Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IIIIIOIIIII

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első fél Második fél Tűkön ülve vártam...
IIIIIOIIIII 2014.05.13 19:17:52
Régen volt már toplista, gondoltam, a Flappy Bird kapcsán összeszedem azokat a játékokat – hovatovább kazuárságokat –, amik jellemzően picik, nagyon egyszerű szabályai vannak, viszont olyan addiktívak, hogy bármikor el lehet tölteni velük öt-tíz percet (órát, hetet,…..
Na meg aztán Belfast punk prófétái is új albummal jelentkeztek...
magyar ízesített félbarna sör Tavasz végén jött ki a Kőbányai Sörgyár a Summer Moment nevű idénysörrel, amiről csak futólag, Tumblr-oldalunkon emlékeztünk meg, de ott sem éppen pozitív előjellel. Bemutatott szinte mindent, ami potenciálisan rossz lehet egy magyar nagyüzemi…..
Elképesztő dolog történt a napokban, de mintha ennek súlyát nem érzékelné a média vagy a keresztény közösség: az ENSZ felszólította a Szentszéket, hogy többek között bírálja fölül tanítását a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás témakörében. A legnagyobb…..
IIIIIOIIIII 2014.02.08 22:46:45
@Free-Press:
igyál még egy felest!
Aram olyan arcokkal nyomta, mint Lou Reed, John Zorn, Diana Krall, Marc Ribot, satöbbi. 2011-ben a "Kef" nevű projekttel jelent meg lemeze, ahol az örmény népzenére csúszott rá basszgitárral, hegedűvel kiegészítve (ja, ő meg gitározik). Most saját néven rocktrióban nyomul:…..
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Ők építik meg Paksot is: káosz, rumli, kosz, Szocsi. Brr. A The New York Times  szerint a 2014-es téli olimpia szimbóluma nem az olimpiai ötkarika, hanem az utolsó pillanatban is valamit javítgató overálos melósember lesz. Egyelőre biztosnak látszik: az olimpia elején nem a…..
IIIIIOIIIII 2014.02.07 12:45:27
Nagylevegő. Nem is olyan régen olvastam egy cikket, amely arról szólt, hogy Romániában teljesen kiakadt egy tanár, és megalázta egyik diákjának felmenőit, mert a szülők képtelenek voltak összegyűjteni elegendő osztálypénzt ahhoz, hogy a többi tanárnak és tanár néninek szép…..
Az ünnepi szabadságok alatt az ember óhatatlanul is a TV,internet közelébe kerül, és magába szippantja a műsor és hírfolyam. Ilyenkor szerencsére a politikusok is emberek lesznek, ezért nem örvendhetünk az újabb sikereknek és bejelentéseknek, helyette viszont remek műsorokat és…..
Négy évvel az I Learned the Hard Way után visszatértek! Hivatalos / Fácse..
Kiváló vintage metal természetesen Svédországból. A Nicke utáni Entombed- és Krux-dobos Peter Stjarnvind itt gitározik, az Enforcer basszerosa énekel (a többiek volt Necrophobicos, Exhumedes arcok, plusz az Enforcer dobosa), a zenében korai 80-as évek NWOBHM, a hetvenes évek Scorpionsa, meg egy jó…..
IIIIIOIIIII 2013.12.20 21:55:22
Kontár Komlókutató Kasteel Rouge 2009.04.19 12:35:00
belga gyümölcsös vörös sör Blogunk mai bejegyzésével megpróbál kissé mélyebbre merülni a gyümölcsös sörök pár hete felfedezni kezdett világában, ezúttal kis hangsúlyáthelyezéssel élve, és olyan palackot választva tesztalanynak, amiben a gyümölcs nem tűnik…..
A művészi kivitelezésű borító mögött egy koncertlemez rejtőzik. ..
Amellett, hogy a The Dictators a zenetörténet legalapvetőbb proto-punk bandáinak egyike, még anyukámnak is tetszik a zenéjük.  Go Girl Crazy! Kötelező lemez, semmi egyéb. Hajmetál és punk-rock gyökerek kiásása. Manifest Destiny Gyengécske lemez, nem is nagyon része a…..
IIIIIOIIIII 2013.11.28 21:28:45
Kommentár nélkül. Fresh Fruit For Rotting Vegetables (1980) In God We Trust, Inc. EP (1981) Plastic Surgery Disasters (1982) Frankenchrist (1985) Bedtime For Democracy (1986)..
Napjaink egyik legmenőbb színésze egy ideje már vacakolt egy új New York-i otthon gondolatával, a hírek szerint azonban most végre döntésre is jutott. Nem is akárhol vásárol és nem is akármit. Leonardo DiCaprio egy ideje válogat már a New York-i ingatlanok között,…..
IIIIIOIIIII 2013.11.13 17:35:16
Utoljára Szegedi Csanád érezhette magát olyan kínosan, mint egy Craig Cobb nevű rasszista csávó, aki Észak-Dakota állam egyik városát akarja tök fehér településsé alakítani. Egy amerikai talkshow-ban (Trisha Show) ugyanis elkészítették a DNS-profilját, és hát abból…..
Most, hogy a nyárnak tényleg vége, a télig meg még van kb egy vagy két hét, a köztes időre (amit régen úgy hívtunk, hogy ősz) semmi nem jobb, mint Chilly Gonzales szólózongorás dolgai. Bár ha jobban belegondolok a télhez is meglehetősen passzolnak.  Solo Piano I…..
Esztergom után Szegeden is elkészült a közbicikli-rendszer. A rendszer jellegzetessége, hogy az állam egy fillért nem adott bele, magánerőből épült, ráadásul a kölcsönzés is egyszerűbben megy, mint máshol, elég hozzá egy mobiltelefon. Kipróbáltuk a biciklit, beszéltünk a…..
IIIIIOIIIII 2013.10.25 12:50:38
Nálunk forgatják az Expendables négyet. Az aprónál valamivel nagyobb szívás, hogy mindannyian ingyen statiszták vagyunk, akik nélkülözni kénytelenek a gondos tervezés, alapos szakemberek nyújtotta biztonságot ezen a forgatáson. Fő a spontaneitás, a mi részünk forgatókönyve…..
IIIIIOIIIII 2013.08.17 12:36:54
I.D.M. LP  Nocturnal Submissions A kétezres évek zenei mazochizmusának csúcsa. A kultikus és hírhedt német Zeigenbock Kopf kiakasztó avantgarde electro-techno-indusztriális zajréme betessékel egy égbekiáltóan undorító night clubba, és szárazon keféli szét a szűz segged.…..
IIIIIOIIIII 2013.08.16 18:08:52