Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarházy

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobbat szívhat a Fidesz a devizahiteles balhéval, mint a stadionépítéssel, kitiltási botránnyal, vasárnapi boltbezárással és mindenféle szarsággal együtt. Az egész sztori összességében annyira nevetséges és abszurd, hogy kitalálni sem lehetne jobbat. Behergelték a népet,…..
Mert persze lehet, hogy még így is épp, hogy túl sokat írnak: nem értek én a pártpolitikához, követni meg se kedvem, se időm nincs a folyton változó pártdirektívákat. De az tény, hogy lappadt, apadt, mit ne mondjak, megsuvadt, hogy plasztikusabban ki ne fejezzem magam, szóval hogy…..
Szarházy 2013.12.23 00:55:52
@Wintermoots:
"az indexet tönkretették, széljobbos őrjöngő"

Te aztán nem sokat értesz a médiabizniszből. A libsi az Indexnek olyan, mint a kukac a horgásznak. Azt húzza a horogra, hogy jöjjön a sok kapás. Végén már szinte forr a víz a csali körül
Szarházy 2013.12.23 01:07:30
@Valóraváltógép:
Már csak moderálva vagy sehogyse mernek kommenteket beengedni. Akkor meg mi értelme az egésznek? Hol az öröm az ember életében, ha nem lehet szidni a libsit?

Betojtak, és ezt próbálják most nekünk eladni: "demokratikus társadalmakban az emberek lájkolnak, mert nem félnek". De mint tudjuk ez itt nemdemokratikus nemtársadalom mert itt nemlájkolnak
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Szarházy 2013.07.25 21:54:44
@MetroGoldwinMayer:
"Az SZDSZ honlapja április óta nem frissült, és valószínűleg nem sikerült volna megtartani a küldöttgyűlést sem, hiszen nem lennének küldöttek. Az atv.hu úgy tudja, hogy az ülésen lemondott Johnné Rósenblüth Erzsébet OT-elnök, és a helyére nem választottak senkit."

Ebből a gennygaluskából már Brüsszelben se tudnak eurokonform amputációt csinálni
A 41 éves sofőr fogyatékkal élő gyermeket szállított a floridai Tampában. A kislány a megállóban nem akart leszállni az iskolabuszról, a lépcsőn áll. A sofőr ekkor elvesztette a türelmét, és egyszerűen lerúgta a kislányt a járműről. Az esetet a busz biztonsági kamerája…..
"A Dob utca díszburkolata egy hónapja készült el. Nem tartott sokáig. Pár napja javítgatják. Tüneti kezelésnek látszik, de legalább valakinek lett állandó munkája." - írta Rita és néhány képet is küldött hozzá. Pedig olyan jó lenne örülni annak, hogy új burkolatot…..
A probléma maga a kormány locsogása, a megbízhatatlanság, a felkészületlenség, a komolyan vehetetlenség. A kormány mondhat akármekkora számot, minden megnyilvánulásával csak elmélyíti saját hiteltelenségét. Beszéd- és párbeszédképtelen a társadalommal.  Lebotorkálok…..
Nyilvánosságra került a lista, amelyből az érdeklődők megtudhatják, hogy mely egyetemi szakokon nem  lesz egy darab  államilag támogatott hely sem jövőre. A proscribált diszciplínák nem fölöslegességi hanem alfabetikus rendben sorjáznak, így azonnal szemet szúr az…..
Szarházy 2012.12.22 13:51:34
@Kobres:
a felnőttképzés, mint a kialakult teljes személyiség megváltoztatásának eszköze egy eszmei cél érdekében benne van a szcientológiában is alapból
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
Szarházy 2012.12.22 13:18:27
@kolbászoszsömle:
egy flakkal hiába vitatkozol, süket mint a légvédelmi ágyú
Szarházy 2012.12.22 13:20:50
@Anti Anyag:
nézzed meg honnan gyün ez a mozgolódás: az elte "BŐCSészek" kavarják
meg a hóttlibsi tanárik
Szarházy 2012.12.22 13:26:14
@Könnyen elkaptuk, uram!:
sztem ezt valaki másnak címezted
nézd vissza ha majd kiment a gőz az agykamrádból
Hogyan tud a hatóság embere a jogot felhasználva, azzal visszaélve zaklatni valakit? A szabálysértési bírságolás erre kiváló eszköz. Főleg, ha az érintett hátrányos helyzetű, így jogérvényesítési képessége alacsony. Videónk főszereplője egy kis Borsod megyei településen…..
Szarházy 2012.12.21 22:02:52
@Anti Anyag:
nyakukra küldeném a csendőrt, aztán majd visszasírják még
A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket a ti bandátok manipulálja,…..
Szarházy 2012.12.21 19:48:36
@Take5:
Ezek a szekértáborok folyton csak hadakoznak egymással. Ideje volna már közéjük lövetni, hogy béke legyen végre
Szarházy 2012.12.21 19:51:12
@kvadrillio:
"Lehet kaját és meleg teát vinni a tüntető diákoknak ???
"

Kést nem is kell hozzá, az kettesével van náluk
A diákmozgalom nagyszerű dolog, legalábbis ameddig én csinálom – mondta és feltehetőleg gondolta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban, én pedig kedvet kaptam, hogy kibontogassam a miniszterelnök gondolatait, a kormány nyíltnak hazudott kommunikációját. A…..
A címben szereplő szlogen lehetne akár a tüntető diákok és velük szimpatizálók, akár a kormány jelszava is. Amiért ez fel sem merül annak az az oka, hogy Magyarországon igen kevés ember van tisztában a szabad piaccal és annak működésével, következésképpen nem tudja,…..
Mindössze három nap telt el azóta, hogy azt írtuk: hazugságok és káosz jellemzi a kormányzati kommunikációt az államilag finanszírozott keretszámok drasztikus csökkentése óta. A helyzet azóta sem változott. Most éppen ott tartunk, hogy - a legutóbbi ígéretek szerint - jövőre…..
Szarházy 2012.12.21 19:02:40
@profilo:
Tavaszig minden értelmiségit deportálni fognak az Orbánbányákba kényszermunkát végezni. A Duna partján pedig elgyötört hajóvontatók fognak a Simicska kincseivel magrakott uszályokkal végigkínlódni. Ej uhnyem!

Erről még a Ténytár se mer írni, pedig tuti információ
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
Valódi aknamezőre futott a kormánypártok diákok és a hallgatóság ellen folytatott kommunikációs offenzívája szerda este. Giró-Szász András kormányszóvivő tájékoztatója és Parragh László arra reflektáló –vélhetően nem túlságosan átgondolt – televíziós…..
Szarházy 2012.12.16 00:38:22
@Reggie:

Légy erős: a diploma csontig leértékelődött az elmúlt 20 évben. Mesterségesen felduzzasztott létszám kamu szakokon, ebből áll a hazai felsőoktatás nagy része
Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe! A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos…..
A Külügyminisztérium háttérintézményeként működő Magyar Külügyi Intézet nem nyilvános, ám mégis kiszivárgott háttértanulmányába javasolta ezt az immáron híressé vált mondatot a magyar diplomáciának a „baltás ügy" kommunikációjához:  „merjünk buták lenni!"A…..
Szarházy 2012.09.12 21:41:09
@Ándi bácsi:
Döntsék már el végre az örmények és a zsidók egymás között hogy melyikük hűbérese Magyarország. Mert az hogy kétfele van elszámolási kötelezettség nagyon megterhelő
utolsó bőr... a Fent és Lent Irodalmi rovata Vona Gábor kijelentette, akár Izraellel is szövetségre lép, csak, hogy elhárítsa, hogy megakadályozzák Orbán leváltásának veszélyét. Az újságírók elhagyták a termet, ahol az elnök maga nyitotta föl a himalájai sót tartalmazó…..
Blogunkban elsősorban a Szerbiával és a volt jugoszláv térséggel kapcsolatos hírekkel foglalkozunk, emellett azonban kisebbségi kérdésekkel is. De Azerbajdzsán is szóba került már. Egy budapesti örmény kifőzdés is tiltakozik Hogy kerül a balta a tárgyalóasztalra? Az azeri…..
Szarházy 2012.09.05 18:57:26
@Marcangoló Korelnök:
Annek a kisebbséginek aki a képen látható, szüksége van minden kézre. No nem a munkához, inkább a "szerzéshez"
Új fejezet nyílt, nyílik az Azerbajdzsán és Magyarország kontra világ ‒ kivéve Kína ‒ konfliktusban. Aki még emlékszik, augusztus 31-én csapott belénk a hír, s aki értett hozzá, már aznap könyvelhette a kormányzati stratégiát ‒ a nemzetközi jogot nem sértettük meg,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
Szarházy 2012.08.31 12:41:27
@arckönyv:
"Ha az mszp elő tudja húzni a fiókból Bajnait akkor nyert ügye van."

Bajnainak meg vesztett ügye, mert előbb-utóbb megy a lecsóba. Hülyének kell lennie, ha ebbe belesétál. A min. elnöksége idején átmenetileg elfogadta a párt a kikötéseit a túlélés érdekében, de hamar beindultak a puhítgatások. A végeredmény ugyanolyan arcvesztés lenne, mint Megyó vagy Qrcsány esetében