Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőbölös Ákos

4 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A decemberről júliusra előrehozott legújabb Mission: Impossible-kaland hosszabb trailere majd csak holnap debütál, addig is azonban itt van egy kis ízelítő abból, amikor Tom Cruise megmérkőzik az anti-IMF-fel. ..
A kiválasztott második részénél sem változtattak a franchise előző darabjainál bevált marketingstratégián, vagyis elkezdték csepegtetni a teasereket, először egy, vélhetően később további plakátok formájában a várható videók előtt. Fogták megint Mordecait a…..
Gőbölös Ákos 2015.03.18 19:59:38
@Richter Géza: Szívesen Géza! ;-)
Itt az újabb előzetes. Banana. A tovább mögött magyarul is. Banán. Sandra Bullock Scarlet Overkill is benne van. Papagena. ..
Gőbölös Ákos 2015.02.04 09:37:48
@Nyílméregbéka: "Sandra Bullockkot meg minek kell megemíteni a magyar verzióban, mikor szinkronos?"
Ez nekem is megütötte a fülemet, tényleg fura. :-)
aeon flux kritika: everly (2015) 2015.02.02 17:10:00
Egy nő összeverve és feltehetően megerőszakolva vonszolja be magát a fürdőszobába. A WC-tartályból előhalász egy mobilt és egy pisztolyt, és miután a mobilon senkit sem ér el, akit szeretett volna, a saját fejéhez emeli a pisztolyt. Persze, ha tényleg elkövetné az…..
A Minyonok az idei év egyik nagy animációs durranásának ígérkezik, ezt több minden is bizonyítja. Ott van példának mindjárt az első előzetes, amit látva szem nem maradhat szárazon. Plusz az első két, szívemnek felettébb kedves Gru, melyek ugyancsak bizakodásra adnak okot…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Gőbölös Ákos 2015.01.27 18:10:19
@Szatyi93: Egészen eddig az volt a duma a Fox részéről, hogy azért nem mutatnak belőle semmit (értsd: SEMMIT!), mivel még nincs kész, és nem szeretnék, ha emiatt egyesknek nem az jönne át, amit a készítők szerettek volna nyújtani. Na, most nekem még mindig nem jön be, amit a készítők szerettek volna, de ez már ugye magán vélemény.
A rajtaütés első része 2012-ben minden valamire való akciófilm-rajongó pulzusát megpumpálta konstans tizenhárommal, míg a második felvonás már nem csak a brutális és tökéletes-közelire csiszolt akciójelenetekre helyezte a hangsúlyt, hanem egy egészen vállalható történetet…..
Január 22-én kerül mozikba a ficsúr műkereskedő Lord Charles Mortdecai (Johnny Depp) története, aki mindig elegáns, jól fésült és természetesen talpig úriember. Hősünk egy különleges felkérést kap, melyet természetesen a királynő és a haza érdekében mindenképp el kell…..
Kíváncsi vagyok, a DC hogyan licitálna rá erre egy Atomról forgatott film promójával. UPDATE: Az Entertainment Weekly jóvoltából már egy kicsit tartalmasabb képünk is van hozzá. ..
Gőbölös Ákos 2015.01.06 19:00:56
@TomPowell25: Inkább Flash lesz a nagy kérdőjel, hogy nála mit kezdenek a folytondumálokésmindenbőlviccettákolok dologgal. Kábé ő a DC Deadpool-ja. :-)
Gőbölös Ákos 2015.01.07 08:57:49
@szab78: Persze, hiszen tudjuk, hogy Joker szerepére is csak a meleg cowboy-t és nyálas lovagot alakító Heath Ledger-t választották, ugye?
aeon flux mi lesz 2015-ben... 2015.01.01 15:10:00
...az első film, amit megnézel? (Az év végi nagy hátránylemorzsolást követően most valami nagy és epikus szépségre vágyom... vagy egy horrorra, mert az bármikor jöhet.)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (Le kéne már dönteni a Kártyavárat, de lehet, hogy újradarálom a…..
Na, hát túl vagyunk ezen is! Én személy szerint negyedszer láttam most már kedvenceimet és remélem lesz az még legalább egyszer ennyi. Mert aki tegnap is kinn volt, láthatta, hogy ez a banda élőben ugyanúgy felveszi a versenyt bármely trendi fiatal zenekarral. Sőt... A…..
Gőbölös Ákos 2014.06.21 21:37:31
@gosford: Jack Daniels-es póló? Akkor én is láttalak. :-P

Durva jó koncert volt, én minden másodpercét imádtam, újra! Nekem is ez volt a 4. alkalom, hogy élőben, színpadon láttam a sütit (Bp 2004. és 2014., Sopron 2009., Bécs 2011.). Remélem, lesz még több!
No, kérem szépen, ez az a film, amiért Matthew Vaughn lepasszolta az X-Ment (amikor az még csak Az elsők közvetlen folytatása lett volna), nem mintha rossz matériáról lenne szó, ugyanis a szuper titkos kémszervezetről szóló film Mark "Kick-Ass" Millar és Dave "Watchmen" Gibbons…..
Íme Batman új hacukája egy kis batmobillal a háttérben. Ben Affleck bizony sokat spenótot evett (a kép klikkre megnő). ..
A trailer után már sok újat nem mutat, de azért itt van a Gotham csoportképe, rajta Gordon felügyelő és mestere, Selena Kyle, Ivy Pepper, Mr E. Nygma, Oswald Cobblepot és persze Alfred a kis Bruce-szal. ..
Gőbölös Ákos 2014.05.12 19:12:59
@Németh Barna: Jokernek nem ismeretes a polgári neve. A Jack Napier-t csak a Burton-féle Batman-ben kapta, hogy tudják valahogy szólítani a Jokerré válás előtt is.

Amúgy állítólag Harvey Dent is benne lesz a Gotham-ben. Szóval ez a sorozat már mindenkiről szólni fog, csak épp Gordonról nem. :-S
A nagy szavakkal olykor könnyedén dobálózó kritikusok örök átka, hogy, akár a farkast kiáltókat, őket sem veszik komolyan, még ha valóban indokolt is a szóhasználat. Végignézve a plakátokon ma minden elképesztő, zseniális, forradalmi. Minden egyes film új időszámítás az…..
16 feláldozható, mind önálló karakterplakáton. A hölgy előre, urak kattintás után... és tekerjétek végig, mert utoljára hagytam a legjobbat.   ..
Gőbölös Ákos 2014.04.02 18:55:53
Végre elölről, teljes húspompájában is megcsodálhatjuk Dwayne Johnson Herkulesét, aki a Magyarországon forgott, azonos című filmben feszül majd neki a trák király oldalán egy kegyetlen hadúrnak. A Hercules: The Thracian War című képregény alapján készült filmben Herkules (és…..
Gőbölös Ákos 2014.03.24 08:49:16
Miután az Arkham Origins kritikailag közel sem durrant akkorát, mint a Rocksteady azt megelőző két Arkham-játéka, így az idén megjelenő, most bejelentett negyedik etap a nagy sikerű Arkham City kvázi folytatása lesz, pontosabban az ottani események után játszódik majd egy évvel,…..
Gőbölös Ákos 2014.03.05 12:18:35
Az Oscar-átadót már rég kipihented, de a felfegyverzett mosómedve látványától még mindig nem tértél magadhoz? Nos, ez a te pillanatod, most ugyanis megnézheted az internet-szerte nagy felfordulást keltő A Galaxis Őrzői magyar előzetesét - csak most, csak nálunk. A Marvel…..
Gőbölös Ákos 2014.03.04 09:36:22
@McCl@ne: Semmiképp se érezd így! Nagyon sokan vagyunk, magam is sok-sok emberrel beszéltem, akik odáig voltak a GotG-ért az első másodperctől kezdve. ;-)
Same shit, different day. Szegény Tom Cruise-nak nap mint nap meg kell küzdenie a Mátrix szentineljeire hasonlító idegenekkel, és azon kapja magát, hogy ha meghal, akkor is kezdődik újra minden. Mert beírta a rendszerbe az intergalaktikus IDDQD-t, vagy mi. Az új trailer nyomokban új…..
Az előttünk álló hetekben az alábbi funkciók hibajavítása és polírozása következik: Weboldalak mozgatása (drag and drop) a fülsáv, a könyvjelzősáv és a gyorshívó között. A címmező egy nyitott lakattal jelzi, ha az adott oldal tanúsítványa érvénytelen. Gyorshívó…..
Érkezett három karakterposzter a hamarosan bemutatásra kerülő Amerika kapitány folytatáshoz, de titeket úgyis csak az egyik fog érdekelni. Mondjuk az nagyon. És mivel van egy kis bűntudatom, amiért állandóan morgok, ha képregényfilmekről van szó, szeretném leszögezni, hogy ettől a filmtől nem…..
Gőbölös Ákos 2014.01.30 19:45:27
@Zalaba_Ferenc: Abszolút pluszegy!
aeon flux pilotmustra 2014 #2 2014.01.14 10:45:00
Csak egy járvány vagy annál valami sokkal sötétebb dolog tartja rettegésben egy kutatóállomás személyzetét? Ezt a kérdést feszegeti a SyFy legújabb adrenalinbombája, miközben az HBO könyörtelenül beránt nyomozói elméjébe, hogy ott rakosgassuk össze egy puzzle darabkáit. A…..
aeon flux megvan a hangya! 2013.12.20 07:40:00
Többször is előkerült a neve, többször is tagadta, aztán tegnap már tényként közölték azt, amit ma (legalább magyar idő szerint "ma") a Marvel meg is erősített: Paul Rudd játssza majd Dr. Hank Pymet, a méretek jelentős csökkentésén dolgozó tudóst, akiből egy rosszul elsült…..
Gőbölös Ákos 2013.12.20 09:48:53
@Zalaba_Ferenc: Ahogy doggfather is írta --- nem marad kicsi. ;-)