Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez egy új fórumos nicknév (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dinamó Műhely A lét jogán 2014.01.17 09:00:00
Végre. Végre valakik nekiláttak, hogy (óriási munkával) kiszámítsák, mennyibe is kerülne, ha megvalósulna az a régi álom, hogy „aki él, az éljen”, aki megszületett, az maradhasson is életben. Ferge Zsuzsa írása az garantált szociális minimumról és a társadalmi…..
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2014.01.14 08:30:56
Elegem van a devizahitelesek megmentéséből. Szolgálati közleményként azonnal pontosítok is, mert természetesen józan ésszel nem ellenezhető, hogy a hiteleik visszafizetésével kapcsolatban nehéz - sokszor tragikus - élethelyzetbe került polgártársaink felelősségük elismerése…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2013.10.25 10:14:27
Az emlékezetesen lendületes arcraeséseket produkáló szocialista közpénzügyi szakember néhány érzelmes fotóját Bogád riportter találta egy dossziéban. A politikus állítólag szerzői nagylemez kiadásán gondolkodott akkoriban, amin Dusán szövegeire bánatosan sóhajtozott…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2013.03.20 22:28:54
Akit nem zavar a latin nyelvű GPS és, hogy nem lehet vele úgy általában semmilyen garázsba behajtani, annak remek vétel lesz a XVI. Benedek számára készített új pápamobil. A katolikus egyházfői autók idei szakkiállításán is összesen csak egy modellt mutattak be a gyártók,…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2012.12.13 10:50:51
Ki se látok a munkából, drága irodai gerilla harcostársaim az Úrban, de mivel szolidáris vagyok, ezért nem szeretnék megfeledkezni azokról sem, akiket most esetleg épp az unalom öl meg a melóban. Nekik ajánlanám az alábbi klasszikus poén egy érdekes, új variációját.  Van…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2012.11.15 13:22:40
A Kúria az elmúlt napokban fejezte be elemző munkáját a kifejezetten nem lakásvásárlási célú hitel-, továbbá kölcsönszerződésekkel kapcsolatban, az általános szerződési feltételek egyoldalú módosítására tekintettel. A Kúria analízise elviekben segítheti azokat az…..
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2012.11.06 14:46:41
@bankvezér: Azt az általad említett 34 milliós családi ház a válság előtt volt 34 millió vagy most ér annyit? Mert ha most ér annyit, akkor a tulaj hülye, hisz 30 milláért simán el tudja adni. Ha meg a válság előtt ért 34 milliót, akkor annak a reális picai ára valszeg tényleg csak 20-25 millió.
Ez egy új fórumos nicknév (törölt) 2012.11.13 11:31:48
@bankvezér: Azt feltételezni, hogy azt fogják kimondani a bíróságok, hogy a devizahitelek semmislek - na ez kizárt. Némi korrekció lehetséges, ilyen-olyan költségek, kamatok utólagos csökkentésével, de maga a devizahitelezés nem törvénytelen. Ha a Hpt. engedi, akkor nem jogellenes.
Naná, hogy igen, minek erről egyáltalán posztot írni - vágná rá a kérdésre minden rutinosabb, nagy szervezetben gályázó öltönyös rabszolga. Természetesen most a hosszú hétvégékért cserébe ledolgozandó "kommunista" szombatokra gondolok, nem az igazi szabad szombatokra, amikor…..
Tavaly több mint 400 ezer gyerek, 880 ezer 18–64 éves felnőtt és közel 70 ezer 65 évesnél idősebb ember élt a szegénységi küszöb (havi nettó 62 ezer forint) alatt. A magyarok közel háromnegyede nem tudott egy 50 ezer forintos, váratlanul felmerülő kiadást fedezni, és…..
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
A Fideszt és kormányát számtalan kritika érte az utóbbi hónapokban-években, érthető okokból azonban akkor kapjuk fel leginkább a fejünket, ha ezek a konzervatív oldalról jönnek. Érthető: a Fidesz, bár egyre inkább "forradalmi" tempót diktál és tettei ezzel ellentmondanak,…..