Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loger

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.15 08:00:00
Hogy ne csak Viasat-os filmek legyenek a héten, mára a 22:15-kor Film+-on kezdődő Szellemkutya című filmet ajánlanám. Jim Jarmusch kiváló forgatókönyve, és rendezése, melyben Forrest Whitaker egy szamuráj szellemben tevékenykedő maffiabérgyilkos. És ezzel azt hiszem majdnem…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
A Prometheus sci-fiben az egyik karakter egy android lesz, akit Michael Fassbender alakít.  A gépember a Weyland cég terméke és az alábbi videóban szépen be is mutatkozik. Elmondja, hogy mindenféle probléma nélkül végrehajtja az emberek számára sztresszes, nehéz, etikátlan…..
Loger 2012.04.17 17:41:59
Két napja tették közzé a Prometheus újabb előzetesét, amihez most megérkezett a feliratos változat is...
Filmdroid Biutiful 2011.10.08 16:00:00
A halál akkor a legszebb ha költői. Alejandro Gonzalez Inarritu munkásságát arra tette fel, hogy a halál elregélését mutassa be minél többféleképpen. A 21 gramm-hoz és a Bábel-hez képest viszont a Biutiful igencsak kisrealista, vagyis inkább minimalista halálrege, amelyben majdnem…..
Álomgyár. Manapság azonban már inkább hívhatnánk Remake-gyárnak. Ötlet híján előszeretettel vetik be mentőövként ezt az elgondolást, csukott szemmel ráböknek valamire a nagykönyvben és hamarosan már indulhat a forgatás. Nem Hollywoodban készült a film? Gyorsan csinálnak egy…..
Filmdroid The Woman előzetes 2011.07.29 13:26:00
Jack Ketchum nem számít ismeretlennek a filmesek körében, bár nevét csak kisebb tábor ismeri. Regényei alapján született meg a The Lost, a The Girl Next Door és az igán remek Bosszú (Red). Az Offspring esetében már forgatókönyvíróként segédkezett, míg a The Woman…..
Filmdroid Túl a 10.000-en 2011.05.07 18:30:00
Immáron több, mint 10.000 posztot pakoltam ki a Droidra,  ami szerintem a filmes blogok és oldalak között is szépnek mondható.Ennek örömére 3 DVD-t sorsolok ki a gyakori kommentelők között: Watchmen, Ninja Scroll, Filmcápák hálójában. Nincs más dolga ezen embereknek, mint egy…..
Az idei év legvártabb sorozata a Trónok harca (Game of Thrones), sokan talán úgy vannak vele, ha ez nem lesz jó, akkor az már a vég. A széria húzóneve Sean Bean, aki már rutinosan forgatja a kardot, mellette a 300-ból és a Terminátor sorozatból ismert Lena Headey lesz látható.…..
A Warner közzétette az első 5 és fél percet az Álomháborúból (Sucker Punch), ami megmutatja, hogy mi juttatta Baby Dollt az elmegyógyintézetbe. Talán azért tettek így, mert a filmet rengeteg negatív kritika érte (én kedveltem, az iromány itt olvasható) és egy utolsó utáni…..