Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolek00

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan úgy gondolják, hogy képtelenség 0-ról freeroll versenyek segítségével nagyobb póker tőkét felépíteni.Chris Ferguson profi poker játékos gondolt egyet és kipróbálta, hogy a fenti állításnak mennyi valóság alapja van. 2006 Novemberében kezdett bele a “0-ról…..
Rengeteg lehetőség van arra, hogy az ember pénzt keressen! Elmehet dolgozni, de ha ügyes és figyelmes, otthonról is megteremtheti az anyagi biztonságot. Ha van egy honlapod vagy egy blogod, akkor szinte kötelező megragadni ezt a lehetőséget. Ha nincs, akkor gyorsan regisztrálj be a…..
ingyenes Ingyen könyv! 2008.01.05 12:57:00
A mai elektronikus világban egyre inkább elterjedt dolog az e-book. Más néven elektronikus könyv. Nem kell érte elmenni a könyvtárba, nem kell megvenni a boltba. Szépen kényelmesen otthonról megveheted és pár pillanat múlva, már olvashatod is. Figyelmedbe ajánlanám ezt a könyvet,…..
Szeretsz játszani? Szereted a pókert? Elmúltál 18 éves? Akkor itt egy remek lehetőség, hogy ingyen kapjál pénzt! Regisztrálj be a Pokerstrategyre és vedd fel a 150$ ingyen kezdőpénzt! Nem kell mást tenned, mind regisztrálni, kitölteni egy kvízt és máris 50+100$ üti a…..