Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gemini

8 bejegyzést írt és 1406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..
A Lanvin amolyan kis utazócsomagot dobott piacra, amelyben egy pár összehajtható balerina és egy éjszakai szemmaszk található. Természetesen ha már dizájner cucc, akkor legyen jó drága is, függetlenül attól, hogy bár kis helyen elfér, gyakorlatilag semmi értelme nincs. A…..
Most, hogy már a nagy dizájner webshopok is megkezdték a leárazást, eljött a nagy álmodozós szakasz. Mindig hetekig nézegetek táskákat és cipőket aztán már csak apróbb kiegészítőket majd végül semmit sem rendelek meg. Most még a nagyon bizakodó időszakom van, úgyhogy…..
Mostanában nagyon sokszor van velem, hogy szinte el sem tudom dönteni, hogy milyen a kedvem. Kiemelkedően jónak persze nem mondanám, kicsit keserédes de azért nem túl depressziós. Ez az a tipikus magad elé révedős hangulat, amikor nem vagy elég aktív a munkában, csak nézed a…..
Gemini 2012.06.20 14:36:52
Természetesen azzal nem mondok újat, hogy minden smink és szépségápolási cuccom egyszerre fogy ki. Ezzel nem is lenne olyan nagy gond, ha nem lennék szinte teljesen analfabéta ebben a témában. Sosem tudok dönteni, hogy miből mit vegyek. Most is így állok és annyira nem értek hozzá,…..
Már mentem 1-2 kört a leárazásokon az alábbi listával:-fehér farmer-tengerészkék rövidnadrág-ruhák-hosszú szoknya-színes blézer (pink vagy sárga) Nos, az első négy pontot kipipálni nem lesz gond, de az utolsóval bajban vagyok, egyszerűen nem találok kedvemre való színes…..
A Chanel pre-fall kollekcióját Shanghai inspirálta, ezért is fedezhetők fel a ruhákban keleties vonások, illetve a feketén és a fehéren túl még néhány szín. A kampány arca Mirte Maas, de Lagerfeld néhány képre természetesen odacsempészte a buta arcú Baptiste-t is. A…..
Gemini 2010.06.19 12:02:15
Nagyon lassan ugyan, de melegszik az idő, talán már nem kell olyan sokat várni, és végre kiszabadíthatjuk a lábunkat a zárt cipők "fogságából" és újra a nyitottabb, szellősebb lábbeliké, illetve a szandáloké lesz a főszerep :)Mindenki életében előfordulnak…..
Gemini 2010.04.10 13:31:12
@Scala: Detto! :)
Április 24-étől lesz megvásárolható ez a limitált szériás Karl Lagerfeld által tervezett alumínum üveges Coca Cola Light. A tervező adta a sziluettet a fekete-fehér, rózsaszín kupakú üvegen. Nekem tetszik! Szerintetek? (kép: highsnobiety)..
Lara Stone népszerűsíti a Prada Infusion D'Iris parfümjét. A reklámfotót Steven Meisel készítette.Nekem nagyon teszik :) ..
Nagyszerű fotósorozat Gwen Stefanival, az InStyle magazin áprilisi számában. A legtöbb ruha saját LAMB kollekciójából van, több Louis Vuitton darabbal kiegészítve. ..
Íme a Burberry kiegészítő kínálata tavaszra, nyárra. A megszokott elegancia, a megszokott kockás minta, és a megszokott kockák szívecskékkel ötvözve... ..
Gemini 2010.03.11 14:45:50
Mackó és jégkirálynő jelmezek. Fagyos környezet, jéghegyekkel tarkítva és ennek megfelelően nagyon melegnek tűnő bundák és csizmák. Sok-sok szőrrel. Túl sokkal is. Karl Lagerfeld az őszi/téli időszakra a sok megszokott és elegáns darab mellett nagy számban tervezett egészen…..
A Star Wars megvolt, most komolyabb vizekre evez az Adidas, Jeremy Scottal a csónakban. A Mickey egeres cipő már elérhető, csakis annak, aki bohócot akar csinálni magából. (fashionindie)..
Gemini 2010.03.10 11:51:35
Női divatblogok százai foglalkoztak az Oscar díjátadón megjelntek ruháival. A férfiaknál kissé unalmasabb a helyzet (lévén, hogy mindenki fekete öltönyben szmokingban jelent meg), de azért nézzük, ki találta el és ki nem!   Christoph Waltz és párja Az osztrák színész…..
Alexander McQueen utolsó munkája: összesen 16 darab teljesen elkészült ruha, állítólag ez a teljes kollekció 80%-a.McQueen-t elsősorban a sötét középkor ihlette meg, olyannyira, hogy egyes ruhákon még Hieronymus Bosch démonai, festményrészletei is visszaköszönnek. Minden egyes…..
Azt csiripelik a kismadarak, hogy Terry Richardson után a 2011-es Pirelli-naptárat Karl Lagerfeld fogja fotózni. Ez aztán a meglepetés! Lagerfeld úgy nyilatkozott, hogy a képeket nem holmi tengerparton fogja készíteni - mert az túl kézenfekvő és egyértelmű lenne - hanem Párizsban…..
Gemini 2010.03.10 11:43:39
... ki más lehetne, ha nem Bruce Willis!Lorenzo Agius képein. ..
Gemini 2010.03.10 11:42:25
Azt nem lehet állítani, hogy Stella McCartney szabadon engedte volna a fantáziáját az őszi/téli kollekció megtervezésénél. Unalom felsőfokon! Nem állítom, hogy rosszak a ruhák, egészen csinosak is, de szinte nincs olyan darab, amit ne láttunk volna már. És ha már a ruhák…..
Rémes, nevetséges és erőltetett. Adam Lambert-et (American Idol) és fellépőruháját a továbbiakban inkább nem is kommentálnám.Nektek mi a véleményetek?..
Gemini 2010.03.09 14:20:49
Karl Lagerfeld saját neve alatt futó K Karl Lagerfeld márka tavaszi kollekciójának darabját képezi egy szürke színű, saját arcképével ellátott pamutpóló, mindössze 83 €-ért (kb. 23.000 Ft-ért).Tetszik nekem, ezt a szürkét (mosott feketét) kifejezetten szeretem... de nem…..
Gemini 2010.03.09 14:00:13
HeStyle YourLook: Dávid cipője 2010.03.09 13:11:00
Szép számmal érkeznek a levelek a YourLook rovatunkba, amit ezúttal is nagyon szépen köszönünk, ígérjük mindenkié ki fog kerülni az oldalra. Olvasónk, Dávid vásárolta ezt a Reebok cipőt tavaszra, nekünk írt leveléből idézünk: Dávid vagyok, és az egyik cipőmet szeretném…..
Gemini 2010.03.09 13:13:53
Amit már mindannyian nagyon várunk: Tim Burton rendezésében Alice Csodaországban, Johnny Deppel, Helena Bonham-Carterrel, Anne Hathaway-jel...És most itt a trailer! A tovább után pedig sok-sok kép :)..
Gemini 2010.03.09 10:12:45
@The Strange: na, hogy tetszett? :) Vasárnap én is megnéztem 3D-ben, imádtam. :) A legvégén a növekvő virágok a keret szélén eszméletlen szépek voltak, nagyon jó ötlet volt.
@neomatsek: WOW, nagyon szépek. :) Csak drágák. :(((
Gemini 2010.03.09 10:51:05
@The Strange: És mit mondtak, miért nem tetszett nekik?
Ilyen profin megalkotott mesevilágot nem is tud más alkotni...Tim Burton egy zseni, nekem nem tud csalódást okozni. :)
Gemini 2010.03.09 12:13:15
@The Strange: :o hmm...érdekes :D nem lehet, hogy elfelejtették felvenni a szemüveget?! ;) :D
A H&M legújabb kampányában Daria Werbowy képviseli a márkát. Már nálunk is láthatóak a plakátok. ..
Gemini 2010.03.05 09:57:49
@emmA: mennyibe került a kék ruci??