Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelyse50

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerény véleményünk szerint ember nincs, akinek szívét ne dobogtatná meg egy Jaguar XK120 Roadster – a miénket mindenesetre dobogtatja rendesen. Így aztán csak irigyelni tudjuk azt a szerencsést (és gazdagot), aki az októberi árverésen várhatóan 150 ezer dollár körüli áron…..
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
szekelyse50 2013.09.08 10:01:28
@Fruzsina Varga: Valóban ott kell lennie az olyan személynek aki ilyen rágalmazásokat ad elő az írómányában.elég nehéz az elszakított területeken az ilyen disznó cikkírók nélkül is ,hát még így,,,egyszer majad rájuk is sor kerül.!meglátja,,,
Ismét egymásnak feszül a magyar és a román Marosvásárhelyen? Távolról így nézhet ki, a valóság azonban ennél képlékenyebb és sokkal prózaibb. Egy önmaga képességitől elájult román polgármester, kiegészülve egy pár magyarral fejébe vette, hogy az egy éve készülő,…..
Előkészületek Vállalkozások és különféle események fotózása előtt némileg több teendőnk van, mint egy egyszerű ingatlan fotózás esetén. Ám ha ezeket megtesszük, végeredményként egy élettel teli és szemléletes anyagot kapunk, amit címkézni is könnyebb lesz…..
Jobbegyenes Gyurcsány éhezik 2012.09.10 14:25:51
A bukott miniszterelnök éhezni fog egy héten át. No, azért nem kell megrémülni, nem történt vele semmi baj, nem vették el tőle a vitatottan megszerzett milliárdjait, Orbánék sem dugták tömlöcbe, hogy aztán ott szárazkenyérhéjon koplaltassák. Maga vállalta, hogy nem vesz…..
Történelmi pillanatnak nevezte Orbán Viktor az amerikai választások eredményét. "Sok dolgunk lesz" - vélte a kormányfő. "A választásnak vége, a végeredmény pedig nem is lehetne egyértelműbb, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a kormányzásra" - mondta…..
Az orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel. A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti…..
szekelyse50 2012.10.10 18:05:30
@Aszongyaja Zanyósom: Szegény Matolcsi nem találja a fejét,hát a farkát??
A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjének autójában szerencsére nem esett nagy kár, ráadásul a gyerek nem is magyar volt. Egy neve elhallgatását kérő Audi-szerelő szakvéleménye szerint legfeljebb 75-80 ezer forintos kár eshetett az autóban. "Egy kicsit behorpadt a…..
szekelyse50 2012.10.06 20:32:39
@PozAko: Csak így tovább Zsuzsa néni ,valahogy csak jól laktatód az éhezőket. Azonban mi lesz a jól lakóttakkal???
Több minisztert is kivégezhetnek október 10-ig, értesült az Amerikai Népszava. Először csúcsminiszterekkel, majd államtitkárokkal végeznek a lap értesülései szerint, ezután a helyettes államtitkárokra és a kereszténydemokratákra kerül a sor. A kivégzésekre azért…..
szekelyse50 2012.10.04 19:49:40
@kösz, alkalmaztott: Hát ez az Amerikai Népszava nagyon kegyetlen,nem minden esetben van igaza.Azonban ők hátrányban szenvednek nekik nincs Ferikéjük.
A Maldív szigeteken a hidroplán pilótáknak megengedik, hogy menet közben levegyék a szandáljukat és az oldalkormányt mezítláb tapossák.   Az első hazai női pilóta itt is csak 2009-ben állhatott szolgálatba, ehhez az USA-ban kellett tanulnia. A szigeteken…..