Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aromó, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl

73 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest főpolgármestere korunk kihívásaira modern válaszokat ad, de a tömegközlekedési lobbi hatására még mindig nem lép fel elég erélyesen a magukat tömegnek nevező közlekedéspártiak ellen, ezzel további sérelmek érik a modern, környezettudatos gondolkodású autós…..
Jobbegyenes Az eltévedt Mohamed 2015.09.28 16:39:29
Lassú az internet, rossz a kaja, unalmas a tábor és még pénz is kellene cigire. Így panaszkodnak egy holland menekültszálláson a migránsok. Finnország pedig túl hideg, nincs tea, nincs étterem, nincsenek bárok, ráadásul senki nincs az utcákon, csak az autók - mondja Mohamed, aki…..
Plakátot rongált pár ifjú pártmunkás a nagy melegben, hogy aztán éber rendőrségünk rekordsebességgel csípje fülön a renitenseket. Kattant a bilincs, lecsapott a törvény ereje, minden rendben. Azazhogy semmi sincsen rendben. A "két hét alatt rend lesz" országában csak első…..
Aromó, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl 2015.06.07 19:50:34
Jobbegyenes Kötelező, röviden 2015.05.27 17:54:02
A Pázmányon bevezetett, kötelezően elvégzendő Holokauszt-szemeszterrel mindenki elégedett lehet. Elégedett lehet az izraeli megszállástól minden percben rettegő, s elégedett az évtizedek óta erősödő antiszemitizmus fojtogató légkörében fuldokló honpolgár is. Bárki fejéből…..
Jobbegyenes Köszönöm! 2015.05.03 16:03:48
Rendhagyó és rövid poszt lesz, egy kis köszöntés, ami egyszerre személyes, mégis egyszerre egyetemes. A szavak könnyűek, könnyű őket papírra vetni, mégis, minden egyes szó mögött hosszú évek örömei, boldog, vagy épp kevésbé boldog pillanatai vannak.…..
Jobbegyenes I bike KRESZ 2015.04.26 12:26:59
- miért álltál meg?- mert piros a lámpa.- és te ezért álltál meg??? Pedig pár éve már megfogadtam, hogy nem pazarlom a virtuális papírlapot a Critical Massra (vagy épp annak különféle reinkarnációira), mert akkor is egyszerű erődemonstrációnak tartottam, amely már nem segít…..
Aromó, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl 2015.04.26 13:15:02
@freehckr: +1 Abszolút egyetértünk :)
Egyszerre megmosolyogtató, egyszerre elképesztő az a fokú elsőbálozókat megszégyenítő töketlenkedés, vagy inkább tehetetlenség, ami a Jobbikkal szemben tapasztalható a baloldal részéről. Előbb meghívják a pártot az ellenzéki egyeztetésre, majd mikor rádöbbennek arra, hogy a…..
Jobbegyenes Panem et panem 2015.02.27 20:29:46
Orbán Viktor nem felejtett el beszélni, politikához is ért még. Látja a bajt, s látja a baj okát, részben ki is mondja, de a cselekvésig, a valódi változtatásig - ahogyan egész pártja - már nem jut el. A miniszterelnök évértékelője ezért egy olyan összetett mondat, amiből…..
Úgy tűnik, gyárat építhet kis hazánkban a BMW, a Siemens részt vesz a Paksi Atomerőmű bővítésében, az Airbus nyerheti el a magyar helikopterbeszerzést, a Mercedes meg bővítésen gondolkodik.Mindenki megkapta, amit akart. Orbán elégedett lehet, komolyabb arcvesztés nélkül úszta…..
Jobbegyenes MostTi 2015.01.03 11:27:24
Volt tegnap egy tüntetés, tudták?A hosszúra nyúlt karácsonyi/újévi pihenés, a bejgli emésztése és a január eleji másnap legyűrése közben akinek még volt/van energiája odafigyelni a tegnapi "MostMi: Új országot építünk" című tüntetésre, foghatta is a fejét rendesen. Már…..
Nagyon valószínű, hogy az egy hónap alatt elvesztett 900 ezer szimpatizáns nem volt elég, a Fidesz vezetésének eddig nem ismert mazochista hajlamai utat találtak maguknak a tudatos szintig: úgy tűnik, még mindig túl magasnak tartják a népszerűségi indexüket. A netadó és…..
Ezúttal John McCain térdepeltette meg alaposan kis hazánkat azzal, hogy a magyar miniszterelnököt egyszerűen leneofasisztázta. Bármennyire is szeretnénk máshogy látni, ezzel bizony az egész országot jellemezte, hiszen egy neofasiszta miniszterelnököt csak egy neofasiszta ország tud…..
A Jobbik támogatja Török Gábort, így, amennyiben a politológus valóban úgy dönt, hogy elindul, valódi komolyságot kap a kétharmados kormányzást eldöntő időközi. Unalmasnak persze eddig se volt mondható, ami Veszprém körül zajlik. A papírforma szerint alakuló, túl sok…..
1998-ban egy fiatal, energikus és a rendszerváltást követő évek erkölcsi mocsokjától kevéssé szennyezett csapat nyerte meg a választást Magyarországon.Mi kellett akkor a sikerhez?Hit, jövőkép, őszinteség és kellő szerénység, ha úgy tetszik: alázat.Vagy csak annak kell…..
"Ebben a formában" nem lesz netadó - jelentette be Orbán a Kossuth rádióban reggel, helyette kapunk egy újabb nemzeti konzultációt. Az ebben a formában persze sok mindent jelenthet. Jelentheti azt, hogy egy felpuhított javaslattal - és persze egy konzultációval erősen megdolgoztatott…..
A budapesti közgyűlésben a kerületi érdekeket egymással és a fővárossal szemben képviselő polgármesterek lesznek túlnyomó többségben. Ha Tarlós István nem tudja érvényesíteni akaratát velük szemben, felesleges egységes fővárosról beszélnünk. Kocsis Máté javaslata…..
Jobbegyenes Időből kiesve 2014.09.01 14:19:41
A szeptember egy kis január, túl az év felén. Újra araszolunk a dugóban, újfent megfogadtunk - ki-ki vérmérséklete szerint - valami fontosat, jobbat, hogy aztán pár hónappal később, januárban feltegyük magunknak ugyanezeket a kérdéseket.Ahogy idősebbek leszünk - előbb húsz,…..
Jobbegyenes Félnótások 2014.08.04 08:50:16
Érpatak polgármestere felakasztotta Benjamin Netanjahut, és Simon Pereszt. Persze csak a bábujukat, az érintett kivégzettek ugyanis sajnálatos és gyáva (és persze fölöttébb jellemző) módon nem jelentek meg saját kivégzésükön.Egy sima kötél általi kivégzés természetesen nem…..
Aki mondjuk pár éves londoni kitántorgás és fekete mosogatás után mégis úgy tesz, hazalátogat kishazánkba, talán meg is szédülne a sok változás láttán. Nem volt elég, hogy a Demokratikus Koalíció olyat tett, amit a magyar baloldalon nem szokás: meg akar nyerni egy…..
Jobbegyenes Csodás álmok jönnek 2014.07.02 13:53:07
Van valami sajátos bája annak, ha a négyes metrón utazgatunk. Ha az ember nem szereti a tömeget, ideális terep egy kis megállásra, elgondolkodni, elmélázni, gyönyörködni a tájban, pontosabban a megalomán megállókban, elálmosodni a monoton egyhangúságban elsuhanó tübingek…..
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
Jobbegyenes Csák Máték földjén 2014.05.30 17:14:28
A Fideszen belül dúló lobbiharc egyik legfontosabb oka a Főváros kontra kerületek, pontosabban Tarlós István kontra kerületek közti érdekkülönbség.A jó ideje a sajtó és a közvélemény előtt dúló küzdelemnek nagyon komoly a tétje: kinél legyen a pénz és ki legyen a…..
Nagyon úgy tűnik, Gyurcsány Ferencnek sikerült az, amiben rajta kívül valószínűleg csak fanatikus hívei hittek: a volt miniszterelnök bravúros teljesítménnyel trollkodta szét a baloldalt, olyannyira, hogy újból megkerülhetetlen tényezővé vált. Az EP-választás igazi tétje az…..
Nem érti a címet? Joggal.Nem cseng ismerősen a szám?Nem csodáljuk. 24 904 milliárd forint a magyar államdósság. Ez az apró kis semmiség csak amolyan mellékesen, kissé szégyenlősen jelent meg a magyar média hátsó szegletében, szinte csak a szaksajtó elelemezgette csendes…..
Jobbegyenes Köpködők 2014.05.07 10:05:36
Tegnap néhány magából kikelt ember a Kossuth téren, véleményének nyálmirigyének váladékával kívánt nyomatékot adni. A nyál azonban nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon.Felböfög a cefreszagú mély, magát a nemzeti radikalizmus köntösébe bújtatva hőbörög,…..