Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msdng

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz…..
msdng 2013.06.20 12:00:53
@dobzse.laci: baj ez mind ha és amelyiknek van valóságalapja és nem csak a balmédia megélhetési rettegői gyártotta kamu, de pont ugyanez menne akkor is ha a szoci banda lenne hatalmon, sőt!!!!

Lovas István lehet felőlem akármekkora zsidó, a fidesz visszásságait ugyanúgy kitárgyalta mint a szocik sarát, azért rakta ki Bencsik a 'ratából.

Egyébként meg kunbélai örökség a külföldet az anyaországra ráuszítani politikai haszonszerzés céljából.
„Fennállhat a kockázata annak, hogy Magyarország súlyosan megsérti az Európai Unió szerződésének második cikkében lefektetett értékeket, ezért a szerződés 7. cikkének 1. pontjában leírt vizsgálat elindítását helyezi kilátásba Magyarország ellen az a jelentéstervezet,…..
msdng 2013.05.08 20:12:05
@Makkasz: bemondásra itt mindenki minden lehet, együgyű vagy te komám és eléggé ostoba is, ha a kommunistákat jobbnak tartod ezeknél ugyan miért kádározol-prolizol le másokat bunkókám?
msdng 2013.05.08 20:13:31
@Makkasz: akkor te is csak egy goj vagy :))))) de sajnos tévedni elég sokban tévedsz ha a másik társaságot pártolod, nem törődnek azok veletek
Gondolkodtam, hogy írjak-e az ELTE-BTK HÖK állítólagos szörnyű listája ügyében. Mert, hát, ugye az egy érintettől nem etikus. De ebben az ügyben már úgyis az egész hazai média egységesen és magasról szarik az etikára. Úgyhogy, akkor igenis írok. Nem a magam védelmében.…..
Már a bánatos francot sem érdekli, hogy éppen milyen körülmények között élik ki feltűnési viszketegségeiket a liberális egyetemisták, s még kevésbé érdekel bárkit is, hogy áll az egyébként hihetetlenül tré nevű HaHa forradalmasosdija. Ennek megfelelően már figyelemmel sem…..
A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastuk, azt hittük csak rosszul látunk és valami furcsa időutazásban veszünk…..
A TV2 híradójából ma este megtudhattuk, hogy Sávoly Gergő is roma származású. Ebből aztán sokan azt az épületes következtetést vonták le, hogy az ügy körüli "rasszista hangulatkeltés indokolatlan," Szerintünk meg a hangulatot nem kell keltegetni, és nem rasszista. Viszont…..
msdng 2013.01.06 15:27:17
Lipótvárosból (vagy hasonló helyről) nem látszik a probléma. Majd fog.

www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_falukutatok&page=8

"S jó, ha tudjuk: amikor majd elmenekül onnan az utolsó magyar is, és már végképp nem lesz kitől és mit ellopni, akkor ez a populáció meg fog jelenni a városainkban. Jönnek majd kurvának, rablónak, gyilkosnak. És majd akkor tessék finnyáskodni…"
Írtam már egy levelet korábban a zsidókhoz – hát most írok nektek is, cigány honfitársaim. Nekik legalább egy részük elolvasta, és a nagyon nagy részük nyilván nem értette meg. Nektek a nagyon nagy részetek nem fogja elolvasni, aki viszont igen, az szinte biztosan meg is fogja érteni – legfeljebb…..
msdng 2013.01.04 19:52:18
ez tényleg nyomasztó emlékszem volt egy cikk ilyesmikről

www.demokrata.hu/ujsagcikk/kalandordmeokracia_ciganyintegraciot_galgagyorkon/

de a cigánybűnözés szó sem jelenti azt, hogy mindegyik bűnöző, egy jellegzetes antiszociális viselkedésről van szó ami igenis üldözendő mert a civilizáció alapjait veszélyezteti
Az év vége mindig olyan visszatekintős. Már csak azért is, mert ha épp nem lennénk olyan hangulatban, a média, vagy az ismerőseink emlékeztetnek rá, hogy abban legyünk. De vajon érdemes-e visszanézni a mögöttünk hagyott évre? Pár nappal szilveszter előtt könnyű dolgom van.…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
msdng 2012.12.18 06:50:40
Nálunk a szoci tanárok vitték utcára a diákokat. Máshol az lmp-sek. Összeírni kik lázítottak - iskolában politizálni tilos, fegyelmi aztán kirúgni! Mint ahogy a zsocik tették mindig is, ezért nem mer elmenni senki egy jobbos rendezvényre, ezért nem meri szinte senki vállalni a véleményét (súlyos hiba, ha gyáva a jobboldal!), ezek a vörös patkányok meg elállták a forgalmat tegnap, közlekedés akadályozása miatt 2002-2010-is hány de hány jobbos demót letiltottak - ezúttal a vörös csürhe tombolt, sajnos az oszlatás elmaradt. Kevesebb gáztarisznyás romkocsmatöltelék indexes bölcsész, jobb felsőoktatás!!!!

Ők is listáznak minket jobbosokat, 2002 után rengeteg embert csak politikai meggyőződése miatt szórtak ki az összes állami hivatalból. Ha nem egy liberális, buzi zsidó kerül a Mi Nemzeti színházunk élére, vagy bárhova máshova, azonnal fasisztáznak!!!!!!! Ezeknek nem lehet, nem szabad, és nem is kell megfelelni, ők a bosszú népe.

A szadeszcsürhe akar visszafurakodni a hatalomba. Abból is jól látszik, hogy egyrészt elzavarták a jobbikosokat akik pedig ugyanazokésrt a célokért tüntettek volna, másrészt már bele vittek felsőoktatéson kívüli témákat pl. a nemzeti kulturális alapot kirekesztőzték, a kormányt fasisztázták stb.

meg amiért még hápognak most, nem a libernyákos buzi zsidó nyerte a nemzeti pályázatot :))))))

Itt nem lesz még egy 1919-es patkánylázadás, de taxisblokád sem! Azt is tankokkal kellett volna oszlatni.

vörŐspatkány terjeszt kórt, vörös dani takarodj!

www.magyarhirlap.hu/kulturkampf

megjött ron werber elkezdődött a szocik kampánya, nincs mit tisztelni se rajtuk se a véleményükön, nem érdemlik meg, kiíratkoztak az emberiségből amikor embertelen eszméjük szolgálatába szegődtek anyagi előnyökért /bérkommentelők/ tehát hajrá, ide is jönnek hányni a balliberós férgek látom, és a többi széttrollkodott jobbos blogot is, csak nem értem, index.hu embereknek fizet ezért vagy maguktól ilyen retardáltak????? :DDDDD

orbán milyen amúgy tudjuk, de a másik társaság nem csak tandíjat vezetne be, ingatlanadót és még sok minden mást is ami fájna!!!!!!!!!!

még valami : pontosan az a hülye aki nektek hisz, az a retardált aki bármit elhisz egy lúdmillásnak, ők szeretnék ha a magyar ember mind buta megvezethető lenne, a fajtátukból sajnos jutott a kormányba is de a másik. szoci társaság 100% belőlük áll!!!!!!!!!

itt az adat, utálom a szocionistákat, utáltam őket mindig is, és utálni is fogom őket, egyáltalán milyen jogon létezhetnek még ennek a mszmp nevű foshalomnak utódpártjai, a kutya úristenit!
Jobbegyenes Mi a neved, Náci? 2012.11.27 13:23:47
Ma, Magyarországon, 2012-ben bárki, bárkit következmények nélkül nácizhat le. Gyöngyösi Márton tegnapi felszólalásában megmutatta, hogyan lehet egy nagyon fontos és húsba vágó témát nyakon szúrni egy szerencsétlen és félreérthető teljesen egyértelmű elszólással. Ha…..
Vastagbőr Az ingyenutazás marad 2012.11.23 08:31:00
Az utazási kedvezmények felülvizsgálatára kényszerül a kormány. A rendszerről mindenki tudja, hogy igazságtalan, pazarló, drága, de hogy mennyire drága, arról már kevés adatunk van.A regisztrációs jeggyel egy időben megpróbálták mérni, hogy hányan utaznak ingyen, jegy…..
2011. február 21. 16:40 A korábban elszámoltatási kormánybiztosként ténykedő XIV. kerületi fideszes polgármester, Papcsák Ferenc vezette önkormányzat tanácsadásokért mintegy 80 millió forintot fizet ki, többek között rokonoknak - írja blogjában egy LMP-s képviselő,…..
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
A index.hu, Magyarország legolvasottabb, egyben legízléstelenebb hírportálja ma a következő mókás, mondhatni bohém képriporttal örvendeztette meg olvasóit, íme: "Fiatal katonák a frontvonalon is az Instagramot, a Hipstamaticot és más közösségi fotószolgáltatásokat…..
A héten hosszú kihagyás után végre eljutottam színházba. Mert végre van Budapesten a szó igazi, hagyományos értelmében vett színház, ahol nem a legkülönbözőbb idenitiászavarok aberrált kivetüléseit öntik a nézőre, hanem egyszerűen elmondanak egy történetet. A Nyirő…..
            A múlt hét folyamán engedélyezték Iowában (az USA egyik állama) a homoszexuálisok, az azonos neműek házasságát. Röviddel ezután már sor is került az első meleg pár házasságkötésére, amely két egyetemista férfi között…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
msdng 2012.10.30 15:45:56
@kerekes pereces: ezekről az országokról azt "tudod", amit a média közöl veled, manipulált közlések, kapitalista érdekek mentén!

láájk, remélem, sok kínai jön ide majd, én nem vagyok rasszista csak a szidókat nem szeretem pedig szép hófehér bőrük van nekik. :D
"Izrael az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol…..
Jobbegyenes A Bajnai-trükk 2012.10.20 12:38:18
„Csak a kezemet figyeljék, mert csalok!” – mondta egykoron Rodolfo a nagy bűvész. Bajnai is mondhatná - hiszen ugyanazt csinálja - mégsem teszi. Ennyire azért nem magabiztos. A választók véleménye pedig kezd úgy alakulni, mint egy előadáson a megtévesztett közönség hangulata.…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..