Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.benegúz

267 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari legújabb hibrid sportautója bemutatkozott. Neve: 296 GTB.Bár formaterve emlékeztet a Dino-ra, a motorja pedig csupán V6-os, az új autó mégsem egy belépőmodell. A belsőégésű- és a villanymotor összteljesítménye 830 LE, ez az érték megegyezik a 812 Competizione teljesítményével, de 296…..
Ferrariszubjektív 488 Pista 2021.05.16 09:43:54
A Ferrari 488 Pista a maranellói márka különleges szériás sportkocsija, a vállalat történetének legerősebb V8-as motorja hajtja, és az eddigi legmagasabb szintű versenytechnológiai átültetést eszközli közútra. Az olaszul "pályát" jelentő nevet kifejezetten azért választották, hogy a Ferrari páratlan…..
Ma mutatta be a Ferrari legújabb limitált darabszámú modelljét a zárt és nyitott kivitelben is elérhető 812 Competizione-t és 812 Competizione A-t. A technikai paramétereket már korábban közölték, máig csak a hivatalos névre és az Aperta fotóira kellett várni. Íme az első képek:..
A Ferrari extrém orrmotoros berlinetta koncepciójának végső kifejeződéseként az új, limitált szériás V12-es a kritikusok által elismert 812 Superfast jellemzőit soha nem látott szintre emeli. Az eredmény egy olyan autó, amely magában foglalja és megtestesíti a vállalat több mint 70 éves, a világ…..