Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drlazi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jezsuita bloggerek Rorate reform 2013.12.06 22:07:48
Az adventi roráték megpróbálják az embert. A diákjainkat még inkább: kötelező szentmise hideg hajnalon egy fagyos templomban. Hol ebben az Isten? Gondoltuk, bevonjuk őket, amennyire csak lehet: felajánlási körmenet, sok-sok hívek könyörgése, csengetés, ministrálás, mindenféle.…..
drlazi 2013.12.09 17:36:36
@Izrael misztériuma:
Meddig rontod még itt a levegőt a judaista propagandáddal?
drlazi 2013.12.09 17:40:00
@bélaybéla:
Ez mennyire igaz...
Ráadásul a jelenlegi talmuditsa-farizeus zsidóságnak semmi köze az ószövetségi zsidósághoz.
A magam részéről a zsidóság és a judaizmus kapcsán a Prohászka Ottokár és a Bangha Béla SJ által megfogalmazott hozzáállást tartom követendőnek.
Egy mostanában elvégzett felmérés szerint az olaszok 59 százaléka azt állítja, hogy nagy segítséget jelent számára, ha foglalkozik saját spirituális kérdéseivel. Sokan merítenek pozitív energiát ebből – és mi tagadás, nem csak Itáliában! Terjedni látszik egyfajta…..
drlazi 2013.11.16 08:51:59
@khamul:
1. Nem igazan értem, hogyan kerül egy katolikus oldalra egy judaista. Főleg úgy, ha a saját talmudista szövegét nyomja.
2. Sem Orbán-ellenes, sem Bajnai-ellenes szöveget ne nyomjon, mert ez nem egy politikai oldal. Ne rántsa le ebbe a mocsokba.
3. Sajnos azt kell mondjam, a baloldal még mindig csak bajt hozott ennek az országnak és az egész emberiségnek. A judaista gondolkodástól pedig egyáltalán nincsen messze ez a fajta felforgató szemlélet. Egy katolikus soha nem lehet antiszemita, de anti judaista minden további nélkül.
„...nem lehetetlen, és nem is nehéz uralkodni az embereken, csak érteni kell hozzá.” (Xenophon Anabaszisz) Xenophon írja a fent idézett Anabasziszban: a perzsáknál a gyermekek számára a legfontosabb dolog, amit tanítanak, az az igazság, amit úgy tanulnak, mint a görög gyerekek a…..
Jobbegyenes Paulusból Saulus 2012.08.06 17:16:32
"Ha az elmúlt években tettem bármi olyan kijelentést, ami megsértette volna a zsidó közösséget, azért elnézést kérek" Az utóbbi napokban végigkövethettük Szegedi Csanád exjobbikos politikai agóniáját, most végigkövethetjük Szegedi Csanád emberi bukását is. Egy…..