Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötperces Nickregisztráció

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baromi jól indult ez az év vagy legalábbis elég jónak nézett ki koncertfelhozatalban. Még februárban is azon lamentáltunk Fekő kollégával, hogy milyen durva lesz a június meg a július, nem fogjuk bírni. Júliusban konkrétan lett volna egy olyan hetünk, amilyen talán még soha nem volt: indítottunk…..
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
Ötperces Nickregisztráció 2019.01.23 18:27:41
Tulajdonképpen hálás vagyok Toroczkai Lászlónak és a mögötte álló erőknek. Azon erőknek, akikről csak homályos sejtéseink vannak, hogy kik is lehetnek ők. Segítenek nekünk megszabadulni a Jobbiktól. Attól a párttól, amely sikeresen megakadályozta a kétosztatú politikai paletta ismételt kialakulását…..
Ötperces Nickregisztráció 2018.06.27 15:50:53
@ételizésítő: "Mert úgy kurva könnyű, hogy a szart rátolod másokra. Mellesleg a saját unokáidra is, ha lesznek. Bár jobban jár mindenki, ha nem lesznek. Az unokáid is."

Azért szép ez a köpönyegforgatás, négy éve még a terroristáknak drukkoltál Szilárdka:

"Igazából nem tetszik, amit az IS csinál, de ha az összes keresztényt kipusztítanák, az azért nagy áldás lenne a világnak.
Utána már csak a többi vallás agymosottjait kellene kipuszítani valakinek, és egészen jó hely lehetne ez a Föld."

Itt írtad mindezt, ha elfelejtetted volna:

jobbegyenes.blog.hu/2014/11/20/amire_nincsenek_szavak_moszul_puspoke_elsirta_magat_interju_kozben/full_commentlist/1#c25155267

Úgy látszik ennyi ideig tartott amíg eljutott az agyadig amit már akkor mondtak neked (én is), hogy ezeknek te meg a kölyköd is ugyanolyan irtandó ellenség vagytok :DDDD
Jelen időben vagyunk, valahol Északnyugat-Angliában. Ha pár szóval el akarnám mesélni, mi történt az elmúlt évben, csak kiválasztanék egy tetszőleges napot. Legyen mondjuk tavaly december 30. 6:40-kor csörög az óra. Kinyomom, újra csörög, megint kinyomom, aztán ha már elég…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.01.19 19:23:47
@Lotterfeld Boholy: Szia, csatlakoznék egy korábbi véleményhez. A könyveidet ismertem, de bevallom nekem nem jöttek be. VISZONT! az interjúd Őz Zsolttal, illetve ez a blog hibátlan. Egyszerűen jó, pörgős, mint Őz Rakenrollja, egyedül az utolsó pár posztot nem bírtam végigolvasni. Mintha amikor könyvet írnál, vagy az azzal járó munkáról meg elvonulásról blogolnál, felugrana egy fal előttem. Az egyéb sztorik úgy jók ahogy vannak, bennük van a kilencvenes évek Magyarországa. Még az sem kizárt hogy valahol elmentünk egymás mellett, bár én jóval kevésbé bevállalós ember vagyok :)) Szerintem a te életed is van olyan érdekes mint bárki másé, én amit leírtál azt nem zs-projektként olvastam.

Szóval amikor _csak_ rögzíted a valóságot az szerintem neked jobban megy mint amikor erőlteted a történetet és a tartalmat. Ha ez a blog meglenne könyvben (papír, nem pdf), megvenném, még úgy is hogy - mivel a megjelenésre nincs remény - lementettem majdnem minden posztját az utolsóelőttik kivételével. Ezért is, meg a lementésért is bocsánatot kérek.

Ha kiadod (és netán még írsz hozzá), egy vevőd már van.
Ötperces Nickregisztráció 2016.12.13 20:21:12
@Dr. Kix: +100 Én is be-benézek hátha van frissülés :(
Ötperces Nickregisztráció 2018.04.23 21:24:22
Az úgy szokott kezdődni, hogy egy rég leharcolt énekes, együttestag elkezd nyavalyogni a médiában az alacsony nyugdíjáról. A tenyérbemászó fajta még hozzá teszi a "méltatlanul" szót, a szívlapáttal felkeresendő azt is megemlíti, hogy "pedig ő mennyit letett az asztalra". Hát nem tudom. Bő húsz éve…..
Ötperces Nickregisztráció 2018.01.10 18:03:46
@ételizésítő:
"Havonta? Aztaaa!!!
Baszd meg, én hetente többször. Akkor én nyertem?"

De ő fizető nézőként, te pedig a szórakozásáért is felelős fizetett roadként, ezt ne felejtsd ki Szilárdka :D
Ha nem is tagadó a véleményem - de igencsak korlátozó. A NER rezsimjéről számtalan tudományos elemzés született - ezeknek mintegy esszé szerű összefoglalása Angyal Ádám "Áldemokrácia" c. írása. Ha abból a szempontból közelítünk, hogy a rezsimmel szemben az ellenzéki erők mindegyike az ellenőrzés és…..
Az elmúlt egy év során – leginkább a menekült kérdés miatt – a hírekben ismét előtérbe kerültek a muszlimok, a muszlim világ és ezzel összefüggésben a terrorizmus, az elnyomott muszlim nők kérdése. A nyugati emberek (értsd: Európa, Észak-Amerika) fejében a muszlim vallásról, a muszlim világról igen…..
Ötperces Nickregisztráció 2017.06.21 19:34:56
@ikaljan: @Dora Dora: Ez folyik a drágalátos mecsetjeitekben:

"Eligazítást tart a melegekről és a szivárványos profilképekről Kovács Miklós Ahmed imám, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Mint fogalmazott: “Ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad soha ezt a dolgot, ezt a betegséget, ezt förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritania velük.”

magyarkozosseg.net/magyar-szelsoseges-imam-a-homoszexualisok-allah-legmocskosabb-teremtmenyei/

Ez meg az utcán, igehirdetés után:

"Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát – béke legyen vele – szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! (itt a szöveg érthetetlenné válik). Ezért szeretem az Iszlám Államo! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. A (érthetetlen szöveg) rendszerük ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!"

24.hu/belfold/2015/01/19/az-iszlam-allamot-eltette-egy-arab-ferfi-a-9-es-buszon/
Ötperces Nickregisztráció 2017.06.22 16:50:46
@Dora Dora: Bocs, de itt nem a kereszténység 1000 ével ezelőtti dolgai meg a "magyarok" lopásai a téma, ne terelj.Miért is kéne a saját hazámban jópofát vágnom ahhoz hogy itt is vannak szélsőségek?Muszlim kultúrából elég volt az a 150 év amit itt töltöttek, akkor vágták tönkre az országot. Nézz utána a Taqiya fogalmának.
Amúgy meg:
hu.wikipedia.org/wiki/Hasznos_idi%C3%B3ta
Ötperces Nickregisztráció 2017.06.29 20:53:24
@Dora Dora: "Nem, senkit sem akarok ehhez szoktatni és nem akarok muszlim országot itt, nem akarok bevándorlókat sem, csupán érdekel a téma."

...de azért megvártad amíg elül a shitstorm és csak utána válaszoltál, akkor sem érdemben. Ikaljan is hogy eltűnt :D

Legközelebb utánanézhetnél mit is népszerűsítesz. Kezdd mondjuk azzal hogy rákeresel Mohamed legfiatalabb feleségére és ha Svédországban jársz akkor elnézel Rinkebybe és arról is beszámolsz.

Még valami: ne gyűlöld annyira a hazádat hogy a gyilkos terroristákat meg a bolti tolvaj, magyarul beszélő c*-ket összemosod velünk. Örülj inkább hogy neked telik "világjárásra" és van időd blogolásra.
A kormányzati cinizmus nem ismer határokat. A parlament hétfői ülésén megtudtuk: Ahmed H., aki 3 tárggyal megdobta a röszkei rendőröket épp olyan terrorista, mint a manchesteri robbantó, támadása 22 halottjával...
Ötperces Nickregisztráció 2017.05.30 20:12:00
@11110000: "Orbánéknak kevés dologban van igazuk, de a migránskérdésben nagyon."

De hát három éve még a terroristáknak drukkoltál Szilárdka, vagy a meggyőződésedet is úgy váltod mint a nickeid?

"Igazából nem tetszik, amit az IS csinál, de ha az összes keresztényt kipusztítanák, az azért nagy áldás lenne a világnak."

jobbegyenes.blog.hu/2014/11/20/amire_nincsenek_szavak_moszul_puspoke_elsirta_magat_interju_kozben/full_commentlist/1#c25155267

NEKED kellett volna az Ariana Grande koncerten a keverőpultnál állnod, a lányodnak meg a tömegben (mert a terroristáknak te is ugyanolyan ellenség vagy), de úgy hogy nincs gyereked könnyű ilyen hírekre verned:

index.hu/kulfold/2017/05/26/egyiptom_kopt_tamadas/

Még találkozunk, addig is ne összevissza dugd be a csoportkábeleket és figyelj a potméterekre :D
Ötperces Nickregisztráció 2017.05.31 18:09:26
@11110000: Szöveget értelmezni te nem tudsz, bár mit is lehetne várni egy Tourette-szindrómás pakolóembertől, de tegyük fel hogy emberből vagy: UGYANOLYAN CÉLPONT LENNÉL TE IS, ezt mondtam akkor is és most is, csak túl ostoba meg egoista vagy hogy elismerd ezt, vagy azt hogy gyerekeket és egy békében élő kopt közösséget halomra ölni nem hőstett hanem annak ellentéte. Mégis itt örömködtél neki, aztán meg amögé bújsz hogy senki se érti amit mondasz meg mindenki szembejön veled az autópályán.

Elismerhetnéd hogy bunkó voltál amikor mások halálán élvezkedtél de az nem is illene bele abba amit itt mutatsz magadból, ezért nem teszed. Ennek alapján tartalak egy patkánynak és ezért kellett volna neked ott heverni a Bataclanban vagy most. Ehelyett azóta is gyáván mentegeted magadat, pedig pont azok (ISIS és társai) öltek mindkét helyen akiknek pár éve drukkoltál.

Érdekes a Takáts Tamásnál nem zavart hogy keresztény, őt nem akartad kiirtani, ahogy a Somló halálakor se zsidóztál, de a hétköznapi emberek halálának tapsikolsz. Egy igazi gerinctelen féreg vagy :)
Pénteken megírtuk, hogy vége lett a Presser Gábor, Adamis Anna és Kanye West között dúló háborúnak. A magyar szerzőpáros és az amerikai rapper peren kívül megegyezett, így tárgyalás sem lett a dologból, ahol Presserék eredetileg több millió dollárt követeltek volna. Mivel a West által felhasznált…..
Van olyan zenekar, ami érdekes és van olyan, mint a 3Artz-t. A három művész alkotta (Téglás István, Menyhárt Tamás, Marót PG) formáció most, Lefejellek című első dalával megmutatja, hogy milyen is az underground punk által inspirált zenéjük. Premier...
Ötperces Nickregisztráció 2017.03.09 17:24:31
Ahogy telnek az évek, az összes rockbanda - még a legnagyobbak is - kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szépen lassan eljár felette az idő, az általa indított zenei trend lecseng és igen hamar ott találhatja magát a senki földjén. Ilyenkor jönnek a stylistok, a nagynevű producerek és a külső…..
Ötperces Nickregisztráció 2016.09.04 16:21:01
@Kovenant: Megtettem, belinkeltem :)
Ötperces Nickregisztráció 2016.09.04 16:37:48
@Kovenant: THX, meglátjuk meddig hagyják bent. Egyébként nincs arra semmi retorzió amikor így lelopnak egy cikket?
Már megint,ugye? Mi az, hogy legjobb? Mi az, hogy legrosszabb? Tudjuk, hogy mennyire szubjektív ez az egész, de be kell látnunk, hogy kevés zenekar van, amelynek minden egyes termése aranyat ér. Vannak olyanok, ITT találtok is egy listát róla, ez az összeállítás viszont közelről sem…..
Ötperces Nickregisztráció 2016.09.04 16:06:10
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
Ötperces Nickregisztráció 2016.05.19 17:49:19
@Intimitás Gourmet: "80-as évek pronói, pl Traci Lord. Teljesen mások voltak."

Szerintem ne reklámozd hogy láttad a nyolcvanas évekbeli filmjeit és mennyire jók voltak, mivel 14 éves kora körül kezdte az ipart:

en.wikipedia.org/wiki/Traci_Lords#1984.E2.80.9386:_Pornography_career
Ötperces Nickregisztráció 2016.05.20 21:04:26
@Intimitás Gourmet: Én értem, de te a PORNÓfilmjeiről beszéltél:

"80-as évek pronói, pl Traci Lord. Teljesen mások voltak."

Egyetlen egy filmet forgatott nagykorúként ezek közül. Utána ha jól tudom vissza is vonult.
A nők rabszolgasorba taszításának politikai szimbóluma lenne a kendő? Attól félünk, amit nem ismerünk, közben egyre radikálisabb az ellenérzés a terrortámadások miatt? A muszlim közösségekben is eltérően vélekednek az öltözködési „szabályok” mikéntjéről, a globális divatpiac pedig egyre erősebben…..
Ötperces Nickregisztráció 2016.04.27 19:35:54
"Súgógépről olvasta a szövegét a Sztárban sztár döntőjében" - árulkodik a kopasz gólem, miután az Összezárva Friderikusszal című műsorban darabokra szedték. Hát ja, ha engem szopattak volna úgy, ahogy őt egymillió tévénéző előtt, én is ideges lennék, de lenne annyi…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.12.03 14:23:11
@cardiobascularis: "azért nem véletlenül nem egy olyat fogadott be, aki 2 hete még angolokat fejezett le Szíriában"

De hiszen tavaly még te is a lefejezősöknek drukkoltál közbiztonság szilárd néven:

jobbegyenes.blog.hu/2014/11/20/amire_nincsenek_szavak_moszul_puspoke_elsirta_magat_interju_kozben/full_commentlist/1#c25155267

Vagy Párizs után neked is leesett hogy téged is bármikor elkaszálhat egy géppisztolysorozat egy koncerten?
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.26 18:46:15
@ipartelep: Bizonyára nem olvastál figyelmesen: a blog azt állította hogy Petrás testvére AZ a Petrás, hogy fellépett AZON a fesztiválon, pedig nem, csak utána keverték bele a férjét is. A párválasztást az ember nem úgy csinálja hogy bekalkulálja a nektek való előre megfelelést, az általam linkelt cikkben és a Muzsikásnál is megtalálod Petrás Mária véleményét is arról a "nagymagyarkodásról" amivel vádolod (lásd még don-kanyar hozzászólását). Egyébként erdélyi zsidó műsorral készültek volna, ennyit a "nagymagyarkodásról". Már a 444 is ezen röhög:

444.hu/2015/08/26/ugy-tunik-hogy-tultoltak-az-aggodast-a-zsido-fesztival-szervezoi/

Tévedést beismerni gondolom te se tudsz, szevasz.
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.27 21:48:54
@ipartelep: ...és biztos egy malomtolajdonos kulák szeretője is volt. A jegyszedő bevallotta, az Origo megírta :D
Egyszer már írtam a témában egy bejegyzést, ami továbbra is elérhető ITT. Most nem szeretnék különösebben belemenni a dolgokba, csak pár megjegyzést szeretnék fűzni a témához. Először is, a bejegyzést reggel 8:30-ra időzítve jelentettem meg, melyben szót ejtettem arról,…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.26 18:56:14
@Csatos Bambi: "És van egy olyan gyanúm, hogy ha nyílt háborúra kerülne sor a migránsok ellen, a cigányok velünk lennének, nem ellenünk. "

Van egy harmadik lehetőség is, hogy együtt nyomnak le minket:

hvg.hu/itthon/20140827_Muszlim_nyomulas_a_borsodi_iskolakban
Lázár János felszállt a Kocsis Máté által vezetett vonatra, és azzal indokolta, hogy Orbán határvadász századokat kér Pintértől (vadász, ami a vadra megy, milyen freud-i szóválasztás), hogy a bevándorlók (véletlenül se menekültek) egyre agresszívabbak, és ezért akár négy…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.19 18:11:12
Nyugi Fedor, már itt vannak, már követelőznek, már nyílt leveleket fogalmaznak:

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=689036241228980&id=190004647798811&__mref=message_bubble

Amikor Jézus földi helytartója (astagfirullah), maga a pápa a menekültek segítségére szólítja fel a keresztény társadalmat, amit a nagy "Magyar Keresztény Kultúra" megtagad és hidak helyett inkább falakat épít, akkor ne azzal érveljetek, hogy Magyarország keresztény ország, hanem simán csak vállaljátok föl, hogy nem akarjátok a menekültekre fordítani azt a teljes pénzösszeget, amit az Európai Unió rendelkezésre bocsájtott Magyarország számára a menekültek ellátásának fedezésére (legutóbbi összeg, ami a napokban került elbírálásra 13 milló € +). Ez se rosszabb, mint az undorító képmutatás.

vagy:

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=463608903771716&id=190004647798811

Bismillah-Isten nevében2014. május 6.

Miért akar egy iszlám országban született testvér külföldre menni és feleségül venni egy olyan lányt,aki úgy jár-kel,hogy kinn van mindene... szerelemből!? Mert szép az a lány és inshaAllah ő is muszlim lesz.
InshaAllah.

Na de ha nem!?Jönnek a nézeteltérések,veszekedések,válás...Megéri?
Igen meg.A vízumért bármit.Az sem baj,ha tönkre megy bele az a lány.Az sem baj,ha nem viselkedik vele tisztességesen az a arab férfi,úgy ahogyan azt a Mohamed Prófétánk (saws) tanította.
Minek!? Hisz úgy is hitetlen,neki mindegy.

Aztán találkoztam "rászoruló" muszlim testvérekkel.Természetesen mindenkinek a saját elszámolása,hogy mit állít életkörülményeivel kapcsolatban.Csak azért az jusson mindenkinek eszébe,hogy amikor sorba áll adományosztásért-nem azért mert rászorul,hanem azért mert "de jó,akkor ezt most nem kell megvennem,vehetek helyette valami mást"-,hogy attól veszi el,akinek tényleg szüksége lenne rá,de nem hangoztatja,hanem elfogadja és hálás azért a kevésért is,amit Allah ad neki.
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.19 18:21:14
@Pop40: Elolvastad a többit is? A nők kezelésére vonatkozót részeket is? Tanulságos:

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=894830587207658&id=308414155849307&fref=nf
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.12 21:22:02
A Köztársaság téren a helyzet változatlan. Azaz rossz, érthetetlen, korábban elképzelhetetlen, de nyugodt, békés és a körülményekhez képest tiszta, élhető, kezelhető. Több…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.11 14:19:39
@Ad Dio: "Attól mert így kezdődött, nem szükségszerű, hogy így is folytatódjon."

Igen, nyilván nálunk fog jól folytatódni az ami tőlünk sokkal erősebb-gazdagabb társadalmakban sem sikerült :D

"Saría zóna meg csak akkor van, ha a társadalom többsége szeretné. Erre megvan a demokratikus út: tessék népszavazást kezdeményezni és ott nyerni. Addig meg tetszenek csendben maradni. Ha nem tetszenek, akkor meg szabad innen elmenni."

SEHOL nem így történt. Se a párizsi banlieu-k-ben, se Malmőben, se Londonban. Vagy most sem amikor rátámadtak a bikinis csajra a nindzsák. Vagy ahogy a mi pirézeink rárontottak az "utcájukba" tévedőkre. Keress utána. Egy bizonyos arány elérése után szarnak a demokráciába, titokban addig is, csak onnantól már hangosan demonstrálják is.
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.11 15:41:47
@Ad Dio: Szép amit leírtál, kár hogy soha nem fog megvalósulni, mivel ugyanazok a törvények kötik a kezünket mint az összes jóléti demokráciának még úgy is hogy nem élünk jól. És a "menekültek" ezzel tisztában vannak, Szegeden már a fotóst fenyegették hogy a beperlik, pedig csak lefotózta őket.

De tegyük fel hogy az lesz amit mondasz, OK. MIBŐL? Nem állunk úgy anyagilag hogy akár csak ezret is befogadhatnánk vagy kezeljünk. A saját agresszív kisebbségünkkel szemben tehetetlen a rendőrség, hadsereg nincs, határőrség nincs, vannak viszont jogvédők akik szépeket blogolnak Strassbourgig már akkor is amikor csak kerítést építünk. "Nem így teszünk?" Hogyan, amikor az öregezőknek kiharcolják a jogvédők a kártérítést?

Mint polgár, jók a gondolataid, de pont emiatt soha nem fogsz a hatalom közelébe kerülni.

A legrosszabbra készülhetünk, hála a hasznos idiótáknak akik etetik, ellátják őket és pucolják utánuk a vécét.
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.11 17:36:52
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Egyáltalán nem teoretikus, hanem valódi kérdés: miközben a muszlim férfiak tetszés szerinti ruhát hordhatnak, a mi normáink szerint elfogadható-e, hogy a hozzájuk tartozó számos muszlim nőnek Európában is úgynevezett burkát, az egész…..
Özönlenek Magyarországra a menekültek, csak a legutóbbi hétvégén több, mint 4000 migránst fogtak el. A magyar - szerb határ gyakorlatilag megszűnt, a kormány pedig gőzerővel építi a…..
IDDQD Heti retro: The 7th Guest 2015.08.01 18:03:13
Ezen a héten sajnos technikai okok miatt elmarad a Checkpoint Mini, de cserébe felélesztem hosszú Csipkerózsika-álmából a Heti retrót. Tudom, hogy a Half-Life-cikkel régóta lógok, de most időszűke miatt nem az jön, hanem egy olyan játék, amit nemrég toltam végig újra, így egész…..
De most komolyan, akárhová kattintok a neten, megyek az utcán, mindenhol Anna & The Barbies van. Sőt, ugye még a tévében is, egy tehetségkutatóban. Ott magát Pásztor Annát láthatjuk szakérteni. Most meg kaptam egy hírlevelet, hogy itt az új lemez, meghallgatható. Szóval…..
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.01 18:45:50
@teszt123456789: Cáfolj, ne személyeskedj.
Ötperces Nickregisztráció 2015.08.02 17:19:42
@teszt123456789: Csak az imázs, a kinézet, dalok struktúrája és a hangzás :D A többire valamit? A név,-és zenelopásra mondjuk?