Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomsz

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri hamarosan teljes kerettel rendelkezhet, miután tegnap úgy Dušan Vlahović, mint Paul Pogba a kerettel edzett. A bianconero csapatot komoly sérüléshullám sújtotta az év során, és nemrégiben tért vissza a kezdőcsapatba szinte egyéves kihagyás után Federico Chiesa. Paul Pogba…..
tomsz 2023.01.17 16:48:03
@peti78: Azt gondolom, hogy ha mindenki egészséges lesz végre, akkor a Pogba-Locatelli-Rabiot trió lesz (ha 4-3-3 lesz)
A Juventus a Fiorentina otthonában elszenvedett 2:0-ás vereséggel zárta a szezont, s a torinóiak keretében több olyan játékos is pályára lépett, aki utolsó alkalommal viselhette a zebracsíkos mezt. Egyikük Federico Bernardeschi volt, akinek június végén lejáró szerződését nem újítja meg a klub. "Jó…..
tomsz 2022.05.23 07:39:44
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
tomsz 2022.01.30 06:57:28
@bip bip: Lehet, hogy végre nem tesze-tosza emberek vannak a klub vezetésében, rég nem látott módon igazolunk, s, ha ez a hír(ek) igaz(ak), akkor megtanultunk eladni is.. Érdekes fejlemények, mindenesetre a "nyári lomtalanítás" lehet, hogy végre bekövetkezik, és megújul a csapat. Izgatott vagyok a jövőt illetően.. :D A hozzászólásod nyári lomtalanításos részénél pedig hangosan felnevettem. köszönöm.. :D
Romeo Agresti a minap arról számolt be, hogy a Juventus és a Sassuolo vezetősége a hét közepén találkozni fog Manuel Locatelli jövőjének a megtárgyalása tekintetében, ezt pedig a neroverde klub vezetője, Giovanni Carnevali is megerősítette egy tegnapi nyilatkozatában. „Jelenleg csak külföldi…..
tomsz 2021.06.23 07:47:23
@Paris Hamilton: Jöhet ő is, Berardival és Locatellivel egyetemben!! :)
A bajnoki címvédő Juventus ahelyett, hogy a Lazio vereségét kihasználva tíz pontra növelte volna előnyét, meglepő vereségbe szaladt a San Siróban, s ma este a szezonban kiváló formát mutató Atalanta csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban. A bergamói csapat, azon túl, hogy az Intert beelőzve a…..
tomsz 2020.07.12 08:45:02
@Bodnar Daniel: Végre valaki megfogalmazta így ezeket a gondolatokat! Nagyon örülök, és maximálisan egyetértek! Annyit azért hozzáfűznék, hogy bízni kell Agnelliben, hogy tudja, hogy mit csinál, és, hogy tudta akkor is amikor Sarrit nevezte ki edzőnek! Nyilvánvaló volt, hogy nem lesz olyan olajozott a gépezet, mint Conte vagy Allegri alatt! Az egy másik dolog persze, hogy előbb-utóbb véget ér a sorozatos bajnoki címvédéseink, előbb-utóbb más lesz majd ott, ahol az elmúlt években mi voltunk. Bele sem merek gondolni abba, hogy akkor mik fognak itt menni. Na mindegy.. forza Juve per sempre..
tomsz 2020.07.12 10:47:46
@Attilio79: Igazad van! Ugyanakkor elmondható az is, hogy az általad leírt problémák jelenleg i fennállnak, épp a napokban gondolkodtam el azon hogy az elkövetkezendő néhány évben hány játékosunk fog pusztán azért itthagyni minket, mert mert visszavonul. Persze kezd egy fiatal mag kialakulni, aminek én nagyon örülök, de menet közben lesznek súrlódások, lesznek érthetetlen vereségek, kellemetlenségek, és azt is elképzelhetőnek tartom, hogy más nyeri majd a Scudettot. Persze jó lenne mindig, mindent megnyerni, de ez nem kivitelezhető! Az a "baj", hogy az elmúlt években "elkényeztettek minket", hogy állandóan bajnokok, jónéhányszor nyertük meg a kupát és voltunk több alkalommal is a BL döntőben. De sajnos ez nem tart örökké, előbb-utóbb valaki úgyis leelőz majd minket..
Eddig leginkább a Juventus legendáiról volt leginkább szó, most azonban a legrosszabb transzferek vannak terítéken. Leginkább két csoportja van ezeknek a futballistáknak, van akikre mára már mosolyogva gondolunk vissza, azonban azokban az időkben a hideg kirázott minket, mikor megláttuk őket a…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
tomsz 2019.12.07 20:45:21
@pott70: Köszönöm, ennyit akartam tudni, a mai meccset a tippmixpro-n nézem
A Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus bebiztosította, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így most már csak annyi feladata maradt a csoportkör végére, hogy megkaparintsa a D-csoport első pozícióját. A torinóiakat három pont hátrányból üldöző Atlético…..
tomsz 2019.11.26 21:52:28
@Juventino86: Mint, ahogyan szinte mindenki, én is... De örülök, hogy visszakaptuk ezt a Dybalát, nagy szükség van rá... :)
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután. Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is…..
A Juventus mestere az Atalanta elleni meccs előtt hasonlóan értékelt, mint Pep Guardiola a City bergamóaiakkal szembeni BL-meccse előtt. A manchesteri kékek 1-1-et játszottak a BL-ben az Atalantával, így igazolva, hogy valóban kellemetlen ellenfél tud lenni az olasz csapat, Pep Guardiola pedig a…..
tomsz 2019.11.23 08:38:54
@Andras74: Ezen jót kacagtam. De állat lenne, ha a toro elkalapálná a dögevőket
A Juventus védelmének oszlopa, Giorgio Chiellini még augusztusban szenvedett elülső keresztszalag-szakadást. A 35 éves bekknek legalább hat hónapos kihagyást jósoltak akkor, ügynöke pedig most megerősítette, megfelelő ütemben zajlik a játékos rehabilitációja. "A felépülése remekül halad, ennek az…..
Már a második fordulóban igazi rangadóra készülhetünk, ugyanis az idén is trónfosztásra készülő Napoli Torinóba utazik, hogy megmérkőzzön a Bianconerivel. A mérkőzés szombaton kerül megrendezésre, Daniele Orsato 20:45-kor fogja engedélyezni a kezdőrúgást. Tavaly nem tudta megszorongatni a Juventust…..
A Juventus nyáron kinevezett vezetőedzője, Maurizio Sarri a hírek szerint bízik abban, hogy már ezen a hétvégén, a Napoli ellen debütálhat a Serie A-ban a fekete-fehérek kispadján. Az eddig ismert információk alapján még azt lehetett várni, hogy a mesternek az első két fordulóbeli mérkőzést…..
tomsz 2019.08.28 16:13:45
@Rikoo: Az első érzésem az volt, hogy hú de kemény figura, és hirtelen az élni akarása miatt tisztelem.. A műsodik az volt, hogy hűha, tudom, hogy a kemó mire képes, de akkor is szar volt így látni....

Sarri bának is a legjobbakat kívánom, remélem tartós lesz a gyógyulás nála.. Forza Juve, forza Maurizio, Forza Sinisa.. :)
A francia első osztályban szereplő AS Monaco élénken érdeklődik a Juventus két futballistája, Daniele Rugani és Blaise Matuidi iránt. Tegnap arról számoltunk be, hogy Rugani közel áll ahhoz, hogy kölcsön plusz opció keretében a Roma csapatába igazoljon. A Gazetta dello Sport szerint azonban a…..
tomsz 2019.08.14 22:57:17
@Lanzafame: Lehet, hogy isteni gyrost tud csinálni.. Mást nem tudok elképzelni.. :)
A Manchester United egykori védőklasszisa, Rio Ferdinand nem alkalmazott túlzott önmérsékletet, amikor Paulo Dybala meghiúsult átigazolásáról kérdezték. A United a pletykák szerint megegyezett az Öreg Hölggyel egy Romelu Lukaku és Paulo Dybala alapú cserében, azonban a Juventus csatára inkább a…..
Hosszú idő után végre ismét Juventus meccsre készülhettünk, egy új edzővel, frissen igazolt játékosokkal. Sajnos győzelmet nem aratott az olasz gárda, de nem hinném, hogy emiatt bárki is komolyabban bánkódna. Ugyan egy ilyen felkészülési mérkőzésen olyan sok érdemleges dolog nem történik, de…..
Andrea Barzagli nemrégiben elmondta, miért is nem képezi részét Maurizio Sarri stábjának, miután az elmúlt szezon végén szögre akasztotta a stoplisát. „Jelenleg nem hiányzik a futball. Nyugodt vagyok és pihenek.” - mondta a 38 éves egykori játékos a Sky Sport Italia munkatársának. „A testemet a…..
Az éj leple alatt a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy 29.5 millió euro fejében értékesítette Leonardo Spinazzola játékjogát az AS Romának, míg a fővárosiak ifjú védője,  Luca Pellegrini  22 millió euróért jár be ellentétes irányú útvonalat, s a zebracsíkos mezben…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus pénzzé teheti horvát támadóját, Mario Mandžukićot, ezzel utat nyitva Gonzalo Higuaín visszatérése előtt, amennyiben nyáron végül Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A Goal.com munkatársa, Romeo Agresti…..
A Sky Sport Italia állítása szerint A Juventus megegyezésre jutott Federico Chiesával, s a Fiorentina tehetsége csak abban az esetben hagyja el Firenzét, ha pályafutását a zebracsíkos mezben folytathatja. Gianluca Di Marzio még azt is tudni véli, hogy a felek minden részeltre kiterjedően…..
A Juventus igazgatója, Fabio Paratici nemrégiben csapata várható mercatójáról és a megüresedett edzői poszt betöltéséről beszélt. A bianconero együttest komolyan hírbe hozták három nagynevű mesterrel, akik mindannyian a Premier League-ben töltötték az elmúlt évet: Maurizio Sarri (Chelsea), Pep…..
Juan Cuadrado szerint a Juventus szezonja nem lehet kudarcnak nevezni, mivel a csapat történelmet írt a sorozatban nyolcadik bajnoki cím elnyerésével. A Juve idén a negyeddöntőben búcsúzott az Ajax elleni párharc nyomán a Bajnokok Ligájából, a kolumbiai szélső azonban a szezon…..
Massimiliano Allegri számos támadósor opciót említett az Ajax elleni mérkőzést megelőzően, mivel Mario Mandžukić sérülés miatt kihagyni kényszerül a továbbjutásról döntő találkozót. Az amszterdami, 1-1-el zárult első mérkőzést követően az elődöntőbe jutás a tét, azonban Giorgio Chiellini és Mario…..