatni a ház lakóit a tervekről, az elképzelésekről, az ütemzésről.

Az elmúlt hónapokban rengeteg menetrend, elképzelés jött elő; a RÉV8, az önkormányzat és a politikusok is különféle terveket mutattak be. Hivalosan elvileg Ön tud a legtöbbet a projekt jelenlegi helyzetéről.

Le tudná írni a jenlegi állást az Európa Belvárosa programról, ezen belül is a Palotanegyed, konkrétan a Horánszky utca felújítását illetően?

Jól jön minden terv (hasonló, mint a Mária utcánál), kő és díszítő-elem megoldások, fák típusai (tényleg körtefák lesznek?), stb.

Úgy vélem, hogy sokunkat érdekel ez a kérdés a blog olvasói közül.

köszönettel,
Ardai Péter
8ker Lehet(ne) más 2009.11.09 18:27:00
A politika. De tényleg, ha komolyan gondolnák amit mondanak, még hinnék is bennük - de ismét csalatkozni kell.  Kedves Lesley! Hétvégén a Kálvária térről tekertem a körútig a Barosson. Eközben 14 LMP-s "vadplakátot" számolgattam össze (amelyek nem a kijelölt…..
8ker Üzenetek 2009.10.16 09:21:00
A világ tele van információval, ami behálózz minket, benyomul minden szegmensébe az életnek. Reklámok, feliratok, hírek árasztják el a gyanútlan embert - akik ezekbe már belefásultak. Nagyrészt tudomást sem veszünk a reklámokról - kivéve, ha valamilyen oknál fogva ez a hobbink -…..
Az Adobe egy olyan programot mutatott be, aminek a segítségével a fejelsztők könnyedén átportolhatják Flash-es alkalmazásukat iPhone-re. A legújabb, CS5-ös Flash-ben lesz benne ez a funkció, ami elvileg csak egy gombnyomást igényel, és máris App Store-ba pakolható program lesz az…..
A mi házunk Elképesztő lopás! 2009.10.03 22:29:00
Ma délután arra érkeztem haza, hogy ellopták a külső bejárati kapu belső oldali kilincsét a négy csavarral rögzített fedőlappal együtt. Ez azt jelentette, hogy ha becsukódik a kapu, akkor belülről nem lehet kinyitni, ezért azonnal kiszerelte a zárat az egyik szomszédunk, és…..
8ker nem az volt 2009.08.13 07:59:00
tegnap este nem szenvedtem biciklisbalesetet. mert nem nyitották rám az ajtót. nem jött ki a rendőrség sem és a mentő sem. a mentős viszont alaposan megvizsgált. közel jött és ellátott aztán sokáig maradt és nem sietett tovább öt perc után. sérüléseim nem biciklisbaleset…..
chin0 2009.08.14 15:12:04
Tegnap óta levelezésben állok a Horánszky 1-ben lakó fiatal barátommal, akit megkértem, hogy az ő pályázati anyagukat egy linkkel megnézhetővé tegyük erről a blogról, és a levelezésünkket is tegyük nyilttá - az eddigieket is feltehessem ide. Azt hiszem nagy szolgálatot tennénk…..
chin0 2009.07.29 10:05:13
@rozalicska: pont az a lényege a pályázatnak, hogy a nyerteshez eljön az Új Irány tájépítész-csapat, akik felmérik a helyzetet, egyeztetnek a lakókkal, majd a lakókkal EGYÜTT (közösség) találják ki, hogy mi a megfelelő az adott területre.

@Amichay: Tudom én, hogy közpénz, csak ugyebár a RÉV8 ítéli oda, ezért írtam.

Továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy tessék elolvasni a pályázati felhívást, hogy mit várnak egy pályázathoz (semmit, csak adatokat, kontaktot, minden beadott karakter a ház saját kreativitása).

Nagyon messzire ment már ez a vita, hiszen már rég a civil szervezetekről, a magyar közállapotokról, a mutyiról beszéltek, holott nem erről volt eredendően szó. Kimondottan rosszul esik, hogy megtámadtok egy győztes pályázatot, ami - tudom, érintett/elfogult vagyok - minden kritériumnak megfelel, s úgy tűnik, hogy a bírálók ebben látták a legnagyobb fantáziát. Ezek szerint pl a Bródy 17 udvarait túl nagynak, a feladatot túl komplexnek, a pályázatot kevéssé érdekesnek találták. Erről nem mi tehetünk, de minket érnek az alaptalan vádak, amit most, utolsó kommentemben szeretnék kikérni a magam és az egész társasház nevében, s kérném, hogy addig ne törjön pálcát a fejünk felett senki, amíg nem tudja meg pl a RÉV8 hivatalos álláspontját. Ha már magyar közállapotok: teljesen tipikus esete ez a pályázat a magyar posványnak, hiszen azt a minimális örömöt is elveszitek tőlünk, hogy nyertünk, mert egyből megtámadtok minket, holott mi semmiről sem tehetünk, csak egyszerűen pályáztunk, s láss csodát, nyertünk.
8ker Pollack teret visszakaptuk! 2009.08.10 15:55:00
Breaking News!Bontják a Pollack Mihály téren elhelyezett rém ronda pavilonokat, így újra birtokba vehetjük a teret. Remélem, nem a Rádió munkatársai fognak parkolni ott...A felhúzott ötből már csak kettő áll, de rohamosan fogynak belőlük az elemek. A munkások szerint holnap…..
chin0 2009.08.11 10:57:18
chin0 2009.08.11 12:32:54
chin0 2009.08.11 12:34:31
Ma délután ellátogattam a Szentkirályi utca 10-be. Ez az a ház, amely tavaly elnyerte a  Belsőudvar pályázatot. Nagyszerű emberekkel találkoztam, igen tanulságos volt az a közel négy óra  amit ott töltöttem. Aztán elmentem a Szimplába - ott állt össze nekem az egész,…..
Fél óra múlva megkezdődik a meglepetés-esemény, az Apple bemutatja az új iPhone operációs rendszert. A pletykák szerint a kopipészt biztosra vehető, az MMS már nem annyira, és a tethering is kérdéses. Kötelező lesz viszont szólni a cupertinóiaknak a Push Notificationről. A…..
Fiaink felkerekedtek, kettős kereszttel, koronával a mellükön, és elindultak a Szentföldre, hogy megtalálják Juhász Roland helyettesét. Kérdés, hogy a Wales-ben fejelgető Gyepes Gábor, vagy a Cornwallban kenyeret pusztító Tímár Krisztián fogja fegyelmezni Benayount? Kérdés, hogy…..
chin0 2009.02.11 17:46:23
A telefon jól indult a szigetországban, A Mobile Magazine szerint jelenleg 27ezer iPhone3G-t adnak el hetente, ezzel pedig akár a mobilpiac négy-öt százalékát is befoghatja az Apple. Kevesebb fogy, mint az első hetekben (akkor 50ezer készülék ment el hetente), de ez nem nagy különbség…..
chin0 2008.09.12 16:39:07
chin0 2008.09.12 16:43:31
Na, megtörtént a hivatalos bejelentés. Nem tudom, hogy Angelday tegnapi posztjának van-e köze hozzá, hogy a T-Mobile végül mégis a 22-i premier előtt leközölte az árakat (A T sajtóosztálya szerint nincs), mert ugye eredetileg úgy tudtuk, csak csütörtökön derül ki, hogy mi a…..
A jelek szerint nem egyedi esetről kaptunk jelentést 3 hete, amikor úgy tűnt, a T-csoport hardvertelepítő munkatársai szándékosan szabotálják a munkát, illetve az ingyenes modemcsere helyett a Szuperszervíz fizetős szolgáltatását nyomatják. Lall egy wifi router boldog tulajdonosa…..