Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asghard

8 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint itt vagyok! Többen jeleztétek, hogy jó lenne, ha többet írnék, mert alig hallotok felőlem. Nos, itt vagyok és jelzem, rájöttem vmire: elcsesztem! Most biztosan furdalja az oldalatokat a kíváncsiság, hogy vajon mit. Hagyhatnám, hagy furdalja, de tartok tőle, hogy pár nap…..
Jelentem élek, elvagyok, dolgozom ezerrel. Túl vagyunk az ünnepeken (csak plusz 4 kilóval). A Karácsonyt megelőzően igen nagy volt a hajtás, naponta 30-40 felterjesztés, heti 2 esketés a vidéki bevételekről meg már nem is beszélek. A Karácsony családi körben töltöttem. A…..
Nem tűntem el, itt vagyok, csak annyi a meló, hogy mellette nem sok idő jut egyebekre. Munka után Odin várja a megérdemelt sétáját (ami holnaptól sötétségbe burkolózik – reggel is, este is sötétben fogunk sétálgatni). Azért nem panaszkodom, séta közben, mivel itt, az utcákon…..
Asghard 2012.10.28 07:27:08
@Wendiii: Áááá arra vigyázok... Miért? A dió tök jó!
Sajnos jártomban-keltemben egyre több ilyen és ehhez hasonló kép fogad... Na ezért is nem engedem Odint fürdeni. Azt mondjáka  helyiek, hogy a város minden szennye a tóba megy... Na azért van jóban is részem... Csak azt tudnám, hogy kinek van gusztusa megenni…..
Átugrottam a szomszédba Palic 2012.10.17 09:54:22
Na végre nem felejtettem otthon a gépet és rájöttem, hogy hogyan posztolhatok képeket a blogra. Szóval jó nézegetést... Még lepusztultságában is szép... Majd még teszek fel, csak az a baj, hogy a nagy géppel csináltam több képet, melyek egyenként 80MB és ezeket át kell…..
Ismét túl vagyok egy héten. Rengeteg új tapasztalattal, érdekes találkozásokkal és beszélgetésekkel a hátam mögött. A hétvégén megint hazaugrottam, ami mondanom sem kell, ismételten azt eredményezte, hogy egy kamionnyi kajával tértem vissza. Laza teniszezés és túrázás után…..
Asghard 2012.10.02 14:38:10
@Wendiii: Nem is rossz ötlet, csak sajnálom a jó kis viharlámpát, hát még belőle olajat. Szerver?!?!?!? Csak ne szólna olyan hangosan és a folyamatos a chat... Bár a Balkánon mindenki kiabálva beszél...
Na itt vagyok nem tűntem el. Hol is kezdjem? A kezdeti tiszavirág életű nehézségek után felgyorsultak az események. Jelentem a  hűtő megnevelve, ennek eredményeképpen (és persze a finom balkáni kajáknak is – burek, cevap stb., és Szeged, illetve a szülői ház közelségének…..
Egy szép augusztus végi napon bepakoltam kiskocsimba és ismét útra keltem. Bár csak kevés cuccot terveztem magammal vinni, ennek ellenére az autó a plafonig tele volt, igaz még a bringámat is sikerült bepréselnem (el kell ismernem, hogy lusta voltam összeállítani a kerékpártartót,…..
Asghard 2012.09.04 07:28:46
@nick grabowski: A jó keselyű mindenkivel jó kapcsolatot ápol... mert még egy hűtő is tud pozitív meglepetést okozni... :)))
Asghard 2012.09.04 07:29:50
@Wendiii: Én is, csak Szegeden, mert még nem tudok áfa nélkül vásárolni. Így irány a piac... :)))
Oroszhon Az első napok 2012.09.03 06:49:02
Az biztos, hogy Moszkva hatalmas. A reptértől befelé csak kapkodtam a fejem a sok látnivaló miatt, sajnos mivel azonban nincs fényképezőm, nem tudok (egyelőre) vizuális élménnyel szolgálni. Az biztos, hogy elmentünk az Ukrajna szálló előtt, amiről azt kell mondjam, hogy nem…..
Előre szólok, hogy baromi hosszú lesz és annyira azért sem nem izgalmas, sem nem érdekes. ;) A történet azzal kezdődik ugye, hogy beköltöztem kb. egy hónappal ezelőtt. Akkor nagyon megörültem, mert találtam itt a lakásban egy ADSL modemet. Ebben a pillanatban két dolog hiányzott…..
Nem, semmi bajom. Épp csak mindig arra számítottam, hogy már a lakásból fogok tudni jelentkezni. Hétfőn még nem tudtam beköltözni. Kedden viszont igen. Legalábbis átcuccoltam egy kis segítséggel. Ott is aludtam már. Hátt... még kicsit dolgozni kell rajta nekem is, hogy…..
Itt van nekünk Liu, aki amúgy az egyik gépkocsivezető, de 10 yuanért (az nincs 400 forint) mindenkinek főz ebédet. Most szabadságon volt két hétig, úgyhogy máshogy kellett megoldanunk a kajálást. A kínai lányok ilyeneket rendeltek valahonnan, és én is kértem. Ez is 10 yuan, finom…..
Megint 4 év Fejlemények 2012.07.31 05:16:16
Tegnap sikerült aláírni mindkét félnek a lakásbérleti szerződést, úgyhogy boldog voltam. Egészen addig, amíg kiderült, hogy a tulaj a takarítást valószínűleg csak a következő hétvégén tudja elintéztetni. :) Hát ez így már annyira nem baba. Reméltem, hogy ma-holnap be is…..
Asghard 2012.08.05 07:09:33