Regisztráció Blogot indítok
Adatok
projektoros (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken résztvettem az Együtt "Újratervezés" konferenciáján az A38-as hajón. A konferencia előtt, és ott helyben is, az egyik legprovokatívabb kérdés az volt, hogy az Együtt a civileken kívül pártokból az LMP, a Fidesz és a Jobbik politikusait hívta meg a vitára, és nem hívta…..
projektoros (törölt) 2015.05.25 13:06:09
@Brendel Mátyás: Hát ez a demokrácia! Eldöntöm, akkor megyek, ha nem megyek akkor pedig ti mentek szavazni. Az pedig hogy butaság lenne a nézetem ez ügyben, azt szeretném kikérni magamnak, én sem minősítettem semmit rólad, nem is szeretném!Mint volt bűnügyes rendőrtiszt ezt felelősen merem kimondani,hiszen
a bohóc forradalmon ott voltam!A következő választáson pedig valószínű, OTT LESZEK! Mert merem megváltoztatni a hozzáállásomat és nem fogom hagyni, hogy
mások döntsenek rólam, ha 1 szavazat is szavazat, akkor valószínű, mégis ezt kell tennem!OTT LESZEK!!!Meggyőztél!
Hiába sarcolják őket, egyelőre nem tettek drasztikus jogi lépéseket a bankok Egyelőre csak háborognak a magyar bankok az MNB múlt héten közzétett útmutatója miatt. A pénzintézeteknél úgy gondolják, hogy a jogi előírások szerint nem jogszerű az MNB által alkalmazott ún.…..
projektoros (törölt) 2014.08.07 16:28:06
Ehhez egy rövid kis akkori reklámot idézek!

www.youtube.com/watch?v=jfaj0CEoa3s

Ebből is kitűnik a " tisztességes" kvázi deviza és alapú kölcsönök nyújtásának ebbéli komolytalan, módja, mintha valóban nem érdekelte volna a bankokat az, hogy visszatudja-e fizetni az adós a hitelét, vagy biztosítékként elég volt nekik a ház, lakás is!
A Jobbik legutóbbi kampányfilmjére és imázsváltására akkora döbbenettel néztek a párt radikális szimpatizánsai, mint egyszeri Bencsik Vitéz a lepattant fejű hungarocell Orbánra. Mi lesz a következő? Cukiságbomba gombolyagos kiscicával hempergő, Benetton színekben pompázó…..
projektoros (törölt) 2013.11.01 22:01:35
iii · nemzetimarhulat.blog.hu 2013.11.01. 21:59:14
@projektoros: Ez nagyon régi LMP prodzsekt volt :). Power Politizátor. Ha írsz mellé valami bevezetőt, akkor többen kattintanak rá...

@Sir Bates dö Hól: Tolok, tolo, de én max. 2 üveg sörig jutok.

Egészségedre..., de úgy gondoltam, tök mindegy melyik párt, mert ikrek ők mind.Úgy játszanak a néppel, ahogy nekik jó!!!
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Botrány, hogy az Index híre a Jobbik etnikai adatkezeléses javaslata kapcsán egy DK-s sajtóközlemény szintjén van. Ezt a címet sikerült adni neki: Hivatalosan is rasszista a Jobbik, pedig ha a szóban forgó tervezet rasszista, akkor az egész világ az. A rasszizmus Wikipedia által…..
A nyári uborkaszezon ellenére zajlanak az események: elkezdődött az olimpia, ami jó, befejeződött az országgyűlés, ami még jobb, valamint szaródik széjjelfele a nemzeti radikális nácipárt. Örömmel vegyes boldogsággal vegyes röhögőgörccsel értesültünk róla a minap, hogy…..