Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt!

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Ukulele 2015.07.21 07:33:53
Nos, kedves kuzinok, nincs olyan szerencsétek. Nem bolondultunk meg. Igaz még mindig kék szemet akarunk a papinak, de a címadásnál még józanok voltunk. Na de akkor mi is az az ukulele? "Az ukulele húros hangszer, tulajdonképpen a gitár kicsi, négyhúros változata. Sokan mint hawaii…..
Mitől függ az, hogy megjeleníthetünk-e egy ismert márkanevet hirdetéseinkben, vagy akár egy általunk használt domain névben? Ennek jártunk utána. Egy saját márka kiépítése és felfuttatása bizony embert próbáló feladat, és nem is sikerül mindenkinek. Ahhoz, hogy egy brand…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2015.05.14 09:19:46
@maxval bircaman szerkesztő: Látod, így jártál. Kellett neked birkákat basznod. Most ebből is urban legend lesz.

:-D
Nem kell válaszolni  ..
 ..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2015.01.17 13:04:52
@Az aranyfalloszú táncdalénekes (bptv): Az én faszomat senki ne vágja ritmusra!
Azt hiszem, itt lenne az ideje szobrot állítani annak az ismeretlen reklámszakembernek, aki felépítette a kéményseprők pozitív imázsát. Ez az ismeretlenül is nagyot alkotó már óvódás mondókával gyermekkorban belevési az emberekbe, hogy: "Kéményseprőt látok, szerencsét…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.12.11 09:45:57
@whale: Kábé ugyanazt a rendszert képzelem, mint a gázszerelőnél. Gázkészüléket is csak akkreditált szerelő üzemeltethet be. De az bünetőjogilag felelősségre vonható, ha netántalán szivárogni kezd a bekötés és meghal a család!

Na, valami ilyesmi legyen a kéményseprős téma is! Ha beengedem a kéményseprőt, akkor kapok egy maricát/jegyzőkönyvet. De ha visszaáramlik a CO és megfulladok, akkor felelősségre vonható a paripa! Ha viszont nem ellenőriztetek, nincs matricám, akkor nem tartozik semmivel, akkor a saját felelősségemre kékültem el.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.12.11 09:57:06
@whale: Bazdmeg, megértettem! Sőt, eddig is tudtam! De leírom még egyszer: ha már a törvény monopolhelyzetbe hozta, akkor minimum _elvárom_ a kedves hangnemet a szolgáltatótól, nem pedig a bírsággal fenyegetőzést, mert az kontraproduktív és kapásból ellenkezést vált ki.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.12.11 10:09:01
@whale: Én, mint ügyfél, az első vonalban a kéményseprővel találkozom, tehát igenis rajta vezetem le a feszkót, mert ő hozza rám. (Jobb helyeken, ahol a szervezetben van beépített rendszer a visszacsatolt információk kezelésére (pld. ügyfél-elégedettség mérés), ott talán eljut a vezetőséghez az ügyfelek panasza. Talán ha itt is eljutna a sok panasz a vezetőséghez, akkor talán a vezetőség is eljuttathaná a törvényalkotókhoz a módosítási javaslatot, talán javítanának, jobbítanának a szar törvényen. Akár hiszed, akár nem, jobb helyeken ez igenis így működik! Ha Magyarorságon ilyen nincs, akkor be kell látni, hogy Magyarország sajnos nem jobb hely.

De akár hiszed, akár nem, ez a blog is egy olyan problémát jár körbe, ami létező, fennálló probléma. Talán ha a felelősökhöz elhallatszana a nép hangja, akkor jobb lenne a rendszer.
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Ki is mondta ezt? Aki most dörzsöli ki a szeméből az álmot, az is rávágja, hogy ezt bizony a hotel portása regélte telefonon a félelmetes K1-nek a Mesterekről. A film pedig a Nyomás utána című klasszikus. Mellékszereplőkkel foglalkozó posztjainkban a portást megszemélyesítő…..
Subba Péntek!!!!! 2014.10.22 07:27:11
Mondod má'! ..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.10.22 07:40:06
De amúgy egy fasz vagy! ..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.10.10 12:28:18
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.10.10 12:29:10
A hotellánc-örökös Costa Rica-i birtokán csaptak le az ottani hatóságok, 400 kiló kokaint, és 1.5 milló dollárnyi készpénzt foglaltak le. Egy cessna fedélzetén találták meg a motyót, amelyik a Hilton család Rancho Horizante birtokán lévő privát leszállópályát használta…..
A 90-es évek utánozhatatlan tartozékai azok a műfajfilmek, amelyek próbálták betölteni az egyre inkább kiemelkedő blockbusterek és a B-kategória közötti űrt. Így aztán a rengeteg ambíció, ugyanakkor a kis költségvetésű alkotásokra jellemző spórolós kreativitás egyszerre…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.09.08 22:20:40
@retrovírus: Azért nem lehetetlen. Például a gondolatokat elmondathatja a rendező az egyik szereplő hangján, miközben az arcát mutatja, minhta a gondolatait hallanák a nézők. Narratív szövegként megkaphatja a néző a filozofálást.
Cliff Young nem volt éppen egy tipikus maratonversenyző. A szikár, 61 éves ausztrál krumplifarmernek, aki az anyjával élt, még egy pár futócipője sem volt. Ezért amikor 1983-ban benevezett a világ egyik legkeményebb, legrettegettebb ultramaraton versenyére, az egy hetes, 875…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.09.08 15:02:57
Nincs nálam kotta. Sebaj, elhegedálom valamelyik tetkómat. Kábé ez a lényege ennek a fura izének, amit ez a Moszkvában művészkedő Dmitry Morozov összeeszkábált egy Nintendo Wii kontrollerből, meg pár egyéb kütyűből. ..
Subba Faszombat: Rémes álmokat! 2014.07.19 22:40:13
Hihi B) ..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.07.19 23:10:48
Subba Cukiság: Na, kúrj má' meg! 2014.04.17 13:12:58
Kis vakarékon hogy rajta van már a tavasz, mi? Dűt és tosz, de csak nem kapja meg, awwwwww. ..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.04.17 22:31:31
Kína egy ötezer tonnás polgári járőrhajót fog állomásoztatni a Dél-kínai-tenger vitatott hovatartozású szigeteinek egyikén - tájékoztatott az óceánügyi hivatal. A járőrhajó bázisa a Hszisa-szigetekhez tartozó Szansa városában lesz. A China Daily című angol nyelvű…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.01.24 00:44:57
Ismét lecsuktak egy turistát Dubajban, mert házasságon kívül élt nemi életet. Az illető ugyan nem tehet róla, lévén, hogy megerőszakolták egy parkolóházban. Sajnos miután sikerült megszöknie és segítséget kérni, kihívták a rendőröket. A bántalmazó letagadta, hogy…..
Marx Károly után Zimándy Ignácot is elővették az antifasiszta keresztények! A fiatal kereszténydemokrataként elfogadhatatlannak tartják, hogy ma Magyarországon szobra lehet annak az ideológusnak, aki nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket vallott - írja a hiradó.hu. Zimándy…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2014.01.22 13:10:11
@McKinney: Szerintem a belinkelt kátét te olvastad el ilyen hosszan először az elmúlt ötven évben! Tehát ha ennyire népszerű, akkor rohadtul nem közvélemény-formáló. Ennek a szép, magyar nevű Sandrának hagynia kellett volna a picsába, hogy elfelejtődjön. De neeem, most jól felkeverjük a leülepedett szart és felhívjuk rá a figyelmet. Okos.

Szerintem amit csinálnak, az csak cirkusz a népnek, hogy eltereljék a figyelmet más, komoly bajokról.
Orbán Viktor határozottan kijelentette a parlamentben a NAV vizsgálat kapcsán hozzá intézett kérdésben:” Aki adót csalt, annak börtönben a helye!” Azóta sem tett a kormánypárt lépéseket egy vizsgálóbizottság létrehozására. Szóvivőik a kényelmes megoldás mellett…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2013.12.09 23:45:56
@Közepes: Hát lehet, hogy nem fizetik ki a túlórát. Csak elvárják.
Nemrég fogadta el az országgyűlés, november végén pedig hatályba is lép az új fémkereskedelmi törvény. Ez alapján a kormány az engedélyköteles fémkereskedelmi tevékenységek szigorúbb ellenőrzésével, a fémkereskedői tevékenység piacára történő belépés…..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt! 2013.10.14 09:43:58
@xayax5: Bakker, ez manapság rohadt gyenge érv, hgyo mondd meg, mit kéne csinálni! Ugyanis röhögni fogsz, de meg tudnánk mondani páran, hogy mit kéne csinálni, de nem mondjuk, mert, khm, NEM A MI DOLGUNK! Ott ül 386 semmittevő a Parlamentben, hatvan bizottsággal, hatszáz tanácsadóval! Ezeket egyrészt mind a te és az énáltalam befizetett adóból tartják el, másrészt hatezer lobbicég tömi pénzzeli! Ennyiért már elvárható lenne tőlük is az érdemi munkavégzés! Nehogy már én mondjam meg a frankót ingyen!

Másrész volt már rá példa, hogy a nép egyszerű embere kimondta a frankót, mégse lett belőle semmi, mert a döntéshozóknak nem érdeke! A szabályozás az ő gazdasági érdekeiket károsan érintette volna. A képviselő úr családjának van egy olyan vállalkozása, aki a jelenlegi zavarosban jól tud halászni, ezért soha nem fogja megszavazni a szigorítást. Akkor meg miről beszélünk?

De mondd, hogy a levegőbe beszélek, tessék, itt egy konkrét példa:

A körbetartozások megszüntetésére azt találta ki valaki, hogy a közbeszerzési törvényt ki kéne egészíteni pár szóval. Mindössze azt kéne beleírni, hogy a vállalkozónak, aki a munkavégzésre pályázik, az összes olyan eszközzel könyv szerint rendelkeznie kell, ami a munka elvégzéséhez szükséges és az összes szaki is nála kell legyen állományban. Ezzel elkerülhető lenne az, hogy kiadja alvállalkozóknak a munkát, akik jól pofára esnek, amikor a fővállalkozónál szokás szerint eltűnik a projektre kapott pénz.
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..