Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BadSimpson

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
Varánusz Tvrtko és a lumberszex 2016.02.22 09:40:38
Szép lassan körvonalazódni kezd milyen lesz a vajnásított TV2 színvonala szalai Vivien hírigazgatása alatt. Nem mondom, hogy épületes látvány, de azt igen, hogy kacagtatóan szórakoztató. Mert engem szórakoztat, ahogy a magát mindenféle oknyomozónak, riporternek, hadi tudósítónak álmodó Vujity…..
BadSimpson 2016.02.22 12:08:20
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Már megint a lekvár (Orbán) akarja befőzni a nagymamát.
BadSimpson 2016.02.22 12:16:44
@Gábris szomszéd:

Simicskával is eljátsszák majd azt, mint a Klub Rádióval, hogy az üres lapokat is aláakarják majd szignóztatni?
Varánusz Simicska vs Orbán vs RTL 2014.08.09 09:17:15
Érdekes momentumokkal bővült a Nagy Médiaháború lehetséges indokainak köre. Először is azt mondja a Cink, hogy egy "rálátós" forrásuk szerint Viktornak nem ideológiai, hanem elszámolási vitája van Lajossal: Orbán és Simicska háborúja mögött nem az van, hogy Orbán és…..
Varánusz NAV vs RTL vs áfacsalás 2014.06.25 22:58:38
Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."…..
BadSimpson 2014.06.26 08:53:40
@évásanyó:
"Még annyira sem szégyenlősek,hogy suba alatt... "

Pedig másra nem lehetett számítani április 6-a után.
Az Alkotmánybíróság nem babrál tovább a tankönyvtörvénnyel, ezek szerint minden úgy fasza ahogy van. Helyettük is babrál viszont a már fél lábbal az ajtón kívül lévő Raúzsi nénnye, aki nem képes a tanárok-tanulók szívatása nélkül szépen csendben elvonulni nyugdíjba. De…..
Elégetik.Kidobják.Kampányolnak vele. ..
BadSimpson 2014.04.14 16:43:17
@kormányváltó Trabanttal: -"Ami jár, az jár."

WOW

Miközben a hozzád hasonlók teli torokból höbörögnek ,hogy ha ezt egy roma mondja, de, hogy ti mondjátok az teljesen természetesen. Ejj :)))))

.
BadSimpson 2014.04.14 17:17:07
@kormányváltó Trabanttal: Jól van, végezz csak tovább szerecsenmosdatást. A korábbi mondatoddal(és a Jobbik viselkedésével) a szemben ti sem vagytok különbek a cigányoknál.
BadSimpson 2014.04.15 09:28:46
@kormányváltó Trabanttal: Mi van kis hülyém, durcis lettél?
A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
BadSimpson 2014.04.10 20:58:10
Vastagbőr Szellemi kútmérgezés 2014.04.10 08:57:00
Oldalakat lehetne írni, hogy miért veszítette el a baloldal a választást, majd újabb hosszabb oldalakat, hogy mit tanultak ebből a második vereségből.De minek?Elég egy kép is. Egy erős kép. ..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
BadSimpson 2014.04.05 14:25:19
Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt…..
BadSimpson 2014.04.04 16:05:31
Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért…..
Így 10 nappal a választás előtt a Tv2 Tények is magasabbra fokozatra kapcsolt, fontos az emberek hiteles tájékoztatása, pörög kampány, ütköznek az érvek ...A keddi adásban láttam ezt a mesterművet, igazából ezután tényleg nem érdemes itthon a híradós műfajban dolgozni, mert…..
"A Szellemi Honvédelem elnevezésű sajtódíjjal tüntették ki Seszták Ágnest, a Magyar Nemzet főmunkatársát és Szabó Anettet, a Hír Televízió műsorvezetőjét. A Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor emlékére létrehozott elismerést minden évben azoknak…..
BadSimpson 2014.03.22 07:30:33
Jót röhögtem a tényen, hogy legújabb legjobb barátaink a ruszkik azért nem felejtik el megfingatni Viktort, hiába lapít lojálisan mondjuk az ukrán ügyben is. Putyin nem felejt, és bizonyára megvan neki minden ócsárolás és beszólás ami csak nálunk a nagy büdösben vagy bárhol…..
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
BadSimpson 2014.03.09 18:19:07
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
BadSimpson 2014.03.03 07:21:07
@aritus: Láttam azt a videót és nem lenne rossz, hogy ha megint készülne egy olyan. xD
BadSimpson 2014.03.03 08:37:18
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A lakájmédia szerint a Fidesz totális győzelmet aratott Fóton. Vicc.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Gyorsan átfutottam a ma megjelent heti politikai-gazdasági újságokat (a címlapokat összeszedte a 444), a legnagyobbat természetes a Demokrata gurította: Bencsik András vezércikk + Szakály "Veritas" Sándor interjú.Bencsik András az új amerikai nagykövet kinevezését kapcsolja összes…..
Ma reggel Rogán Antal feltöltött a facebookra egy videót, amiben a Szomszédok legjobb jeleneteire rímelve egy panelház melől követelte annak a szlovák nőnek a házi őrizetből előzetes letartoztatásba helyezését, aki ittasan karambolozott és a bíróság első fokú döntése…..
Olvasom, hogy zárolták több felsőoktatási intézmény pénzét Magyarországon. Két dologra tudok gondolni. Vagy azért, mert hasítunk. Vagy azért, mert vakítunk. Döntse el a Nyájas Olvasó, hogy ha az EMMI közigazgatási államtitkára szerint nem ciki egy májusi kormányhatározatra…..
BadSimpson 2013.11.24 08:03:26
@Kalmár: Ideje lenne már ezzel a demagógiával leszámolni, hogy azért van kevés szakmunkás ma Magyarországon, mert sokan mennek egyetemre. Mert igenis van, de a jó szakemberből van kevés.

"Elég már a jogász, tanár, művelődés szervező hadakból."

Így van inkább legyen tudatlan birka a nép , akik megeszek a "Magyarország jobban teljesít" maszlagot.
BadSimpson 2013.11.24 09:40:20
@Kalmár:

"Tényleg nem hallottál még arról, hogy elvégeznek egy pedagógus szakot, vagy művszerv. szakot, hogy legyen diploma?
Már a megkezdésekor is tudják, hogy nem fognak tanítani, ügyvédkedni sosem. Ez a többség.
Ráadásul közpénzből taníttatunk felesleges szakmákat sokszor 6-8 évig..."

Szép kis általánosítás. Ezt a kommentet olvasva meg az jutott eszembe, hogy téged(és a kormányt) még az egyetem puszta létezése is zavar.

"Azért van jó szakemberből kevés, mert a szakmunkásképzőkben a többség olyan cigány gyerek aki kényszerből tanul.
Elvégzi kínlódva vagy kihullik."

Már megint a szokásos cigány kártya.....
Ma Magyarországon a szakmunkás képzés a béka feneke alatt és nem a cigánygyereket miatt, hanem mert egyrészt az oktatói gárda teljesen alkalmatlan ( nagy részük alkoholfüggő , amit az iskolák vezetése úgy, ahogy eltussol), másrészt meg az iskolák tanműhelyeinek a felépítése sem legjobb, harmadrészt meg nagyon minimális gyakorlatot szereznek a diákok. (Vagy még annyit sem)
A Századvég, tehát nem valami baloldali kormány ellenes csoport, hanem a kormány támogatásokkal jól megtömött intézetének kutatója szerint az egykulcsos adó évi 444 milliárd forint kiesést jelent az államnak aminek 75%-a a legjobban kereső 20% zsebében marad. Tehát a legjobb…..
BadSimpson 2013.11.20 20:08:43
@Amadeus62: Ja akkor nem szóltam :D
BadSimpson 2013.11.20 20:12:54
@GyMasa:

"Tessek vegre megerteni, hogy ennek a kormanynak az egyik celja, hogy a kozepreteget (a lecsuszasuk megallitasat) tamogassa, a gyerekkedvezmennyel pedig a nep fogyasat akarja megallitani."

A középréteg mennyivel pörgette fel a fogyasztást az egykulcsos SZJA óta? A középréteg mennyivel pörgette fel a gyermek vállalást az elmúlt 3 évben?
BadSimpson 2013.11.24 09:22:00
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Mondod te , akiről megtudtam, hogy külföldön él. A többi csak nyalás a mostani rezsimnek.