Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füzi Géza bácsi

7 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miket nem talál az ember! Ilyenkor jut eszembe az az ördögi számkombináció, amivel a vasi gyerekeket ijesztgetik. Hogyaszongya 1999. Húáááááááá! 1999! Brrrrrrr! Ááááá!   ..
Füzi Géza bácsi 2010.11.15 12:13:50
  Tegnap kitettünk egy levelet, amit a neten találtunk.  A benne foglaltak mindenképpen megérnek egy posztot. Talán többet is.   Mikori a levél? Akárki is írta, 2009. február végén születhetett.   Anonym-us azt írja, „nálunk nincs cigány bűnözés csak…..
Füzi Géza bácsi 2009.05.05 21:10:02
@Alfőmérnök:
igen spanyol azonos füzi géza bácsival.
ha valaki csak úgy írta ezt a cikket, hogy minket átbasszon és szórakozzon velünk, akkor kérem jöjjön elő és én bevallom, hogy elhittem, hülye vagyok és leborulva fogom tisztelni.
ha.
Füzi Géza bácsi 2009.05.05 21:13:02
@dzsucseharcos:
most írom a cikk folytatását és nem az fog kikerülni, hogy vicc volt.
 Hol vannak azok a régi kommunisták? Hol vannak azok az örökké izzadó munkásarcok, azok a tűzben égő tekintetek, amit már annnyian akartak kőbe gyúrni, de sohasem sikerülhetett! Hol vannak azok a döbörgő dalok, azok a visszhangos szavak, amelyre összerándult a burzsoá…..
Mandiner blog Üzenet haza 2009.01.14 07:01:00
 Hallom, baszott hideg van otthon. Remeg most a pesti nép, mint a kutya, amikor barackmagot szarik. Aranyért adják a fagyállót a Shell kúton, a tescós Jancsi kályháért meg egymást tapossák a prolik. Hát ja. A mínusz 15, az mínusz 15. Azon nem lehet bölcsészkedni. Hamar…..
Füzi Géza bácsi 2009.01.14 16:01:09
@Zetek:
Milyen tényekre gondolsz? Nem volt Kati? Vagy nem volt karácsony? vagy nem volt Uriv? Vagy nem volt löveg? Vagy nem aludtak gulában, hogy meg ne fagyjanak? Vagy nem fagyott rommá a magyarok kenyere, miközben a ruszkik direkt morzsát ettek?
Vagy tényleg az a bajod, hogy akkor nem volt még Béres csepp?!
 Magyarország antiliberális állam. Ez a napnál is világosabb. A fasiszta fenevadnak már nem elég az utca, féllábbal már a parlamentben üvölt. A sátán kacaja már a semmitől sem félő miniszterelnököt is megriasztja. De nemcsak őt. Minden jóérzésű embert riaszt a KDNP…..
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
 Keserű történet következik, tehát aki felvidulni jött a Reakcióra, az keressen egy másik posztot.  Lementünk Balatonra. Eddig a hegyoldal télen mindig üres volt, most mégis égett az egyik pincében a lámpa. Nem ismerem a hegyieket, csak egy-két szomszéddal vagyunk csevegő…..
Mandiner blog Ha a Fidesz... 2008.12.01 07:01:00
... orvos lenne, körzeti orvos lenne, aki nem mer rászólni a betegeire, hogy ne cigizzenek meg ne igyanak annyit. „Én azt mondom, Józsi bácsi, inkább egy-két szál cigi naponta, minthogy idegeskedjen minden miatt, mert hát ugye a vérnyomás a legfontosabb.” ... turista lenne,…..
 Értéküket őrző/befagyasztott nyugdíjak és újragondolt állami beruházások után európai értelemben vett labdarúgás. Maximálisan amatőr podcastunk (jól megszokott, 1.0-ás világunkban exkluzív helyszíni telefoninterjúnak nevezték volna) következik Orbán Viktorral, aki a…..
 Kínai Kálmán régi piacos barátai kértek meg minket, hogy juttassuk el a következő üzenetet a magyar nagyközönséghez.  Tisztelt Nagyorrúak, Kedves Magyar Barátaink!  Valljátok be, utáltok minket. Mi is utálunk titeket, de ezúttal beszéljünk csak rólatok.…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Füzi Géza bácsi 2008.04.19 16:11:23
Mandiner blog Kommancsozzon reggel! 2008.02.12 17:51:00
 Régen komcsiztunk, pedig olyan jó. De tényleg. Próbálták már? Még nem? Akkor most  eláruljuk a hosszú élet titkát. Nem kell mást csinálniuk, csak reggel, mondjuk közvetlenül  fogmosás után vesznek egy nagy levegőt és komcsiznak egyet. Ne szégyelljék magukat,…..
Hát baze. Elkezdődött a Filmszemle. A 39. És akkor már meg is kellett nyitni. Ezúttal azonban nem a Kongresszusi Központban kapott helyett a buli, két hervadt muskátli között, hanem a Millenárison volt a magyar filmek nagy-nagy seregszemléjének  megnyitója. Állítólag azért ,…..
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
Mandiner blog tasnadipeter.com 2008.01.22 19:31:00
Egy e-mailben kaptam meg a honlap címét, kommentár nélkül. Nem nyitottam meg. Aztán kaptam egy képet hozzá. Rákattantam. Hogy milyen, azt mindenki döntse el maga.  Tudják, ízlések és azok a bizonyos pofonok:    www.tasnadipeter.com Mindenesetre a honlapon és a hozzá…..
Vecsésen, a helyi szakrendelőben egynapos sebészet nyílik. Az igazgató főorvosnak nagy tervei vannak. Először csak a monori kistérségből szeretne betegeket toborozni, de később akár a London-Liverpool körzet is szóba jöhet. Több olyan érve is volt, ami azt az érzést erősítette…..