Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejétől_bűzlő_hal

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan csodaszerek, amiket sokkal több mindenre lehet használni, mint amire eredetileg kitalálták. Na ilyen a WD-40 is. Kiszedi a szőnyegből a foltokat, falat lehet vele tisztítani, meg leszedni a hűtőről a matricákat. Most viszont kiderült, hogy még az autón lévő karcolásokat is képes…..
A Meizu korántsem új, már több, mint egy éve bejelentett felsőbb kategóriás készüléke jutott el hozzám. A tesztalany sok szempontból érdekes, mert jelentősen eltér az átlag kínai telefonoktól. A Meizuról egyébként is mindig csak jót hallani, és még sosem volt ilyen…..
Blue Lemon Szepesi pirog 2016.05.11 19:48:50
A töltött, főtt tészták a kontinens minden országában megtalálhatók. Mi, magyarok derelyének nevezzük, de szláv jövevényként a pirog és változatai is elterjedtek. A Felvidéken így szepesi pirognak (spísské pirohy), Tokaj-Hegyalján, Erdőhorvátiban pirógának ismerik, Itáliában ravioli. A lényeg, hogy…..
Biszku Béla halálhíre kapcsán olvastam olyan véleményeket, amelyek szerint Kádár János hajdani belügyminisztere haláláig „elvhű” ember maradt, míg a napokban elhunyt Pozsgay Imre jókorát fordított a köpönyegén. Úgy vélem, ez az ítélet igazságtalan. Pozsgay Imre kétségtelenül kanyargós életutat járt…..
Smoking Barrels Félvilág (2015) 2015.12.09 06:00:00
Miközben a Filmalap felemás sikerrel gyártja a mozifilmeket, a tévéfilmek esetében sokkal egysíkúbb a kép a magyar piacon. Igaz, ez főként két ember, Szász Attila és főleg Köbli Norbert érdeme, utóbbi ugyanis A vizsga óta nagyjából éves szinten szállít egy-egy remek tévés…..
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.19 09:50:31
Ritkaság Francia kocsikból átülve nagyon furcsa, főleg, hogy előtte olaszt sohasem vezettem. Minden kicsit máshol van, minden kicsit másképp működik; furcsa, de egyáltalán nem kényelmetlen. Az én kredencem, avagy: Így öregszik egy autó Kanadában. Igazából egy s70-es…..
Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom többé Schmitt Pállal, édes istenem! De egyszerűen nem megy, mert ahelyett, hogy csendben meghúzná magát, esetleg bocsánatot kérne, ő igényt tart "becsületes életművének elismerésére".NEKI ÁLL FELJEBB!Rábizonyították a…..
sorok között Hülyebaromisztán 2012.12.18 05:13:00
Tegnap kapott egy fülest a forint, amit a devizahitelesek valószínűleg nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Azoknak akiknek a hitele már végrehajtás alatt áll - illetve majd a későbbiekben fog - a Kúria még egy külön meglepetéssel is kedveskedett karácsonyra: A törvényszékek…..
Fejétől_bűzlő_hal 2012.12.18 12:14:44
@ részeg + @ secundus: rátok szót sem érdemes vesztegetni, mert mindent nagyon alulról és a sötétből láttok...
Azért van néhány különbség Izland (Spanyolország, Szlovákia, Portugália, Észtország stb. és más nem éppen húzó ország) és Magyarország között:
- más országok (politikusai) nem verik át folyamatosan a többi országot és nemzetközi szervezeteket
- más országok (politikusai) normális hangnemű és jó viszonyra törekszenek más országokkal (valamint a nemmagyar magyarokkal, a zsidókkal, a négerekkel, a románokkal stb.)
- más országok (politikusai) nem hazudnak folyamatosan más országoknak és a saját népüknek
- más országok (politikusai) nem akarják megsemmisíteni a véleményükkel egyet nem értőket
- más országok (politikusai) nem a hatalom mindenáron való megtartását tartják kizárólagos céljuknak
- más országok (politikusai) a túlnyomórészt közjó érdekében tevékenykednek és nem csak saját pártjuk és párjuk zsebe érdekében
(a felsorolást lehet folytatni)
Szóval a fentiekhez hasonló dolgok alapján kialakul egy kép Magyarországról, és az erősebb kutyák (mert ők basznak, ugye tudja mindenki) azt mondják, inkább 1000x Izland és tsai, mint egy Mo. Akivel lehet együttműködni, azzal teszik, akivel meg nem azt leszarják. Végül is Mo. csak a Ferenc József képen a légyszar az U Fleku-ban (ha valaki olvasott Svejket).

...és Mo-on igenis nagyon sok normális ember van, aki nem narancsban, horogkeresztben meg szekfűben, hanem közjóban gondolkodik...
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..