Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azazael

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
„Amennyire nem akartam ezt az egészet, hogy 1000 km-re a családtól, a házunktól, a megszokott környezetünktől éljek, annál jobban megszerettem” - fogalmaz Anikó, aki egy hete írta meg több, mint három éves németországi történetük elejét. Most következzen az akkor beígért folytatás, lássuk, mi…..
Tévedhetetlenül itt a tavasz! Lassan lehet nyírni a füvet hetente kétszer, a szomszédoknak mától kötelező zörögni, nyüszögni, nyihogni, reszelni, kalapálni, dübögni, kattogni, surrogni, herregni, berregni, krahácsolni, kalapácsolni, flexelni, fűrészelni, rotakapát indítgatni, és mindezt ebéd utáni…..
Azazael 2018.03.13 09:53:41
A piros lufi Magamról 2017.10.20 23:34:03
 Az utolsó zaklatás kb. 21 éve történt. Nagyon sokáig nem mondtam el senkinek, magamba zártam, és ha ügyesen lefoglaltam magam tanulással, munkával, barátokkal akkor néha hetekig eszembe sem jutott. A férjem 5 éve kértem meg a kezem, elkezdtük tervezni az esküvöt. Egyre idegesebb voltam, úgy éreztem…..
Két tanár pályája is a média érdeklődésének középpontjába került az utóbbi pár napban. A sorsukat egy valami határozta meg: a Fidesszel vannak, vagy ellene.  ..
Azazael 2016.11.23 15:58:07
@Csabababaazűrszörnygyilkos:
Próbáld meg onnan megközelíteni, hogy nem mindenkinek a szex az elsődleges szempont. Lehet, hogy ők marhára jól elvannak egymással minden más területen, és a szexualitást meghagyják utódnemzési célokra. Ha te nem tudsz a pároddal eltölteni egy hetet kettesben úgy, hogy nem dugtok, akkor egy picit eltolódott a belső egyensúlyod. Ezzel nincs baj, csak ne mondd meg a tutit másoknak úgy, hogy nem ismered őket.
Azazael 2016.11.23 16:22:35
@Csabababaazűrszörnygyilkos: Nem ez volt a mondandóm lényege. A lényeg az, hogy sűrűn előfordul, hogy két ember egymásra talál úgy, hogy a szex csak sokadlagos prioritást élvez. Ettől még teljes életet élnek és boldogak.
Adam Richman, amerikai műsorvezetőt és színészt a Man vs Food című műsorban ismerte meg a világ, ami itthon először Fald fel Amerikát!, majd nemrég a Food Networkön Ember és étel címmel futott. A műsor nagyon hamar népszerű lett, Richman ugyanis nem csak az amerikai helyi…..
Azazael 2016.11.10 21:19:58
@Igazsagoszto buldog seriff: Életedben nem jártál még Amerikában, nem láttad az itteni embereket, de habzó szájjal osztod az észt a szürke panellakásod kisebbik szobájából. Szar élet lehet.
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
nejlon Szomorú Keanu kalandjai 2013.06.01 12:41:26
A történet még 2010-ben kezdődött, amikor valaki lefotózta Keanut ahogy egy new yorki parkban szomorkodik egy padon...Valakinél ekkor elgurulhatott a gyógyszere és rögtön kinyomtatta 3d-ben ezt a képet és egy bámulatos képsorozatot készített a mini színésszel, 'Szomorú Keanu…..
Azazael 2013.06.02 10:49:48
@doggfather: Miért szomorú?
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
42 éves nő vagyok, 2 egyetemi diplomával (nem büfészak, de sajnos nem is mérnöki) és 2 aktív felsőfokú nyelvtudással rendelkezem (világnyelvekből). Bp-en keresek állást, lassan 1,5 éve. A  kB. 20 év munkaviszonyom folyamán 3 munkahelyem volt eddig, az utolsóról 2012 év…..
Azazael 2013.03.31 11:19:38
@Physim31419:
Annyi esze mégsincs, hogy ne azzal nyissa az állásinterjút, hogy: "160 feletti az IQ-m".
Nooooormális?
Tisztelt mukahelyiterrorjog! Határozatlan idejű munkaszerződéssel, 2012.08.13-tól egy használt ruha üzletben dolgoztam. 2012.12.20. án a  tulajdonos  alkalmazottja közölte, hogy el kell küldenie, mert nem felelek meg a főnök elvárásainak, mivel 70-80 ezer ft os…..
Azazael 2013.03.05 18:14:05
@mojszejew: Tudd be tanulópénznek, és keress valami normális munkát.
Sziasztok! Nagy elkeseredésemben bújom a netet, és találtam rátok. Gondoltam, megírom nektek dióhéjban a történetemet, hátha tudtok hasznos tanáccsal szolgálni. Az esetben talán semmi nagyon különleges nincs, szerintem lehet,m hogy sok szár volt alkalmazott került olyan…..
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
Mennyivel tartozunk? Azt a választ kaptuk, csípőből, 50 ezer lesz. Mint a hentesnél, amikor húst vesz az ember. Tisztelt Praxis!   Rövid leszek, mert a történetem sem túl összetett. Mégis felháborodtunk rajta a feleségemmel. Rutinműtétre vittük a fiunkat előre egyeztetett…..
Bornai Tibor A fa ára 2012.12.30 19:35:58
Szomszédom szomorúan mutatja a kertjében álló, félbevágott fenyőt. Valaki ellopta karácsonyra a felső másfél métert. A fejemet csóválom, és már ébred is bennem a tanult gondolatsor, hogyan lehetne elkapni az illetőt, miként bizonyítható, hogy éppen annak a fának a csúcsa…..
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
Azazael 2012.11.10 10:38:55
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Azazael 2012.08.21 13:34:47
@Neon Fu: Te is igazán végezhetted volna papírzsepiben.