Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagi64

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunkat furdal régóta a kíváncsiság, vajon milyen lenne az a zenei élmény, amikor Galla Miklós közös próbaterembe költözik a Kraftwerkkel, a találkozás eredményét pedig merevlemezre rögzítik. Szerencsére a jövő már jelen, így mai premierünkben egy ilyen szónikus ínyencséget kínálunk kedves…..
dagi64 2019.06.28 07:57:01
Ma megmutatom, hogy pucolhattok meg egy narancsot pofonegyszerűen. Ez a pucolási módszer pedig nemcsak azért jó, mert jól néz ki, hanem mert így akár a gyerekek is elvihetik magukkal az iskolába a gyümölcsöt. Így pedig nem lesz többé a suli büfében csokira vagy cukorkára…..
dagi64 2016.02.18 14:50:57
Költségvetési forrásból Kerényi Imre bábáskodása mellett új könyvsorozat indult útjára - a Nemzeti Könyvtár 2013 karácsonyáig megjelenő első 24 kötetébe azokat a műveket választották ki, "amelyeket a kormány ajánl hívei és leendő hívei számára, a békemenet…..
Vallási kisebbségeket froclizni blogokon hálás téma, ám nem túl szép dolog. Ezúton szeretnék elnézést kérni tehát előre is a hazai Ré-, Ámon- és Íziszhívők lelkes táborától. Ám ennek a XI. kerületi lakáshirdetésnek a képei engem akkor is leginkább egy egyiptomi…..
dagi64 2012.04.02 08:24:10
János még novemberben írt róla, hogy átadták a csepeli gerincút eddig megépült szakaszát. Azóta már gyűltek vele kapcsolatban a tapasztalatok, ezt olvashatjátok és nézhetitek meg most. Ha arrafelé laksz, kipróbáltad már? Idén januárban végre átadásra került a várva…..
A Tv2 vett egy mély levegőt, és november 26-tól drasztikusan átalakította a műsorrendet: hétköznap este 20:15-től sorozatok érkeznek a Barátok közt hegemónia megtörésére.Az amerikai sorozatvilágban otthonosan mozgó függők minden bizonnyal csak legyintenek egyet a dologra, mi…..