Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanzelizé

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különböző kultúrkörök, különböző szórakozási szokások. Isten ments, hogy kinevessük a japán grindcore-rajongókat, de annyi szent, ilyen videót még sohasem láttunk. Következzék a pogó távol-keleti változata: a csótánnyá vált emberek fekvő helyzetben bemutatott kapálódzása...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror, Egy olyan cégről írnék, amelynél a következő karrierlehetőség áll a rendelkezésre:(a linket benne hagyhatjátok és cenzúrázhatjátok is, tegyetek belátásotok szerint). Az álláshirdetés…..
Odakint tombol a vihar. És bennem is. Végtelenül szomorú vagyok, s elcsigázott. És reményvesztett. Tehetetlen, értetlen, felháborodott, kétségbeesett. Lassan azt érzem, hogy a „privát” mindennapok élményei és sikerei ellenére valamiféle zsákutcába taszított furcsa…..
sanzelizé 2015.05.21 12:02:00
@Segna: Yes, yes, yes vegre valaki azonos velemenyen van velem ezert en is hozzaszolok. Kib@szott unalmas mar, hogy barmelyik blogra kattintok OLVASNI, ezt a birka-barmot talalom mindenhol, mindenbe beleugat, mindent kritizal, mindent mindenkinel jobban tud. Most meg buszke is ra, hogy a munkahelyen van es onnan b@ssza be elsonek a kommentjet, esetleg ennek a fuevonek fizetnek a hozzaszolasaiert, talan ez a munkaja? De konyorgok normalis az, hogy hajnali 3 orakor is az o barom-birka hozzaszolasait es vivodasait kell olvasni? Ennek mindenhol mindenbe bele kell pofazni? A halal retkes f@aszaert nem tudja ez a birka-barom magaba folytani a nyilatkozasi-okoskodasi kenyszeret? Mar akkor is kib@szott irritalo egyen volt, mikor meg a regi nickneve alatt kommentelt. Koszonom a figyelmet. Esetleg, ha mas is hasonlo copoben jar, kerem szoljon hozza :)
sanzelizé 2015.05.21 13:17:58
@conchita: Koszi. Latod egybol belecsaptam a net kozepebe nezd meg ki valaszolt :) Ezert nem is reagaltam :)
Az első győzelmet a szerelem aratta, a mai írás szerzője, Flóra emiatt költözött ugyanis Máltára. Aztán a szív még egyszer győzni látszik, de hogy miképp, az derüljön ki az írás végén, amit nem csak ezért érdemes végigolvasni. (A képekért köszönet a…..
sanzelizé 2015.05.02 13:10:10
@Hari Seldon 2: Nagy-nagy gratula erte, hogy meglepted mar csak a kolkok erdekeben is! "Udvozollek a valo vilagban"
sanzelizé 2015.05.02 16:42:22
@Dragonlady (Bp, Hun): Ha nem SOS az ut jol kell kivalasztani az idopontot. Januar elso heteben a RA nel 45eur/fo volt o-v BUD-BVA. Ugyanez a ut karacsonykor 208eur/fo.
Pavlov kutyája néhány jelzés után már magától nyáladzott. A magyarok évek óta tanulják a kétsávos körforgalmat, de a java része még mindig képtelen elsajátítani a helyes használatát. Mi hát a megoldás? Igazodjunk az ostobákhoz! A körforgalom a forgalomszervezés egyik…..
sanzelizé 2014.10.21 13:40:05
@Legvidámabb Balfasz: Bocsanat kimaradt, hogy nincs felfestve sav...
sanzelizé 2014.10.21 13:39:09
@Legvidámabb Balfasz: A parizsi Diadaliv korul kb. 9 savos a korforgalom! A behajtok lampaval szabalyozva. Meger egy gugli map rapillantast :). Erdekes, nagyon ritkan tortenik baleset, azt is altalaban turista okozza/szenvedi el. Parizsi baratom bevitte a nejet mikor az kezhezkapta a jogsijat. Gyakorolj asszony. Nem is problema a kozlekedes neki! Kovetkezoben irnal egy posztot a balra-hatra-ketkocsi koze cimu parkolasi manoverrol ? :)
Puffogásunk tárgya – ami a blogunk premierje is egyben – az a hungarikum, hogy képtelenek vagyunk használni az azonosítókat. Aki évről évre minden adóbevallásba beírja ugyanazon adatait, az nagyjából tudja miről beszélünk. Nézték már meg a lakcímkártyájuk hátoldalát?…..
sanzelizé 2014.10.21 13:22:38
@Legvidámabb Balfasz: Van egy hivatal a neve CAF (kb. csaladsegito kozpont). A minden nagyobb telepulesen megtalalhato irodajukban altalaban 8-9 fo dolgozik. Napi atmeno forgalom 1500-2000 fo. Nyitvatartas 08h30-12h es 13h30-17h30. Ide bemesz, kerdezel valamit es az ugyviteli rendszer A NYOLCKARAKTERES AZONOSITOD ALAPJAN egybol kidobja visszamenoen 100 evre :)
- adobevallas/befizetes
- munkanelkuli ido/segely egyenleg
- munkaviszony statusz naprakeszen, hol-mit-mennyiert-miota
- csaladi tamogatasok osszege
- tarsadalombiztositasi statusz
Ha esetleg kernek egy dokumentumot AZT ROGTON BESZKENNELIK es csatoljak a rekordodhoz. Mondjuk altalaban 20-25 perc a varakozas csucsidoben :) . Ide kellene eljutni...
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
sanzelizé 2014.10.18 18:45:52
@dex.ion: tanulj meg irni parasztgyerek nem "h", hanem "hogy"
Sok évvel ezelőtt egy délelőtt az egyetemhez közeli kocsmában ültünk fiúk-lányok vegyesen, és érveket kerestünk ahhoz, miért is kellene befáradnunk a nem túlságosan szeretett kommancs professzorunk előadására. Ekkor széles vigyorral a képén benyargalt egy csoporttársunk, aki…..
sanzelizé 2014.10.03 17:45:27
@232323: nalunk az asszony 2 iskolas gyerek mellett elegedett a szerepevel, ugyanis belatta 2 lovon nem lehet ulni 1 seggel. Az meg a ferfi feladata, hogy biztositsa ehhez a forrast. Meglatasom szerint sok-sok csaladban azert nem mukodik a klasszikus modell, mert a ferfiak kib@szott lustak es kenyelmesebb 2 fizubol eldegelni, mint odatenni magad es bevallalni a szereped.
A brit főváros lakói kevés dolgon lepődnek meg, de a minap az utcákon megjelent arany Range Rover láttán talán még Londonban is megemelkedett egy-két szemöldök. De mit keres egy ilyen drága és hivalkodó autó egy nagyváros utcáin? Egyre több kirívó luxusautó parádézik…..
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
Tegnap azt ígértem, hogy egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok, ígéretemhez híven ma itt az „ellenposzt”, melyben Egy boldog magyar nevű szerző arról ír, szerinte miért is jó ma Magyarországon élni, és miért nem jó elmenni. (A tegnapiak fényében kíváncsi…..
Tegnap megtudtuk, milyen nehézségek elé néz, aki cég nélkül indít vendéglátóipari egységet a Római-parton. A mai menü pedig minden halanalfabéta kedvenc balatoni ételének, a hekk tálalásának rejtelmeibe vezet be bennünket jóságos szívű informátorunk: Mivel nem tudom…..
sanzelizé 2014.03.21 14:04:23
@laptop szerviz: 10pont :)
sanzelizé 2014.03.21 14:12:53
@jacques shiraz: elnezesedet kerem!
A mai poszt szerzője kis túlzással bejárta a fél világot, jelenleg egy dél-afrikai építkezésen dolgozik. Még 5 évet húzna le külföldön, hogy megteremtse leendő családjának az anyagi biztonságot. Most szóljatok hozzá! :) „Én sokakkal ellentétben kifejezetten a pénz miatt…..
Franciaország a mai úticélunk, Béla írásából pedig sok minden más mellett az is kiderül, hogy még szinte tökéletes nyelvtudással sem egyszerű mindent elintézni, mert... mert csak. Avagy hogyan tarthat 9 hónapig egy tb-szám elintézése, és hogyan is néz ki a 22-es csapdája…..
sanzelizé 2012.08.04 20:24:52
@Paris, je t'aime: Szia. En is itt dolgozom a foutcan egy hotelben, viszont a 93 ban lakom gazdasagi megfontolasbol egy megallora a korgyurutol :) . 2010 ben inteztem a hivatalos dolgokat es en is gondban voltam eloszor mikor megkaptam az elso fizetest kp helyett csekken es nem volt hova feltenni :) Szerintem ha valaki betartja a sorrendet akkor pikk-pakk megy az ugyintezes. En peldaul a tb kartyamat a neten inteztem kezdve az ideiglenes tb szamtol az unios tb kartyaig. Az elso es legfontosabb a lakohely igazolasa, ha ez megvan utana a munkaszerzodes. Ezek birtokaban mindent el lehet inditani. A csekkel es ezen papirokkal bementem a postahoz es kb 10 perc alatt megvolt a bankszamlam. Utana 2 nappal ugyanez a Soc Gen nal. Nekem nagyon tetszett, hogy tavaly szuksegem volt a 2010 es evi adobevallasomra amit a 93 ba postaztak en meg pont Korzikan dolgoztam, irtam a megfelelo helyre egy emailt es masnapra elkuldtek a masolatat szines szagos pdf ben megkoszonve, hogy igenybevettem a szolgaltatasukat. Ki kell hasznalni az otthoni kombinacios kepessegeinket, tokossegunket, itt azt nem tudjak kovetni. Most kezdem intezni, hogy az egesz csalad kijojjon, olyan dolgokat tudtam meg, hogy az arcom leesett majdnem. Ilyen szocialis halot otthon meg almodni sem merun/mertunk (CAF, secu social, stb). Minden honapban otthon vagyok par napot, most 2 hetig voltam es ezalatt annyi negativ elmeny es informacio ert, hogy eldontottem mindenki kijon, a gyerekek itt fognak tanulni, a kicsi itt fogja kezdeni az iskolat (olyan osztaly van ami kimondottan kulfoldi gyerekekbol all, konnyitve a nyevtanulast es a nyelvi elorehaladas utemeben emelik ki oket es teszik at francia tarsaik koze). A nagy folytathatja a sportot, az iskolaban minden kelet-europai gyerek az osztalyelsok kozott van megszakadas nelkul, mondhatni fejbol. Ja, es amig a nejemnek nem tudok megfelelo munkat talalni addig elvagyunk az en fizetesembol es a szocialis halobol teljesen nyugodtan nelkulozes nelkul, pesze esszel es korultekintessel.
sanzelizé 2012.08.06 15:59:46
@bazd meg: Ha ram gondoltal akkor az kapufa :)