Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaha

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
- prokee - Büdösbunkó 2008.03.11 19:10:00
Ezt meg Tündérem fotózta. A képen látható egy kevéstonnás konténerszállító, egy óvodakerítés, egy kertvárosi jellegű lakótelepen található zsákutca-parkoló, egy vadonatúj, frissen aszfaltozott járda, egy óvodakerítés, meg egy óriási adag suttyóság. Megnyugtatok…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
Sárga Ház Miért éppen Viasat3? 2008.03.10 19:35:51
Gondoltam, leülök ma is a kultikus sorozat aktuális epizódjának ismétlése elé, de aztán csak néztem ki a fejemből, mert hogy a Viasat3 rezzenéstelen arccal nyomja újra azt a részt (a doki tervezett NY-i utazása, álom a repülőszerencsétlenségről, a cseredoki érkezése stb.), ami…..
Sárga Ház ROMA POWER! 2008.03.03 18:19:14
Szopott a Gárda! A fineszes romák jól megszívatták a Magyar Gárdát, egészségükre! A gusztustalan alakulat Pétervásárán akart tagtoborozni ("hívtatok, hát megyünk!" - írták hirdetményükben), hát várták is őket rendesen! Kétszáz roma az öt gárdistát...Na, és ha…..
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..
Még nem is ért véget a Valentin-nap, de Hajdú Péter, Bódi Sylvi és Tornóczky Anita máris eladták a Valentin-napi szorijukat. Gondolom a többi celeb holnapra időzítette, vajon milyen izgalmak történnek ma Velük?! Micsoda izgalmak! A kényszeres közléskényszert amúgy a mai…..
halmozottan agyatlan emberek kerülnek sokszor sajnos olyan munkakörbe, ahol a bmeg és egyéb kötőszavak használata nem ajánlott. Ld (nyelvművelők kedvéért) 4. pont. Az alábbi levelet 2008.január 9-én küldtem el a mávnak az eszrevetel@mav-start.hu címre, ma érdeklődtem is felőle,…..
A "növényápolás és a kerttechnika szakértője" - újszerű, látványos, bár kissé szadista kerttechnikát mutatott be a karácsonyi közönségnek. Az árucikk - olcsó tömegkaktusz - talán meglepő módon intermédiás műalkotásként értelmezhető: a szerves/szervetlen…..
Történt ilyen, bizony.. 2006 szeptemberében a Santacruzense-Atletico Sorocaba brazil harmadosztályú meccsen a 89. percben Silvia Regina de Oliveira bírónő állítólag az asszisztense jelzésére megadta a labdaszedő gólját, amivel a hazai Santacruzense kiegyenlített. Arra…..