Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miczo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii8.html    ..
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
miczo 2021.05.19 20:08:29
@UFÓ Kutató: Az általunk jelenleg létrehozott "intelligens" dolgok nem tudatosak. Az öntanuló rendszereink se nem tudatosak, se nem intelligensek, ezek többnyire algoritmikus alapú információ rendező, fejlesztő rendszerek. Bármennyire is bonyolultak, csak az általunk adott algoritmikus szabályrendszert használják.

Létezik olyan, hogy mesterséges tudat, de az meg nem intelligens és főképp nem emberi. Mesterséges tudatot úgy tudom, először véletlenül sikerült létrehozni, akkortájt, amikor a telefonhálózatokat elkezdték vilagméretben összekapcsolni (automata forgalomirányító és kapcsolóközpontok). Az történt, hogy fura random hibák kezdtek megjelenni a rendszerben, amit nem tudtak mire vélni, de egy idő után rájöttek, hogy ezekben van rendszer, egyfajta tudatos viselkedésére utalt a hálózatnak. Mesterséges tudatot egyébként nem nehéz létrehozni, ami nehezebb, hogyan látod el a fejlesztéséhez szükséges információval? Illetve Te hogy tudod értelmezni azt tudatosságot, amit a rendszer felmutat. Mert intelligens az nem lesz, neked kell annak lenni, hogy megértsd mi is törtenik ott.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
miczo 2020.09.19 12:41:52
@EmberfelettiFordítója: mega.nz 50GB-ig ingyenes. Elég jól titkosított, csak az érhető el, amihez linket megosztasz.
miczo 2020.09.20 16:56:33
@DetoxClipper: Vannak olyan karakterkódolások amiken elhasal a blog,.hu szervere. Ahol ilyet talál onnantól eldobja az üzenet további részét. Pl: androidos telefonról írsz, beteszel egy smile-t. Az ASCII-vel nincs gond, de a többi kódkészletet nem biztos, hogy lekezeli.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
miczo 2020.03.17 21:18:48
@vándor369: Köszönöm! Ha holnap lesznek, megnézem távcsővel. Ha nem orbitalis pályán mennek, akkor valami részletnek csak kell látszania 2-300x-os nagyításon. Lehet, valami vonulás van (és nem vadludak).
miczo 2020.03.18 19:39:32
@vándor369: Megnéztem, tegnaphoz képest kicsit korábban jöttek. Elsöre nekem müholdnak tünnek, a távcsöben pontszerü marad, jó gyorsan haladnak.
Szépen egyenletesen felfüzve mennek, szinte a horizontig le lehet követni öket.

A pálya alapján visszakerestem, ez a STARLINK mühold csoport lesz, jelenleg 179 van fenn, és valóban, a SPACE-X bocsájtotta fel.
2019 Május, November és Idén januárban lötték fel ezeket. Alacsony pályán (LEO) keringenek (477km-en), 94 perc alatt kerülik meg a Földet.

www.n2yo.com/satellites/?c=52

lehet követni:
www.n2yo.com/?s=45078

Meg lehet keresni, hogy egy adott idöpontban milyen müholdakat láthatsz az égen a lakóhelyed felett. A látszó sebességböl be lehet saccolni a pálymagasságot, a magassági szögből pedig a pozíciót, hogy ténylegesen kb hol mehet. Azt meg a térképen egész pontosan lehet találni. Ezeket egyszerü azonosítani, mert láncban mennek.

apps.agi.com/SatelliteViewer/
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
miczo 2019.11.08 16:54:54
@UFO Kutató: Semmilyen technikai akadálya nincs már ennek. Az összes telefonbeszélgetés rögzítésre és tárolásra kerül, erre kötelezik a szolgáltatókat, mivel bizonyítékként előkereshető kell legyen 5 évre visszamenőleg minimum. Ha megnézed pl a google beszédfelismerő algoritmusait, amit egy alap androidos telefonba, tabletbe beleraknak, akkor sejtheted, hogy a technika nem itt tart. Nem ember hallgat le, szerverek, mesterséges intelligencia algoritmusok értelmeznek, kategorizálnak és profiloznak. Ez már 20éve is megvolt. Az echelon projektet a 80-as években kezdték.
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
miczo 2019.06.10 09:46:18
@UFO Kutató: Igen, a Föld valóban közel gömb, de ha tudod, hogy a gépek kb 10km-en repülnek, akkor a 45° magasságon látszó repülő olyan messze van, amilyen magasan. Ez még fejben is könnyen számítható. Csak megtalálja a terképen... A görbületi korrekció 0.8m/10km, ezt el lehet hanyagolni.

Ha objektív méréseket szeretnél, keress utána, vagy legjobb ha saját mérést végeztetsz a levegőben és vizben, a növényzeten található nanoaluminium koncentrációról.

Az analitikus gondolkodás nem azonos azzal, hogy hit alapon előszedett tényszerűnek látszó dolgokat ütköztetünk. Minden harmadik fél által feltett közlés kétes, vagy legalábbis sok időt és energiát elvisz a kétely eloszlatása. Évekig, évtizedekig lehet pörögni ugyanazon tudati szinten, a haladás legcsekélyebb jele nélkül, amíg ezeken nem lép túl valaki.
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
miczo 2019.04.13 21:21:49
@Angyal Andras: Ha tömören összefoglalnád mit értesz fénytudatosság alatt, megköszönném. Mit értesz fényszín és fényszín hely alatt?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii11.html    ..
miczo 2019.03.18 00:09:16
@pietnik: A most megjelent hírben a készüléket nem nevezném se szabadenergia gépeknek, ingyen energiás dolognak főleg nem. Egyrészt, mert több mint tíz év a megtérülési költsége (szerintem elöbb szorul javításra), alacsony a hatásfokuk és nem független rendszerek (az infinity sav leírásában pl benne van, hogy ha nem tud a gyártó szerverére csatlakozni az interneten, a gép nem indul el. :) A működése fölött tehát nem rendelkezel szabadon.)

A mai átlagember az elektromosság működését sem érti, csak használja a készülékeket amit a kezébe adnak. Teljesen mindegy "mi hajcsa", csak neki olcsó és kényelmes legyen. A hosszútávú környezeti hatás nem érdekli. A napenergia sem igazán vonzó a magas bekerülés és alacsony energiahozam miatt, ezek a gépek meg jeken formajukban drágàk.

Hogy nem kapják fel a fejüket ilyen hírekre, inkább arra gyanakszom, a gond az, hogy nem a tv-ben mondták be főműsoridőben.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
miczo 2019.02.27 15:10:18
@UFO Kutató: hang = 'éteri hang' vagyis gravitációs hullámok szuperpozíciójával éterböl anyagot sürítenek.

Ha a Gábor Dénes által feltalált hologram müködési elvét megérted, akkor el lehet képzelni hullámterek interferenciájából (elemi hullámfrontok szuperpozíciója) hogyan alakul ki egy tárgy képe. Ugyanez történik az ilyen 'hanggal' létrehozott fizikai tárgyak esetében is, csak itt a hang éterikus hullám, amiböl egyébként az anyag folyamatosan keletkezik, így a stabilitás látszatát kelti. Kisfaludy egy elöadásában elmondja hogy müködik a replikátor, ami képes egy tárgy másolatát létrehozni ilyen éteri hullámminták fázishelyes reprodukciójával. Illetve itt tudnám még ajánlani Dienes István kvantumszámítógépek elméletéröl tartott elöadásait is. Kvantum számítógép alatt nem azt érti, hogy a 0..1 állapotot kvantumállapotokkal modellezünk, hanem a gép egyfajta 3D-s nyomtató, ami a beadott tervrajzból (hologram) kvantum szintröl képes tárgyakat létrehozni, tehát közvetlen információból strukturált anyagot képez.

Szóval nem mondott hülyeséget, csak egy ilyen rövid interjúban nem biztos, hogy ki lehet fejteni mindent részletet. Ezeknek utána kell menni.
miczo 2019.02.27 20:55:59
@UFO Kutató: Azért nem látod pl a nullponti energia rendszereket, mert hamarabb ellopják (nemzetbiztonsági okokra hivatkozva titkosítják a szabadalmakat), mielőtt kikerülne arról bármilyen információ. Akik közérthető szinten tanítani próbálják az elveket, azokat megölik (mint John és Gary Bedinit free-energy.ws/john-bedini/ ). Sok felkészült ember van aki hallgat, de azonnal előállnának, ahogy ez a rendszer összeomlik. Jópáran kész és működő rendszerrel. Az össz-emberi tudat még nem tart itt, a globális programozottságnak köszönhetően. Ha eljutunk oda, hogy elkezdünk összefogni, ahelyett hogy ötperces önérdekek helyett egymásnak ugrunk, akkor majd változik ez is.
miczo 2019.02.28 07:29:16
@UFO Kutató: Igen, a jelen gazdasági struktúra nem működne tovább. A többi meg elmeprogramozás, hogy azt higgyük a mostani rendszer nélkül életképtelenek lennénk és ha megszűnne, azonnal egymásnak esnénk. Ez egyszerűen nem igaz. Ezt az irányítók is pontosan tudják, hogy a társadalmak kontroll nélkül egy rövid átrendeződés után virágzásnak indulnának. Az emberi lakosság csak egy kis része olyen pszichopata, aki élvezné azt, hogy bármit megtehet büntetlenül, de a normálisan élni akaró többség ezeket hamar kivetné magából. Az elmekontoll és a fizikai terror (a megtorlás lehetőségének tudata, ha nem működsz együtt a rendszerrel) tartja a társadalmat ebben a borzalmas tehetetlen állapotban.

John Bedini: nem tudni az okát hogy halt meg, semmilyen betegségről nem tudnak. educate-yourself.org/cn/John-Bedini-Noted-Free-Energy-Researcher-Died-Unexpectedly-on-Saturday-Nov-5-2016-06nov16.shtml
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii21.html    ..
miczo 2019.02.10 20:28:51
@UFO Kutató: Nem az emlékezőképességünk pontatlansága okozza. Ha így lenne, akkor az emberek különböző módon hibásan emlékeznének, az egyéni emlékképeiknek vagy személyiségtipusuknak megfelelően. Itt viszont szignifikánsan ugyanarra a hibás emlékre hivatkoznak. Évtizedek múltán is teljesen pontosan lehet emlékezni részletekre, ha azok megfelelő módon be lettem 'égetve', mint a gyerekversek, reklámok, többször megnézett kedvenc filmek.

Az elme hllografikus belső szerveződéssel bír, és hajlamos a hiányzó információt kiegészíteni a már meglévő neurális minták segítségével, de ennek a mandela effetushoz semmi köze, ez felesleges ide hozni. Itt konkrét és pontos emlékeket vizsgálnak, ha az illető emlékszik az adott dologra, akkor elmondja mire emlékszik és azt vizsgáljuk. Ha nem emlékszik, akkor megmondja, hogy nem emlékszem. Ebben pont az az érdekes, hogy nagyszámú mintán (sok résztvevős mintavétel) lehet teljesen pontos statisztikát csinálni. Hibás emlékezettel mondhatna mindenki különböző hibás dolgokat, mégis ugyanúgy emlékeznek rosszul az azonos dolgokra. Nem furcsa ez?

Az időutazás általi idővonal módosítás valószínűleg nem játszikmez esetben, mert ha valaki visszamegy és módosít azzal egy másik idővonalat indít, nem tudja a saját idővonalát ilyen módon megváltoztatni.

Lehet, hogy a mandela effektus nem is az idővel, hanem a valóság valamely más aspektusával függ össze. Ez egy jelzés, hogy valami változott.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi10.html    ..
miczo 2019.01.04 16:37:20
@HákLinda: Egy kicsit eltérö realitásban vagyunk, 2013 elött megtanult dolgokban nem erre a realitásra emlékezel (Te sem). Mandela effektusnak hívják, angol nyelven találsz inkább anyagokat a jelenségröl. Több száz változást leírtak, emberi biológia, földrajz, müvészetek, film, stb. Nem igazán tudni mi történt, csak találgatni lehet, de a jelenség létezö dolog (alternatív emlékezet).

mandelaeffect.com/
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-viii30.html    ..
miczo 2017.08.27 22:35:06
@xyron: Philip J. Corso ezredes könyve magyrul: paramoral.eu/e107_files/public/1391199377_35_FT16484_corso_birnes_a_roswelli_titok.pdf

Olvasmányos, jól leírja hogyan fejtették vissza az esetböl azokat a "találmányokat" amit mai iparunk rég használ (száloptika, tranzisztor, nyomtatott áramkörök, éjjellátó készülék ...)
miczo 2017.08.28 21:16:45
@UFO Kutató: A gravitáció működésének megértéséhez elsősorban a kvantum vagy éter tartomány fizikájának megértése segít. Ezek precízen jóval az egyetemi matematikai szint felett tárgyalhatók csak, de a megértéshez ez nem feltétlen szükséges. Éterfizikát nem nagyon tanítanak, viszont több olyan elmélet is van ami - bár eltérő koncepcióból indul ki, mégis helyes eredményre jutottak, jól modellezik azokat a fizikai effektusokat, amit a relativitás elméletig bezárólag nem magyaráz meg a klasszikus fizika. Magyar munkák közül ezeket tudom ajánlani:

GAZDAG LÁSZLÓ: RELATIVITÁSELMÉLET ÉS SZUPERFOLYÉKONY VÁKUUM
KRISTÓF MIKLÓS: AZ ÉTER KONZISZTENS MATEMATIKAI ELMÉLETE
itt olvashatod:
mek.oszk.hu/05400/05401/05401.pdf

KRISTÓF MIKLÓS: Az áramló téridő-plazma (mek.oszk.hu/03700/03783/03783.doc)

A gravitáció nem önálló erö, hanem egyfajta speciális geometriájú forgó mágneses mezö. Kicsiben és nagyban ugyanúgy. Corey többször emlegeti a torziós mezöket a gravitációs meghajtással kapcsolatban.

Ezt úgy lehet elképzelni, ha pl. az éteri hullámteret, ennek önnfenntartó (önkeltö) kvantum-méretü hullámcsomagjait részecskeként fogod fel. Ekkor az alaperöket így tudod képletesen megjeleníteni: a mágnesség az éter egyenes vonalú áramló mozgása. Az inercia az éter folyamatosan gyorsulva áramló mozgása. Ezek az éteri áramlások az anyagi részecskéket is folyamatosan perturbálják, hiszen az anyag is az éterböl van. Azt a geometriát, ami minden pontban folyamatosan gyorsuló mozgást ad, nem lineárisan kell elképzelni, hanem többszörösen egymásba hurkolt örvénylö mozgásként. Ez a forma a természet egy alapvetö geometriája: a csavart tórusz-mezö. Ha ilyet elö tudsz állítani mágneses mezöböl, akkor gravitációs mezöt tudsz kelteni. Ezt csinálták meg mechanikailag (mert az 50-es években ehhez volt technikai felszereltség) az örvénylö higanyplazma generátorokban és a forgótárcsás meghajtásban is.

Ezekre McCandlish cikke is utal, illetve mindenféle matematikai / fizikai háttér felemlegetése nélkül odateszi az elméletét. Azt azért be kell látni, hogy ezek nem olyan témák, amik elmélyült tanulmányozás, ismeretszerzés nélkül csak úgy megérthetök. Nem lehet korrekt módon, fizikai, matematikai ismeretek nélkül tárgyalni, mert ennélkül olyan lesz a dolog, mint ezek a cikkek - pár mondatban utalnak egy nagyon széles háttértudásra, aminek ha nem néz utána az ember, akkor csak hiszem-nem hiszem alapon lóg a levegöben.
miczo 2017.08.28 23:03:34
A második link helyesen: mek.oszk.hu/03700/03783/03783.pdf

A geoid lapultsága 0.33% a gömbhöz képest. Annyira nem jó a szemünk, hogy ezt az eltérést észrevegyük.

Ha fogunk egy 127.4 cm-es fittballt (gumilabda) és letesszük a padlóra, annak az alakja jobban torzul, mint 0.33% (a gravitáció miatt), mégse vesszük észre, hogy nem gömb. Ha van rajta egy 0.88 mm-es pukli, az méretarányosan pont olyan a labdán, mint a Mount Everest a Földgolyón. Szóval nagyjából gömb az, még ha rücskös-nedves is a felszíne.
A most következő interjú különleges helyet foglal el az oldalon eddig megjelent írások sorában. Egy honfitársunk keresett meg bennünket azzal a szándékkal, hogy elmondja nekünk, éveken keresztül kapcsolatban állt a Coma Berenices (Bereniké haja) csillagkonstellációból érkező földönkívüliekkel.…..
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Corey (a Cosmic Disclosure hetente megjelenő epizódjain kivül) hónapok óta nem jelentkezett friss információkkal a háttérben zajló eseményekről és találkozókról. Rövid helyzetjelentéséből most kiderül a hosszú ideig tartó hallgatás oka és némi áttekintést kapunk a háttértárgyalások jelenlegi…..
Corey legújabb jelentésében beszél a Gonzales alezredessel történt megbeszélésekről, a nemrégiben a világon végigsöprő, hatalmas méretű számítógépes hackelési hullámról, illetve a földönkívüliek részvételével zajló Szuper Föderációs találkozó legújabb…..
A Titkos Űrprogram Szövetség emberei nemrég váratlan látogatást tettek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egyik marsi kolóniáján. Corey részletesen beszámol a nem mindennapi fejleményekről. Részletek a tovább után. 2015. Június 20. - Tudtam, hogy ez egy érdekes és…..
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
miczo 2012.11.12 10:41:41
Ma reggel elvégeztem pár emberen egy tanulságos tesztet. Mindenki lemérheti saját magán is ezt, aki olvasta az elözö hozzászólásom, illetve látta a képeket. Ismerösöknek átküldtem azt a két linkelt képet, különösebb komment nélkül. Egy kivétellel majd mindenki tájképet látott ezekben, hogy milyen szép, meg jó hely. Meg ott vannak a birkák is rajta. Az egyikük visszaírt, mintha a hegy egy piramis lenne. A másik képen meg van három hajó amit senki nem vett észre, pedig nagyon vonzza a szemet.

Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy ma már elégtelen az a látásmód és tudatosság amivel eddig a világot szemléltük. Aki az elme jól kitaposott észlelési és gondolati ösvényein halad, az elsiklik fontos dolgok mellett, nem látja azt, ami már javában zajlik körülötte. Nagyon erösen zajlanak a változások a tudat különbözö szintjein. Nem kell várni semmire, mert itt van. Hogy a politikában mi történik, vagy Obama mit csinál, vagy bármilyen nyilvános szinten a média mit hajlandó közölni szerintem lényegtelen, mert a ezek a hírek mindig óriási késéssel követik csak az eseményeket. Persze az tudat régi aspektusainak ezek a hírek, külsödlegesek, nem vagyunk benne, csak értesülünk.

Ha saját magadban fókuszáltan ott vagy, és nem csak a megszokott idegpályákon halad a tudatod, akkor a jelenben vagy és látni fogod az alakulást körülötted és akkor nem kell külsö hírekre várni. Azt a piramist is azonnal észreveszed, ami lehet hogy 30 ezer éve ott áll, meg a hajókat az égen, szinte az országban mindenütt, meg a történéseket a finom energia szinteken.
miczo 2012.11.15 20:56:05
Néha kell egy kis rózsaszín is: szepjovot.blogspot.hu/2012/11/a-nagy-valtast-koveto-nap-kirael-mester.html

Amúgy ha tehetitek ne sétáljatok bele a dátumok csapdájába, mert ha lesz is 3 napos sötét, ezt nem lehet tudni mikor. "Nem tudjátok a napot és az órát".
Legyetek mindig és mindenre készen, ez a legfontosabb.
miczo 2012.11.11 18:05:58
2012. november 10. szombat, 20:48
forrás:
www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=93:obama-az-usa-legnagobb-elnoekeinek-soraba-keruelhet&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Ma reggel nem "viszonya miatt mondott le", mint ahogy a gagyimédiumok írják, hanem bilincsbe verve vitték Obama elé a CIA igazgatóját, Petraeus tábornokot. Vagyis folytatódott annak a hálózatnak a teljes felgöngyölítése az amerikai hadseregen és titkosszolgálatokon belül, mely az elmúlt napokban/hetekben az amerikai elnökválasztás meghiúsításán dolgozott. A szokatlanul erös és atipikus Sandy "hurrikán" és a szerdán az USA keleti partján végigsöpört exrém hóvihar sem volt teljesen spontán, hanem az amerikai hadsereg meteorológiai fegyvereivel felerösített, abban reménykedve, hogy a puccsot megkönnyítö rendkívüli állapot lesz kihirdetve. A héten korábban már több tábornok és egy admirális is le lett mondatva. A vezérkar fönöke, Dempsey tábornok (aki olyan elegánsan elküldte pár hete az izraelieket a fenébe), és a többi vezérkari tábornok, valamint Leon Panetta védelmi miniszter, viszont továbbra is Obama mögött állnak. A puccskísérlet oka abban keresendö, hogy az Obama kormányzat a tarthatatlan költségvetési hiány miatt az elkövetkezendö idöszakban hozzá fog látni a világ legnagyobb háborús gyilkológépezetének, az amerikai hadseregnek, valamint az amerikai hadiiparnak a rendkívül radikális leépítéséhez. Ezt szerették volna Petraeusék foggal-körömmel megakadályozni. Amennyiben Obama a leépítést sikeresen véghezviszi, további radikális nukleáris leszereléssel karöltve, azzal azt hiszem, be fog kerülni az USA legnagyobb elnökeinek sorába.
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
miczo 2012.10.31 10:20:18
@Kajman: A hárfa hullámtere nem sík dolog, a mikrohullámú sugárzást az ionoszférába lövik fel, onnan verödik vissza a Föld szinte tetszöleges pontjára koncentrálódva. Szóval ilyen szerkesztéssel nem nagyon lehet meghatározni a forrást. A hálózat összes nagyobb adójának koordinátája már ismert, Alaszka csak az egyik. (vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/08/hogyan-lehet-vedekezni-haarp-sugarzasa.html).
miczo 2012.10.31 10:29:27
Kezembe akadt egy nagyon jó riport fordítása, a Project Camelot készítette még 2009-ben. Igaz csak érintölegesen, de a legtöbb dolgot visszaigazol amiröl Cobra beszélt. Nem rövid, de érdemes elolvasni.

projectcamelot.org/lang/hu/dane_tops_hu.html

Egy részlet:
"Ez egy börtönbolygó. Be vagyunk börtönözve ezen a bolygón és a tudatlanságunk a fő esköz ami bilincsben tart bennünket. Nukleáris háborúk folytak régen a földön. Tudományos bizonyitékok vannak arról, hogy mindenhol a Földön sugárzó üveget találtak, és hogy egyéb hatalmas robbanások voltak a Földön nagyon régen.
Most már bizonyitékok vannak arra is, hogy más civilizációk éltek a Földön elöttünk. Sokan a jelenlegi Földicsoportból fogólyként van ide telepítve és hipnotizálva. Az emberek, vagy lelkek, vagy a spirituális lények akik vagyunk, nem véletlenül vagyunk itt. Sokan nem tudják elhagyni a Bolygót, mert egy amnéziát generáló elektromos háló tart itt minket.
Nem tudjuk eléggé felébreszteni saját magunkat, hogy összegyüjtsük a tudományt amivel a ciklikusan változó Földet kezelni tudnánk, mert annyira elmemanipulálva vagyunk és sokan közülünk úgy él, mint Truman, a Truman Showban. Nagy igazságok vannak abban a filmben."