Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karolyfizsofia

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy már kétszáz éve ismerjük, a cikória kávé csak az utóbbi időben szerzett csak igazán népszerűséget. Íme egy forró innivaló, amely ízben hasonlít a kávéhoz, azonban kávébab helyett pörkölt cikóriagyökérből készül. Egyre népszerűbb azok körében, akik próbálják mérsékelni a napi…..
Sehonnan. Legtöbbször nem is jössz rá. Soha. Esetleg csak később. Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem te vagy az egyetlen, aki nem ismerte fel, hogy egy pszichopata játékszerévé vált. Még Robert D. Hare is - aki több éven keresztül tanulmányozta a pszichopaták különleges világát, s tapasztalatait…..
karolyfizsofia 2019.01.13 15:19:21
Magyarország Magyarországi anyakönyvek (1895-1980) (ugyanitt felvidéki és több magyar helység, európai és más kontinensek anyakönyvei is)  Magyarország (és néhány elcsatolt rész) indexelt római kat. anyakönyvei (1895-ig) Magyarország (és néhány elcsatolt terület) indexelt református…..
karolyfizsofia 2017.05.04 19:06:10
Paul Klee - intuíció | A hír nem túl friss, kedvenc keresési közvetítőm révén azonban én most találtam rá. A cikk szerint az Eufrátesz bal partján hosszabb ideje folyó ásatások során most tártak fel egy mindegy 2 × 2 négyzetméteres falat, amelyen minden eddiginél ősibb, kb. 11 ezer éves falfestményt…..
Kapanyél Csodatölcsér 2012.09.19 09:30:00
Ősszel már egyre kevesebb virág nyílik, de egyikük, a csodatölcsér (Mirabilis jalapa) egészen az első fagyokig hozza tölcsér alakú, illatos virágait. A virág másik neve estike, mely azon különös tulajdonságára utal, hogy virágai délután nyílnak ki, és reggel újra…..
karolyfizsofia 2015.05.09 21:17:28
@hacsaturján: Bizony ez nem estike.
Kiállítás, 2012.augusztus 5-szeptember 1.   Az Aranyecset Művészeti Egyesület Artame csoportjának egyik tagja, Olasz Attila festőművész Szegedről hozott a budapesti Unió Galériába közel 60 alkotást. Eddig eredetiben három festményét láttam, de albumban is megragadtak képei.…..