Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzoni.pal

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Uzoni Pál és a Városvédők köszönetüket fejezik ki az időközi választásokon mindazoknak, akik a civil értékekre szavaztak. Bizakodással tölt el minket, hogy az 5 %-os küszöböt túllépte jelöltünk, Uzoni Pál. Ha ez így marad 2014-ben minden körzetben, akkor lesz civil…..
Takarékosan, ésszerűen, célszerűen Mind az ország, mind az önkormányzat helyzete, de különösen Sopron városáé - amely az egyik legeladósodottabb település az országban -  pénzügyileg nagyon nehéz. A mindenkori kormányzó pártok által irányított önkormányzatok szinte…..
Uzoni Pál szerint:   Egy várospolitikusnak a helyi közösség érdekében kell dolgoznia, figyelmen kívül hagyva az országos pártpolitikai érdekeket. Uzoni Pál az egyetlen jelölt, aki nem egy országos politikai párt jelöltjeként száll versenybe a kerületben élők támogatásának…..
Sopron nyugati részének, Bánfalvának, az ágfalvi úti lakóparknak, valamint az iparterületnek a közlekedési helyzete egyre katasztrofálisabb képet nyújt. A városrész jelentős növekedésen ment keresztül: lakóparkok, ipari csarnokok épültek meg úgy, hogy ezzel a közlekedési…..
Legyen újra egy, ami összetartozik! - Sajtótájékoztató Bánfalván ..
Sajtótájékoztatónkat nem véletlenül tartjuk itt a Hajnal téren, mely Bánfalva központja már több évtizede. Ugyanakkor a 2012. október 07-i időközi választáson nem tartozik a nagy történelmi hagyományokkal rendelkező bánfalvi körzethez úgy, ahogy a Gesztenyés körút sem, a…..
A 12. egyéni választókerületben a Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület önkormányzati képviselőjelöltje, Uzoni Pál két nap alatt összegyűjtötte az időközi önkormányzati választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást. A Városvédők Összefogtunk…..
HIRDETMÉNY A Helyi Választási Bizottság Sopron 12. számú Egyéni Választókerületében az időközi választást 2012. október 7-re (vasárnap) tűzte ki. A szavazás 06.00 órától 19.00 óráig tart. Szavazni csak személyesen, a választópolgár lakóhelyén vagy a…..
A Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület Uzoni Pál belsőépítész vállalkozót, az egyesület elnökét szándékozik indítani a 12. egyéni választókerületben az őszi időközi önkormányzati választáson. Uzoni Pál Budapesten született 1978-ban, polgári értékrendű…..