Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galicius

0 bejegyzést írt és 417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már naponta fenyegetnek meg a Fideszesek! Nehezen viselik, hogy van aki kimondja, hogy Fidesz tolvajok gyülekezete, akik ostoba közhelyeket hazudozva lopják el az európai adófizetők és a mi pénzünket is! Stadionok épülnek, miközben összeomlik az oktatás és az egészségügy. Migránsokkal…..
Bizonyára történt már hasonló, de most valaki képes volt levideózni is, ahogy egy nő odavizel a repülőgép folyosójára egy Wizz Air-gépen. A brit bulvárlapok beszámolóiban kissé zavaros, hogy mi történt felszállás előtt és mi leszállás után, de ha jól bogarásszuk, az ürítés felszállás előtt…..
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
galicius 2018.07.04 10:53:59
A WizzAir vezérigazgatója bemegy egy budapesti sörözőbe és rendel a pultnál:
- Kérek egy korsó sört!
- Pincér :Csak 5 forint lesz.
- Na ez tényleg olcsó és kifizeti.
- Pincér: Igen, mi adjuk a legolcsóbb sört Magyarországon.
- Vezérigazgató: Nagyszerű, itt tényleg érzi az ember, hogy kap valamit a pénzéért.
- Pincér: Látom, hogy nincs nálad korsó?! Ez extra 200 forint lesz.
- A vezérigazgató nagy szemekkel nézte a pincért, de elhatározta, hogy nem szól. Ezt is kifizette.
- Pincér: Ezt egy asztalnál kell meginnod, de látom, hogy előre nem rendeltél asztalt, így ez 400 forint lesz. Ha rendeltél volna, 100 forinttal megúszod.
- A vezér nyel egy nagyot és kifizeti az 400-at.
- Látom, hogy kicsit kövér vagy és egy nagyobb székbe kell, hogy ülj, ez további 300 forint.
- A Vezérigazgató méregbe gurul de ezt is kifizeti. Majd előveszi a mobilját, hogy lefényképezze a kisebb széket, mert úgy érzi abba is bele fért volna.
- Pincér: Sajnálom, itt nem lehet használni ezeket az elektronikus készülékeket, de 200 forintért megvásárolhatod erre az engedélyt. A vezér ezt is kifizeti.
- - A Vezérigazgató már nagyon türelmetlen lesz és ordítja, hogy „hozza már a sört!”
- Pincér! Jajj Vezérigazgató úr, most szólt a csapos, hogy a sört technikai okok miatt leállították.
- Pincér: De visszaadom az 5 forintját a sör árát.
- Vezér: De 1105- forintot fizettem! Mi lesz az 1100 forintommal???
- Pincér: Az uniós jogszabályok szerint nekünk a sör árát kell visszafizetnünk és nem a felmerülő luxus kiadásokat.
- Gyere legközelebb is, mert mi áruljuk a legolcsóbb sört Magyarországon!
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
A Saxo Bank gyakran tesz közzé szándékosan szélsőséges, de azért még elképzelhető előrejelzéséket. 2014-re vonatkozóan is volt néhány meghökkentő jóslatuk. Ez volt az egyik: A „törékeny ötös”valutái 25 százalékot esnek a dollárral szembenAz amerikai mennyiségi…..
Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik, hogy megkapja a szavazatomat? Akármilyen érzelmű is az ember, kötelessége, hogy megvizsgáljon minden lehetőséget. Bajnai valamennyire hiteles, de Gyurcsánnyal való összeállása után ez a hitel elszállt. Az LMP programja annyi, hogy legyen az egész…..
Húsz évvel ezelőtt, 1994. január 17-én halt meg Párizsban Cziffra György. A világszerte ismert zongoravirtuóz talán a XX. század legjelentősebb magyar zongoraművésze volt. Cziffra György 1921-ben született bele egy cigányzenész családba, Angyalföldre. Ez a vidék, a maga…..
Tivadar újabb büntetővámot talált a Telekom számlarészletező apróbetűs részei között. Bő  másfél évvel a Vodafone és a Telenor után a Telekom is kapcsolási díjjal vezeti le az át nem hárítható telekomadót: Telekomos mobilelőfizetéssel rendelkezem, amely egy…..
E. a szerződés megkötése után értesült róla, hogy két darab beltéri egységük közül egyszerre csak egy képes HD-műsorokat prezentálni: Gyanítom hogy minden szolgáltatónál így van, én pont T-s ügyfél vagyok. Megérkezett a mi kis lakótelepünkre is a digitális kánaán,…..
galicius 2013.12.04 14:51:15
@dr. phil. Sün‼ ツ: A Matolcsinak is külön jár a 2 szeme.
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
Naiv lakásvásárlókat váratlanul érte, hogy miután 30 nap alatt nem sikerült átiratniuk az áramot az új tulaj nevére, egyszerűen elvágták a kábelt az ELMŰ szerelői. Egy nappal később ugyan leadták a papírokat, de az aláírható szerződésről elfelejtették értesíteni őket,…..
Röviden szólva: igen. Miért? Röviden szólva: mert eddig minden politikai játszmájába belebukott.  És most sem áll túl fényesen, sőt, igazából már politikai kómában van (lásd: Bajnai kómában van, a gépek tartják életben). Bajnai tulajdonképpen Fletó és Kóka útját…..
Varacsk Mitől gazdag Svájc? 2010.05.14 17:51:00
Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mitől megy Svájcnak olyan jól? Egy ismerősöm mesélte:  Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges…..
Naiv ügyfélnek elege lett a Főkétüsz játékából. 4500 forintot kellene fizetnie, mert a lakását ellenőrző kéményseprő nem csengetett be, így nyilván az ajtót sem tudta neki kinyitni. A jelenség elég sok embert érinthet, minthogy a cégnél közölték, hogy se visszafordulni nem…..
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
galicius 2013.05.24 11:46:00
K. K.-t váratlanul betámadta a Telenor smsben, hogy fél éve fennálló 1 forintos tartozása miatt nemsokára korlátozzák, aztán felmondják a szerződését: A Vodafone internetjével volt komolyabb gondom, most mégis egy telenoros esetet küldök be, SMS-ben jött: "Tisztelt…..
Ádám néhány alkalommal tudományos kísérletből angolul rendelt egy angol sörös kocsmában. Ahol nyilván azonnal elengedték magukat, amikor úgy gondolták, hogy nem érti, amit mondanak: A pécsi Murphy's Pub nevű hellyel kapcsolaban írok, az ott szerzett tapasztalataimat szeretném…..
Jófejség az Auchanban: ha direktben veszélyes hulladékot adnak el, ingyen tesznek rá pár extra zacskót, hogy hazáig ne büdösödjön meg a bevásárlószatyor/autó: 2013. 05. 05-én, késő délutáni órákban a családi program végeztével a napot még megspékeltem egy Auchanos…..