Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnaratti10

0 bejegyzést írt és 455 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport hírei szerint a Juventus igazgatói tegnap találkoztak Sergej Milinković-Savić ügyében Mateja Kežmannal, miközben a Juventus vasárnap a Laziót fogadja az Öreg Hölgy. A Juventus pénzügyi erőforrásai nem teszik lehetővé a szerb középpályás januári szerződtetését, de a milánói…..
Az olasz és a francia sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Paul Pogba már alá is írta szerződését a Juventusszal, s ingyen visszatér Torinóba a Manchester United csapatától. A francia középpályás annak idején, 2012-ben is ingyen csatlakozott a Juventushoz, éppen a Manchester Unitedtól,…..
A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint a Juventus képviselői lényegében megegyeztek Jorginhóval a leigazolása kapcsán, így a 30 éves játékos a Juventushoz csatlakozhat, ha sikerül a nyugat-londoni klubbal is megegyezni, amint tisztázódik a tulajdonviszonyuk. A Radio Marte munkatársának…..
A Juventus egyik nem titkolt célja a nyári átigazolási időszak során az lesz, hogy megerősítse középpályáját, s az olasz sajtó értesülései szerint a klub arra készül, hogy egy szuper ajánlattal csábítsa vissza egykori játékosát, Paul Pogbát, kinek szerződése lejár a Manchester Unitednél. A 28…..
Az argentin TyC Sports által megszellőztetett pletykák szerint Paulo Dybala döntött, és nem kíván hosszabbítani aktuális csapatával, mostantól kész egyéb ajánlatokat is meghallgatni. A Juventus vezetőségét minden bizonnyal rosszul érintette az este az utolsó másodpercekben elveszített kupadöntő, ám…..
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
Wojciech Szczęsny számára nem indult túl fényesen a szezon, a nyitó fordulóban a zebramezesek már két góllal is vezettek az Udinese otthonában, azonban a lengyel kapus botrányos teljesítményének köszönhetően a hazai csapat egyenlíteni tudott, így a Juventus megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből,…..
molnaratti10 2021.09.05 18:36:33
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
molnaratti10 2021.08.27 20:35:46
@sleepy8: azért igen,kíváncsi lettem volna most hol tartanánk ha nincs a Cívis ès teltházas meccsek vannak és jön minden bevétel.
molnaratti10 2021.08.27 20:38:13
@Shyr Kahn: 37 évesen túlzás hogy öreg vagy,a futballban igen,a nagyon nagy átlag,de ő nem az.Ö Ronaldo.
A Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo ma visszatért a Manchester Unitedhez, ahhoz a klubhoz, amelynek mezében annak idején berobbant az európai labdarúgásba. A Juventust három szezont követően elhagyó Ronaldo a közösségi médián keresztül köszönt el a torinói klubtól és a zebramezesek…..
Romeo Agresti számos új információval szolgált az elmúlt órákban. Az olasz újságíró szerint a Juventus vezetősége igencsak dühös Cristiano Ronaldóra és Jorge Mendesre a portugál titokzatos viselkedése miatt, mert bár soha nem mondta, hogy marad, de azt kijelentette, hogy maradhat, most pedig mégis…..
A Calciomercato értesülései szerint a Liverpool edzője, Jürgen Klopp szívesen fiatalítana csapatán, ezért felmerült Federico Chiesa esetleges leigazolása, ám az olasz pletykalap 90 milliós árat említ a fiatal támadó kapcsán, ami feltehetően sokakat elriaszthat. A Fiorentina egykori játékosa…..
Romeo Agresti a minap közölt értesülései fontos szempontra hívják fel a figyelmet, az általában jól értesült újságíró figyelmeztetett, hogy a Juventus mercatóját egyértelműen meghatározzák majd a távozó játékosok, ha nem értékesít senkit a klub, akkor érkezők sem lesznek. Ugyancsak Romeo Agresti…..
molnaratti10 2021.07.11 20:51:37
@GodPiero: szerintem rosszul látod,
Nem csak a Juve vár Locatelli re, hanem még számos másik klub is.
EB van, majd aztán.
Loca jobb mint az összes eddigi opció.
Manuel Locatelli neve az EB kezdete óta lényegében naponta többször felmerül a sajtóban a Juventusszal kapcsolatban, és bár számos klub érdeklődik az olasz középpályásért, és a Sassuolo elismerte például az Arsenal érdeklődését, a játékos a pletykák szerint az Öreg Hölgyhöz szeretne igazolni. A…..
Az olasz bajnoki szezon egyik meglepetésembere a Fiorentina szerb támadója, Dušan Vlahović volt, aki természetesen magára vonta a támadósorát megerősíteni szándékozó Juventus figyelmét, azonban a megszerzése bizonyosan nem lesz egyszerű, hiszen érte bejelentkezett a Sevilla is. A szerb tehetség az…..
molnaratti10 2021.07.09 15:02:02
@Szincsak: kean re esély sincs
A La Repubblica értesülései szerint Massimiliano Allegri nem döntött még Gianluca Frabotta ügyében, akit szeretne a szezon előtti felkészülés során megfigyelni, mielőtt maradásaa vagy távozása mellett teszi le a voksát. Maurizio Sarri római kinevezése reménysugár lehet a Juventus számára, mivel az…..
Annak ellenére, hogy az elmúlt időszak pletykái szerint az a kérdés, hogy Cristiano Ronaldo kitölti-e jövő nyáron lejáró szerződését a Juventusnál, vagy nyáron új klubot keres magának, az olasz sajtó értesülései szerint az a forgatókönyv is megvalósulhat, hogy a portugál válogatott végül inkább…..
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Benfica és az európai labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, João Félix szívesen csatlakozna a Juventushoz, s a játékos ügynöke, Jprge Mendes még a torinóiak Ajax elleni Bajnokok Ligája mérkőzését megelőzően egyeztetni fog Fabio…..
molnaratti10 2019.04.15 15:44:15
@Spider81: majd itt kiölik belőle a játék élvezetét, azért ne felejtsük el, hogy Dybala hogyan kezdte itt, és milyen formában játszott, most meg Allegri, igen Allegri teljesen leépítette, mert nem talál neki helyet és nem ad neki bizalmat.Nehogy Felix is így járjon.Dybala meg valahol ahol bíznak benne és lehet 3 meccsen egymás után is kedző lesz, majd megmutatja MIT HERDÁLT EL ALLEGRI MESTER!
A Manchester United nem kívánja könnyedén elengedni Matteo Darmiant, a féléves kölcsönért 6 millió eurót kér a manchesteri klub, a célklub pedig a kölcsönszerződés értelmében 6 millió euróért a nyáron kivásárolhatná a játékost a szerződéséből. A Sky Sport…..
Ahogyan az utóbbi napok fejleményei és nyilatkozatai alapján borítékolható volt, a Juventus argentin támadója, Gonzalo Higuaín kölcsönben a Chelsea együtteséhez került, ahol ismét együtt dolgozhat egykori mesterével, Maurizio Sarrival. Higuaín Cristiano Ronaldo nyári érkezése után vált…..
A mai napon véget ér Claudio karrierje a Juventusnál, miután a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Huszonöt évvel ezelőtt öltötte magára először a Juventus mezét, amikor hétéves volt, és minden álma arról szólt, hogy szülővárosa klubját képviselhesse. Az álom, amint azt sokszor…..
Tegnap ugyan kútba esett az üzlet a Watforddal, úgy tűnik, mégis megoldódhat Stefano Sturaro ügye, hiszen a perifériára szorult középpályás ügynöke megerősítette, a játékos a Sporting CP együttesénél tölti a következő szezont. "Stefano reggel Lisszabonba utazik. Egyszerű kölcsönről van szó." -…..
A LaLazioSiamoNoi friss beszámolója szerint a fővárosi klub már terveket sző arra az esetre, ha Sergej Milinković-Savić elhagyná Róma kék felét, és az Atalantától érkező Papu Gómez lenne a szerb játékos rövid távú helyettese. Mivel az átigazolási időszak a végéhez közeledik, így gyors megoldást…..
Angliai hírek szerint a Juventus Bonucci után Paul Pogbát is megpróbálhatja visszacsábítani. A hírek szerint a friss francia világbajnok játékos továbbra sem jön ki jól José Mourinhóval, ezért szívesen visszatérne egykori csapatához. Korábban szó volt arról, hogy Pogba…..
Több olasz lap beszámolója szerint napokon belül lezárulhat az AC Milan és a Juventus közötti átigazolási körforgó, miután a két klubnak sikerült megegyeznie Mattia Caldara és Leonardo Bonucci játékjogának a cseréjében, illetve a Gonzalo Higuaín ügylet pénzügyi…..