Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kovács Géza

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fent látható videóhoz Beyoncénak személyes története is van. Lényegében a Jay-Z-vel közös életének egyik pillanatát örökítették meg: az a nap, amikor a rapper megkérte az énekesnő kezét, pont Jay-Z születésnapjára esett. Ezért aztán Beyoncé elvitte a pasiját egy Crazy…..
Az előző fejezetben két sárkányölő hős legendáját tettük vizsgálat tárgyává, s személyük mögött a dicső Attilát, Isten ostorát fedeztük fel. Attila hőstetteit népmesénk Fehérlófia történetében örökítette az utókorra, melynek szimbolizmusát Beowulf óangol…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Dr. Kovács Géza 2013.12.24 13:58:35
@totii:
Gutkeled Joachim,Šubić Pál, Babonić István, Frangepán Duim
Dr. Kovács Géza 2013.12.24 14:11:41
@totii:
Kőszegi Henrik
Mindenkit meglepett Beyoncé, aki csak úgy minden előzetes nélkül új albumot jelentetett meg. Ugyanilyen meghökkentő lett a Haunted (Kísértetjárta) című klipje is, amelyet több helyen betiltottak, vagy éppen éjfél után sugároznak. A videóportálok se akarják megosztani. Azért…..
Berki Krisztián nőnek öltözve sokkol, harsogja a mai Bors. A drabális fradista a Mr. és Mrs. forgatásán énekelt flitteres ruhában, miután öltözködési tippeket kapott egy igazi transzvesztitától. „Régebben néhányszor megfordultam meleg bulikon is, így a…..
Dr. Kovács Géza 2013.09.26 14:17:56
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Dr. Kovács Géza 2013.08.14 08:38:30
Ahogy azt előzőleg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke, Gyulay Zsolt már jelezte, a Magyar Nagydíj hétvégéjén megtörtént a szerződéshosszabbítás, így immár hivatalos, hogy hazánk 2021-ig helyet kap a Formula-1-es versenynaptárban. Vasárnap délben a FOM vezére,…..
Ma olvastam  a HVG oldalán egy cikket Nóráról, aki óceánjáró hajókon keresi a kenyerét. Ami leginkább megragadta a figyelmemet, az az volt, hogy az óceánjárói karrier előtt a médiában próbált elhelyezkedni. Ez azért is volt számomra olyan érdekes, mert egész jó…..
szt!mpank Ufók a XIX. századból? 2013.06.30 12:25:56
Fantasztikus repülőgépezetek illusztrációban nem volt hiány a XIX. század végén. A rajzolók munkáiból mégis kiemelkednek a porosz származású Charles Dellshau munkái, amelyek sokszor titokzatosnak hatnak, újságkivágásokkal tarkított, akvarellel és tollal felvázolt…..
Dr. Kovács Géza 2013.07.01 11:54:28
Tisztelt Mt!   Ma kimentünk cigizni egyik munkatársammal a dohányzóba és a főnökünk utánunk jött és közölte, hogy fegyelmit kapunk, mert kettesével mentünk dohányozni...Állítólag már közölte velünk, hogy egyszerre csak egy ember járhat,amit nem tudom mire…..
Dr. Kovács Géza 2013.07.01 11:50:19
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
Nyuhahahahah nyomi Kanye fejbőrrel vette le a táblát: http://www.tmz.com/2013/05/10/kanye-west-walks-into-a-sign-video/ Majd utána tiszta morci lett: Majdnem a földhöz vágta magát hisztizni, soha ne hagyd abba Kanye!..
Dr. Kovács Géza 2013.05.12 12:43:03
@Wind Callman tér: De jó volt!
Naomi Campbell, 1990 Vogue ..
Dr. Kovács Géza 2013.05.04 10:00:42
Jon Cryer és Ashton Kutcher aláírta a szerződését, a Warner vezetősége boldogan sóhajtott fel, a CBS meg bólintott és berendelt egy újabb évadot - nagyjából ez történt pénteken délután Hollywoodban, de hogy a Két pasi meg egy kicsi rajongói ne örülhessenek maradéktalanul, az…..
Hosszú, hosszú ideig bámulták a rajongók a legújabb Man of Steel vírusmarketing-oldalon található visszaszámlálást, mely legalább hússzor indult újra, mire végre képhez kaptuk a legújabb, valószínűleg végső előzetest. A trailer olyannyira friss, hogy nem is ért volna végig,…..
Dr. Kovács Géza 2013.04.18 16:06:21
@DHOPW42: Hát engem addig nem köt le, ameddig szado-mazo jelmezben ugrálnak, komolytalanná válnak. Viszont, teljesen nézhető lenne számomra egy teljesen hétköznapi ruhában, világot megváltó hős!
Dr. Kovács Géza 2013.04.18 16:08:48
@DHOPW42: Ráadásul nem ez az alapkinézetük, menetközben veszik fel ezeket a göncöket, általában nem földönkívüliek. Az alien hasonlat meg már milyen? Na az földönkívüli.
Dr. Kovács Géza 2013.04.18 16:10:09
@prick: Megnézem!
Emlékeztek még arra a zebrára, amelyik a II. János Pál pápa (akinek ez nem mond semmit: Köztársaság) téren volt? Szépen felfestették, neki a kerítésnek. Én arra tippeltem, hogy - kiindulva a 4-es metró építésének eddigi tempójából - előbb fog elkopni, mintsem a kerítést…..
Praxis Hová tűnt a doktornő? 2013.03.29 06:00:00
A bennem motoszkáló kisördög valamiért folyton csúnya dolgokat sugdos, igyekszem elhallgattatni, de nehezen megy. Tisztelt Praxis blog!     Egy kérdésem lenne csupán, mert nem értem,  hogy mi történik a VIII. kerület egyik házi-, ugyanakkor a MÁV üzemi orvosi…..
Dr. Kovács Géza 2013.04.11 18:00:04
@cenzorilla: Nem érdekel. Nem fogom megkönnyezni. Eleve miért személyeskedsz? @Tempus-Anh: Nem attól leszek magyar, mert nagybetűvel írom az szülőhazám nevét, odát ezt biztos így gondoljátok. Ha jó orvos lennél akkor a betegekkel foglalkoznál ahelyett, hogy velem foglalkoznál!
Dr. Kovács Géza 2013.04.12 17:55:03
@Tempus-Anh: Le kakálom, hogy mivel üti el a szabadidejét cenzorilla!
@karcsibácsi: Ahol én lakok, annak a kerületnek a környékére se szeretnek járni a kocsmatöltelék, csöves spanjaid, mert seggbe dugnák őket. Nagyon kemények vagytok nicknévvel virtuálisan. Ha gondolod összefuthatunk! Miért nem költözöl vissza akkor te is.
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
A KARD Gáz helyzet 2013.04.08 20:02:59
A szabad véleménynyilvánítás ügye újabb kihívás előtt áll. Eddig a sajtószabadság miatt viaskodott az ellenzék a kormányoldallal, most viszont szélsőségesek felbukkanása miatt hirtelen egy platformra kerültek. A morális elveken és indulatokon egyaránt alapuló szellemi…..
Rákérdeztem, hogy végülis meddig várjak még, erre megint megkaptam a magamét. Végül kiderült, hogy nem tudnak kijönni, hiába vártam, át lettem verve. Tisztelt Praxis!   Első dühöm elmúlta után úgy gondoltam, hogy megküldöm önöknek a héten velünk lezajlott események…..
Dr. Kovács Géza 2013.04.08 09:44:49
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Csak néha benézek mert marha vagyok!
A tavaszi szünetre feltornyosulnak az új filmek, s mind közül Az óriásölőre várható a legnagyobb érdeklődés. A 3D-ben, köztük IMAX 3D-ben is látható fantasyben hallható hazai színészek a következők. Nicholas Hoult – Szatory Dávid. Mintha csak tegnap lett volna (pedig…..
David Cameron, brit miniszterelnök hétfőn elmondott beszédében kijelentette, nem szabadott volna korlátlan munkavállalói engedélyt adni az EU-hoz 2004-ben csatlakozott államoknak. Ezen államok munkavállalói átmeneti munkavállalói engedélyt fognak kapni és megváltoztatják a nekik…..
Nektek mi ugrik be Turbék Istvánról, Gyepesről, vagy a Korolovszky, Tokody duóról? Öngólt szerezni az egyik legszemetebb érzés a fociban, mert azt biztosan mindenki megjegyzi. Megmutatunk egy párat Magyarországról. Korábban bemutattuk a legnagyobb magyar bombagyárosokat, akik…..
Dr. Kovács Géza 2013.03.26 10:49:03
A kormány együttműködik az energiaszolgáltatókkal, ha azok azt teszik, amit a kormány mond - jelentette ki a miniszterelnök. Érdekes tárgyalástechnika: ha szót fogadsz és kussolsz, akkor a barátod lesz a rendszer. De ha nem... Filmszerű kép jut az eszembe. A helyszín a TEK egyik…..